Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

V případu nálepkových zločinců Michaely Dupové a Patrika Vondráka byl určen již třetí soudce. Poté, co původní soudkyně Věra Bártová odstoupila pro podjatost a nově přidělený soudce Libor Vávra byl přidělen k jinému soudu, se případu ujala Dana Šindelářová; ano, právě ta, o níž jsem se zmiňoval ve svém rozhovoru pro Antifa, soudkyně, jejíž senát neváhal odsoudit nevinného cizince jen proto, aby Česká republika nemusela vysvětlovat jeho nezákonnou vazbu. I v onom případě figurovala a čest státu zachraňovala státní zástupkyně Zdeňka Galková. Inu, dobří holubi se vracejí…

Dana Šindelářová obhajobě sdělila, že nové hlavní líčení hodlá nařídit na březen 2012, a zároveň rozhodla o vrácení kaucí za vazbu.

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-12-21 19:57
Ústavní soud podpořil stíhání i skryté propagace neonacismu
ceskatelevize.cz/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)