Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Dnes vítám na svém blogu hlavně dříve narozené čtenáře, kteří si ještě vzpomenou na případ Vladimíra Hučína a na to, jak se BIS spolu se sociální demokracií pokoušela vyvolat u veřejnosti dojem, že Hučín je stíhán za serii výbuchů v Přerově; což přirozeně nebyla pravda, Hučínovi bylo v rámci jeho monstrosního trestního procesu kladeno za vinu ledacos, podíl na těchto výbuších ovšem nikoli.

Do kampaně se zapojil i exministr vnitra Tomáš Hradílek, který Hučína z původcovství těchto teroristických útoků obvinil přímo na stránkách Lidových novin, a poté se veřejně chlubil, že jej v jeho názoru podpořil i president Klaus. Dopis, o který jsem v souvislosti s Hučínových sporem o ochranu osobnosti v září 2009 požádal, jsem nyní díky rychlosti místních soudů obdržel (viz též zde).

Pokud tedy po těch letech ještě někoho jeho obsah zajímá, může si ho přečíst. Bravo, česká justice!

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-07-13 15:51
Gratuluji. "106-ka" je prostě boží.
T. Moláček

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)