Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Čím by byl tento blog bez jeho proslavených nekonečných seriálů? Kam bychom došli, kdyby se tu nedávaly nálepkové procesy, Power I a II, velký čarodějnický proces, Navara nebo – stále rovněž neskončený – Hitler?

Nebojte se, přátelé, nic nekončí, a ve středu se určitě, budete-li moci, vypravte k Obvodnímu soudu pro Prahu 2, kde začíná od samotného počátku, tedy přednesením obžaloby a výslechem obžalovaných, druhá větev čarodějnického procesu aka Lid proti RWU. V případě nespokojenosti vám justiční stráž vrátí vstupné.

Tisková zpráva.

Komentáře   

0 # Anonymní 2017-11-29 20:32
Jaký to je vlastně jiz ročník? Desátý...?
0 # Tomáš Pecina 2017-11-29 20:37
Od prvního skutku uplynulo 10 let a 2 měsíce, ale samotné trestní stíhání je teprve v šestém roce, tedy jde o relativně čerstvý případ. To Vondrák je na tom hůř, ten je stíhán devátým rokem.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)