Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Čekal-li snad někdo něco jiného, nechť se laskavě přihlásí v diskusi, značka Naivní blbec. Generální inspekce bezpečnostních sborů ani po zhlédnutí sedmi videí zachycujících pěstní útok policisty Jana Vyviala na demonstranty při prvomájové demonstraci v Brně nenaznala, že by jeho jednání mohlo být trestným činem, a věc postoupila Vyvialovým nadřízeným ke kárnému řešení; realisticky očekáváme, že výsledkem projednání bude pochvala.

Autorem písemnosti je plk. Kamil Fejta; lidem jako on můžeme děkovat, že máme policii, která si může dovolit provokovat trestnou činnost – tak jako při operaci Fénix – nebo beztrestně zbít účastníky demonstrace a ještě o tom křivě vypovědět. Hoši, děkujem!

Aktualisováno.
Sprostý zproštěný si na postup GIBS stěžuje u brněnského městského státního zastupitelství: nyní jsme v očekávání, zda případ bude přidělen oné intelektuálně rozvrkočené dámě, která mu u hlavního líčení navrhovala symbolický peněžitý trest, anebo snad Janu Petráskovi.

Komentáře   

0 # Anonymní 2018-02-18 22:11
Co by tady musel vysetrovatel udelat, aby ho konecne zacli stihat a odsoudili za nadrzovani?
0 # Anonymní 2018-02-18 23:27
0 # Anonymní 2018-02-19 08:25
"S ohledem k tomu, že soud v odůvodnění svého rozhodnutí konstatuje pouze profesní a lidské selhání pprap. Bc. Jana VYVIALA a jeho následnou tendenční a účelovou výpověď"
Aha takze soud podle pana prikrejvace nic jako tc nekonstatuje, ale o vetu dal prizna ze tu tc soud plne konstatoval :D
No alepon je jasno ze kdyz policajt nekoho jen tak zastreli tak se z toho v pohode dostane konstatovanim ze mu selhala pistole.... opet se potvrdilo rceni ze vtipy o policajtech neexistuji ... je to totiz vsechno pravda ...a ony "kouzelne" vymluvy na uplne jiny soudni proces ktery resil uplne neco jineho podle jineho pravniho predpisu a ze jako kdyz ten upln jinej soud nerekl rovnou ze je fizl vinej tim a tim tak jako toteda nemuez bejt vinej tim a tim to da prece rozum a mate doma akvarko... to nevymyslis ... to by nenapadlo ani decka ve skolce ...
0 # Tomáš Pecina 2018-02-19 08:48
Tak mně se nejvíc líbilo, jak je těch sedm videí nepřehledných. Ale kdyby zjistili, kdo je ten holohlavý pořadatel, který Vyvialovi oplácel, to by bylo hned všechno jinak: výtržnictví jako z učebnice, možná i násilí proti úřední osobě.
0 # Anonymní 2018-02-19 09:27
"možná i násilí proti úřední osobě" Jak mozna? .... docela urcite ... rekl soud ze to nasili vuci uredni osobe nebylo? nerekl .. takze pripad pro fizla jasnej ...
Ted je otazka jak s timto zcela zjevnym trestnym cinem nadrzovani ze strany organu nalozit?
0 # Anonymní 2018-02-19 09:14
Cili za stejny cin pro ktery tahali poradatele po soudech, policistu nechali byt. Fb
0 # Naivní blbec 2018-02-19 09:50
Přiznávám, že mi to přišlo natolik přes čáru, obstojně zdokumentované a do očí bijící, že jsem si myslel, že se z toho takto lehce nevyvleče.
0 # gogo 2018-02-19 10:07
Ano, hlásím se do klubu. Měl jsem stejně špatný odhad.
0 # Další Naivní Blbec 2018-02-20 09:59
Viděl jsem to taky jako natolik přes čáru, že jsem si říkal že to nemůže projít. Od GIBS je to další plivanec do tváře všem (oběma dvěma) zbývajícím slušným policistům.
A to je v podstatě dobře, protože to spoustě naivů umožní otevřít oči, aby viděli jaký je ten celek spolek kurev.
0 # Dracedih Tomáš 2018-02-19 20:31
Každý vyprchávající režim si cestičku v systému vytvoří, jak podržet svého rostoucího nadčlověka.Takže jediné z právních nástrojů co lidu (z nekuřáckých hospod) zbývá na boj s policejní kriminalitou je kamera. To je soudce i zbraň v jednom která rozsudek udělá hned a nezmění ho, něco jako Judge Dredd ve vaší kapse. V Čínské plastové čočce krásně vykreslená demokracie v barvě a rozlišení HD bude dobrý materiál pro budoucí generace "jak se tu dozorovalo za zubaté demokracie pod modrým praporem"
0 # SPECZ 2018-02-20 10:04
Ano, ale potřebujete samostatnou kameru, nejlépe nepříliš nápadnou, protože ty kurvy se tomu naučily bránit jednoduchým postupem - pokud je natáčíte mobilem, vyzvou vás k tomu abyste tento odložili, protože se zařízením ve vaší ruce cítí ohroženi. A pokud výzvu neuposlechnete, cítí se oprávněni použít hmatychvaty na Vaše zneškodnění ...
A protože je to spolek kurev, navzájem si potvrzují že je to tak správně. To by tak hrálo, aby si běžný občan natáčel nepřístojnosti prováděné pomáhačochrániči ...
0 # gogo 2018-02-20 10:28
Policisté se takto bojí mobilního telefonu, považují jej za zbraň a jménem zákona vás vyzvou abyste jej odložil.
Dejte si kolem krku šňůrku, kapsičku a do ní telefon uložte tak, aby nadále natáčel scénu před vámi.
Pokud máte agenturu, můžete pak policejnímu presidentovi nabídnout kurs rozpoznávání zbraní a telefonů a pokud jste psychiatr, můžete rozběhnout kursy první pomoci proti mobilofobii specializované na uniformované strašpytlíky.
Je potřeba těm chlapcům pomoci.
0 # zmrdobijec 2018-02-23 23:15
Já tyhle nesmysly o "ohrožení" řeším tak, že si před uniformovaného orangutana kleknu a mobil držím ve dvou prstech, přičemž se jej táži, zda-li se i nadále cítí oním zařízením ohrožen... Většinou se na to vykašlou a s kyselým ksichtem nassštvaně kapitulují... Jedna výjimka se stala, ale tam borce uklidnil můj následný telefonát na GIBS a přivolání druhé hlídky za účelem identifikace podezřelých ze zneužití pravomoci úřední osoby. Fízl prostě nemá nárok na to přikázat mi, abych jej přestal natáčet... Nicméně v poslední době přecházím na skrytou kameru... Zjistil jsem, že nejlepší je nepříteli prostě neříkat, co všechno dělá špatně, strpět trochu té buzerace a následně si stěžovat. Po negativním vyřízení stížnosti následuje odvolačka, ovšem tam už dodávám i ten videomateriál... Je to vždycky nádherný trapas :D
0 # abba Hilarion 2018-02-20 07:26
Konečně sláva nehynoucí.
novinky.cz/.../...
0 # Anonymní 2018-02-20 13:30
Loňská prvomájová demonstrace v Brně má svého boxera. Stal se jim policista v civilu, jehož jméno Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) poctivě tají. V jedné potyčce se pustil do pěstní bitky s pořadateli. Podle GIBS to je v pořádku.

Policista v civilu si dělal z lidí boxovací pytel. Podle GIBS je to v pořádku
blesk.cz/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)