Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Pokud si ještě někdo vzpomíná na náš spor v kause pražské Pre-Crime Division (preventivní detence závadových osob během pochodu za práva sexuálních menšin v r. 2014), jistě ho potěší zpráva, že Obvodní soud pro Prahu 7 nařídil jednání – na 3. dubna 2017. Když to dobře půjde, cca do pěti let od zásahu bychom mohli mít rozsudek v prvním stupni, a rozsudek pravomocný lze očekávat někdy v příštím desetiletí. Děkujeme ti, česká justice!

Komentáře   

0 # Anonymní 2016-09-15 07:47
Pane Pecino, vidíte jak justice neuvěřitelně zrychluje! Jak neustále opakují její představitelé, důležitá je rychlost řízení, o vlastní rozsudek účastníkům prý vůbec nejde. bylo by poetičtější, pokud by řízení bylo nařízeno na 1.4., takto to bude běžná justiční šeď.
JK
0 # Anonymní 2016-09-15 09:07
Vy byste po nich chtěl ještě i práci v sobotu? :-)
JJ
0 # Anonymní 2016-09-15 21:56
Koudelka už také procitl:
blog.aktualne.cz/.../...
JK

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)