Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

S potěšením svým čtenářům oznamuji, že jsem, v termínu, který mi dovolily pracovní povinnosti, dokončil migraci všech tří blogů ze systému Blogger, který jsem neměl pod kontrolou a příliš mi nevyhovoval, na Joomlu, která mi nevyhovuje také, ale pod kontrolou ji mám a mohu si ji aspoň upravovat tak, aby mi nevyhovovala snesitelnějším způsobem.

Všechny tři blogy jsou nyní hostovány na společném šifrovaném virtuálním serveru s 10GB SSD.

Prosím čtenáře o kontrolu, že blogy vypadají – zhruba – tak, jako na obrázcích, a pokud ne, a nepomůže ani tvrdý reload (např. Ctrl+F5), o informaci a optimálně o zaslání screenshotu, abych mohl závadu, není-li na vašem přijímači, opravit.

Paragraphos
Slepecká hůl
Retro

Aktualisováno.
Protože mi v Joomle chyběla možnost prohledávat jednoduše obsah blogu podle roku/měsíce, napsal jsem si příslušný modul v PHP/JavaScriptu s využitím AJAXu sám (najdete ho v levém sloupci, pod kategoriemi, jako Archiv). Dojmy z práce s dokumentací tohoto CMS jsou tedy značně nevalné, ale snad si časem zvyknu.

Komentáře   

0 # VM-81 2018-07-07 23:05
Dobrý den,

Joomla je dobrý systtém, jeden čas jsem ji používal, ale byla na mě trochu moc složitá. Před cca 10 roky jsem přešel na WordPress a myslím, že to je opravdu velmi jednoduchý, spolehlivý a vysoce variabilní systém. Existuji tisíce hotových šablon, ty jednodušší zdarma, jinak od 2,90 do 99 USD. Když najdete chvilku volného času, podívejte se na můj web. Je to vysoce variabilní šablona, (cca 30 kategorií), stála mě $ 59 a moc se mi líbí.
+1 # Tomáš Pecina 2018-07-07 23:20
Vidíte, na mě je zase Joomla moc jednoduchá :D

Dnešek jsem strávil tím, že jsem si napsal první vlastní modul; za chvíli ho umístím na blog.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)