Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Milý ÚSTR odpověděl na mou žádost o informace. Věcně ji podle předpokladů odmítl, avšak obiter dictum mi sdělil, že do válečných obětí se započítávají i osoby, které si nepříznivý osud způsobily vlastní trestnou činností hospodářského charakteru, a na smrti Reinharda Heydricha se nikdo jiný než atentátníci Kubiš s Gabčíkem nepodílel.

Je dobré, když si můžeme takový ÚSTR platit z daní, jinak by jeden lehce sešel na scestí a napsal o národní historii opět něco nedovoleného!

Komentáře   

0 # Tomáš Krystlík 2012-07-16 18:11
Jestliže mezi „oběti německé okupace z území Čech, Moravy“ a (části) Slezska, které zapomenuto, se počítají oběti bez ohledu na národnost, které tam žily v roce 1938, tak tam také patří ti, kteří zahynuli ve službě v německých ozbrojených silách. Dost podivně působí v tak definované množině obětí mrtví následkem amerického a sovětského bombardování, které se objevují v každém odhadu počtu obětí ČSR.
0 # Anonymní 2012-07-17 01:57
Jirka
Webový odkaz na konci dopisu od USTRu je nekompletní a tedy nefunkční. Takže nám nijak nepomohl. Odfláknuté..
0 # Anonymní 2012-07-17 03:01
link je kompletni, ale nefunguje, protoze pecina to oskenoval jako obrazek => link musite rucne natukat do radku adresy prohlizece a pak funguje,ale ukaze se jenom vstupni stranka casopisu, kde si musite vyhledat zminovany clanek
0 # Tomáš Pecina 2012-07-17 05:28
Oskenované jako obrázek jsem to už dostal. Ale link stejně nepomůže, je tam jen demo toho časopisu, daný článek chybí.
0 # Anonymní 2012-07-19 15:28
Tak že jsou do obětí přidáni i sudečtí němci, kteří byli povražděni (beztrestně a později za vlády komunistů prohlášeni za hrdinné partyzány)až v povákečných dnech při jejich vyhánění?

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)