Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Tímto nanejvýš pozoruhodným perexem uvádí ČTK zprávu která je patrně součástí "dělostřelecké přípravy" na zítřejší jednání v Ostravě:

Praha – Bývalý pracovník Bezpečnostní a informační služby (BIS) Vladimír Hučín by se mohl stát členem expertní skupiny pro boj s extremismem. Informují o tom dnešní Lidové noviny (LN). Hučín, který dělá konzultanta náměstkovi ministra vnitra Jiřímu Komorousovi, byl přitom před lety obviněn a obžalován z několika trestných činů, včetně údajného podněcování levicových extremistů.

S faktem, že V. Hučín byl všech svých obvinění pravomocně zproštěn, si tento klenot zpravodajského řemesla zjevně nedělá hlavu: pro něj je to prostě jednou obviněný zločinec!

Koupím si dnešní Lidové noviny, ne snad kvůli článku samotnému, ten je zřejmě zcela nezajímavý, ale rád bych zjistil, který redaktor je natolik BIS-positivní, že je schopen vytvořit podobně neprofesionální zprávu.

Komentáře   

0 # Jan Vaněk jr. 2009-09-08 18:11
Nestačí se podívat na web (případně počkat do večera) bez nutnosti jim platit? Eventuálně nahlédnout v supermarketu? :-)

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)