Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Co číst v létě u vody? Jedině kvalitní humoristickou literaturu! Pro letošní léto vám proto doporučujeme rozsudek Okresního soudu Brno-venkov v šest let trvajícím procesu Power I + II. Komentovat ho prozatím nebudeme, to si ponecháme do odvolání.

Komentáře   

0 # Anonymní 2015-07-23 19:39
Netusite nekdo, pokud policie vytvori dukaz foto/video a pak ho kvalitativne degraduje (typicky treba z 4096x1920 prevede do 640x480, nebo z JPG/RAW vlozi do pdf), je mozne si nejak vynutit datovou kopii originalu? Neda se to zaradit za nejaky tr. cin, kdy vlastne PCR/MP manipujuje s dukazy?
0 # Anonymní 2015-07-23 22:25
Vážený pane Pecina, dlouhodobě sleduji Váš blog a je zcela zřejmé, že Vaše vystupování a obhajoba svobody slova, svobody jedince vyjádřit svůj (a mnohdy může být považován za nenávistný) názor, je velmi obdivuhodný. Myslíte, že pokud by uvedené zákony Podněcování či Podporaa hnutí neexistovaly, jakým způsobem by se to projevilo na demokratické kultuře a morálce společnosti. Neublížilo by ji pořádání koncertů, kde jsou texty kapel jednoznačně vyzívající k násilí. Jak by se s tím česká společnost srovnala? Co myslíte? Osobně jsem přesvědčen, že by nijak neklesla či nestoupla podpora demokratickému zřízení, stejně jako neklesla v USA a že zde demokracie má určitě slabší pozici.
Mimochodem, byl jste někdy zván nějakým médiem např. ČT, k rozhovoru? Myslím, že veřejnosti máte co říct. Děkuji za odpověď.
0 # Philip Sudak 2015-07-24 14:00
"Kultuře a morálce společnosti" neuškodí vůbec nic. Tato společnost "kulturu a morálku" nemá, již nejméně sto roků, a ani mít nikdy nebude.
0 # Anonymní 2015-07-24 11:09
No, číst to vážně nebudu, stovky stran bezcenných canců jsou nad moje síly; až si zase budou soudci stěžovat na přetížení a nízké platy, tak bych je mlátil spisem z této kauzy po hlavě. Z bleskového prolétnutí mne zaujalo, že se několik odsouzených vzdalo práva na odvolání a odůvodnění. Nepochopitelné.
0 # Václav Š. David 2015-07-26 17:45
Mě hlavně šokovalo, že rozsudek může být bez odůvodnění, v případě, že se odsouzený vzdává práva na odvolání. Byl jsem přesvědčen, že každý rozsudek musí mít jak materiální důvod, tak formální zdůvodnění.
0 # Anonymní 2015-07-26 20:13
Oni se vzdali i práva na odůvodnění.
0 # Václav Š. David 2015-07-25 01:45
Ten Michal M. už za to řízení v opilosti seděl či sedí? Nebo nastoupí do basy až teď, a v podstatě hlavně kvůli těm politickým věcem? A proč s ostrahou, on už byl předtím trestaný?
0 # Anonymní 2015-07-28 16:17
Jo jo, když jsem byl mladej, hrozně jsem se styděl a měl často trému, byl jsem trémista. Pak jsem to ale překonal a nyní už jsem EXtrémista:-)
0 # Anonymní 2015-08-03 14:28
MH, uz se zdálo, že pravdo-láska stáhla po těch posledních debaklech u soudu na čas ocas.. no a byl to omyl... asi příprava na "uprchlickou krizi":-( jen by měl zajímalo, jaké právnické "eso" těm obžalovaným poradilo vzdát se práva na odvolání... máte někdo jejich jména? Ta by měla vejít ve veřejnou známost, že než si najmout (Třeba i ex offo) podobné advokáty, to raději konsultujte s babičkou na vesnici při draní peří....

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)