Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Jak již avisováno, Městský soud v Praze zamítl stížnost státního zástupce Richarda Houdka proti usnesení o zastavení trestního stíhání pěti z jedenácti zbývajících pravicových extremistek, členek někdejšího dortovo-stavebnicového spikleneckého centra Resistance Women Unity.

Ze solidarity s pěti zbývajícími militantkami však šampaňské ještě nerozlíváme a vyčkáme, až bude ukončen i jejich proces, spokojivše se se zlomyslnou poznámkou, že pokud bude tento rok pokračovat tak dobře, jako začal, nezbude na jeho konci z představ Pravdy a Lásky o tom, jak její nepřátelé a nevyznavači skončí za své názory ve vězení, nic než žalostné trosky, a zároveň se již velmi těšíce na zlobné výlevy protagonistů jediného správného světonázoru níže v komentářích.

Komentáře   

0 # Marie Rausku 2015-02-18 06:59
Houdek určitě podá dovolání a to v poslední možný den ve lhůtě, soudíc podle předchozích zkušeností. Ovšem podle slaboty jeho předochozí stížnosti nevidím jeho šance valně. Zdá se, jakoby věděl, že už šanci moc nemá, jen to chce prostě protahovat, aby nám znepříjemnil život, jenže si jaksi neuvědomuje, že ty průtahy něco stojí.
0 # Anonymní 2015-02-18 07:16
Houdek si uvědomuje moc dobře, že to něco stojí, ale je mu to jedno - proč by to měl řešit, když to (stejně jako jeho plat) jde na účet nás všech.

MS ho v tom usnesení utřel jak dítě. "Nelze pak přehlédnout ... menší závažnost projednávané trestné činnosti, jde-li vůbec o nějakou" apod. jsou formulace, v jaké bych u tohoto soudu ani nedoufal.

-es-
0 # Marie Rausku 2015-02-18 12:34
Jo, to usnesení je dobré, opravdu mu nikterak šanci nedává.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)