Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Ne, že bychom to snad nebyli říkali… Trestní stíhání Jiřího Komárka bylo a limine nesmyslné, úplná a dokonalá blamáž zajištěná.

Koho zajímají podrobnosti, může si pustit péčí Jana Šinágla zhotovený zvukový záznam, případně video; my se už k tomuto thematu vyjadřovat nemíníme.

Komentáře   

0 # Jan Šinágl 2018-05-08 07:55
Je zdokumentováno, že plk. Komárek odmítl milionové úplatky. Zda jde o další mediální hrátky ukáže budoucnost. V PČR zuří válka. Ve válce platí jiná pravidla ve které se neptáte protivníka, zda smíte vystřelit, právě v zájmu uchování demokratických hodnot, které „nedemokratické“ chování legitimují. Plk. Komárek jednal ve smyslu čl. 23 Ústavy ČR a LPS, kdy demokratické instituce země selhávají. Rusko také neporazíte jen demokratickými prostředky. Bude-li se Západ bránit jen demokraticky, nutně na to doplatí.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)