Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Nemaje již obecného blogu, nemohu se k proběhlým volbám vyjádřit jinak než odkazem na text, kterým jsem českou politiku glosoval v květnu 2012, tedy před 5,5 lety.

Komentáře   

0 # Anonymní 2017-10-23 23:06
No jo naše vědma, s dobrým přesahem 5,5 matrixu. Jak z toho ven, nebo ne, ano?
0 # Anonymní 2017-10-23 23:44
Stále ještě pan Neocon (spolu s Tomášem Pecinou) trvá na tom, že Tomio Okamura dostane nejvýše 0,3 % hlasů ve volbách?

Miloslav Ponkrác
0 # Anonymní 2017-10-24 00:36
Pane Ponkrac, psal jsem Vam to tady dohromady mozna 8x, naposledy minuly tyden, ale rad Vam to pripomenu znovu:

"Ja ani p. Pecina (pokud me je znamo) jsme tu netvrdili, ze Okamura neuspeje-naopak".

Asi cca pred 2 ma mesici, mozna 3mi, tu p. Pecina psal, ze Okamura ma dle pruzkumu 7%+, na cemz jsme se shodli, ze je to velice slusne.

Zrejme jste trosku zmateny, v dobrem slova smyslu, tedy Vam opet pripomenu moje slova-"....Tyhleti Sladkove, Vandasove, AB Bartosove, Matejkove a podobni nedostanou vice, nez 0.3 %"....".

Coz jsem odhadnul temer presne, protoze: Bartos 0.1%, Dr. Sladek 0.19%, DSSS 0.20%, a Matejka-o nem ani psat nebudu.

Tedy po 9te p. Ponkrac, at tomu predejdeme na priste-nikdy jsem tu netvrdil, ze Okamura neuspeje-naopak.

Neocon
0 # Tomáš Pecina 2017-10-24 04:35
Bartoš kandidoval za Rozumné, a ti měli 0,72 %.
0 # Anonymní 2017-10-24 13:08
To se ale mylite p. Pecina. Rozumni, uskupeni 7 (!!!) stran, dostalo cca 0.7%. Tedy ABB's Narodni Demokracie nedostala 0.7% jak pisete, nybrz each 0.1%.
Neocon
0 # Tomáš Pecina 2017-10-24 16:04
Do této mathematiky bych se nepoustěl, Neocone. Nemáme, jak určit, která strana kolik přinesla. Kupř. podle preferenčních hlasů vychází jako nejúspěšnější kandidát jakýsi MUDr. Síla, o kterém nikdo nikdy neslyšel; dostal víc než Bartoš i Hannig.
0 # Anonymní 2017-10-24 17:05
Ano, muzeme vest debatu, zda-li ND p. Bartose dostala 0.1%, nebo 0.14%. Kazdopadne je nefer rikat, ze Bartos dostal 0.7%, kdyz tam na ten "vysledek" bylo 7 stran.
Ja vim, ze mu treba i fandite, ale objektivne-ABB's Narodni demokracie dostala plus-minus 0.1%.
Toliko fakta a notabene to presne resonuje s jeho lonskym vysledkem, kdy sla ND sama za sebe a dostala 0.16%.
Neocon
0 # Tomáš Pecina 2017-10-24 20:59
Ve volbách neplatí, že mají-li strany A a B preference p(A), resp. p(B), má koalice preference p(A) + p(B), ale téměř jistě je to méně, protože přitažlivost spojeného subjektu je pro část potenciálních voličů tak nízká, že zvolí raději někoho jiného. Proto je odhad, že by měl samotný Bartoš 0,10 až 0,15 %, patrně podhodnocen. Jeho výsledek v koalici s Hannigem pokládám za překvapivě dobrý, čekal jsem ještě méně.
0 # Anonymní 2017-10-24 21:28
Absolutne nesouhlasim. Moji rodice a bratr, od 90tych let volici ODS, volili 2013 prvne nekoho jineho, konkretne TOP, protoze tam byl i STAN, letos byli naprosto rozhodnuti, ze budou volit Lidovce+STAN a jelikoz z toho seslo, protoze preference jim rikali sotva 10%, tak opet a znovu volili ODS.

Proto ODS uspela, protoze volit STAN, nebo TOPku, ke ktere maji nejblize, bylo riziko vyhozeneho hlasu a proto se k ODS letos ty volici (neprekvapive) vratili.

Kdyby pokracovala koalice TOP/Starostove, nebo vznikla nova KDU/Starostove, volilo by je mnohem vice lidi, nez kdyz sli samostatne. (Ve stylu, kdyz se 2 sobe blizke strany neumi dohodnout mezi sebou na takove blbosti, jako je koalice, jak mam verit, ze povedou stat).

A druha vec-vysledky volbe daly opet za pravdu me, pri vsi skromnosti-KDU cca slabych 5%, Stan cca slabych 5% v preferencich, ve Volbach skutecnost: KDU 5%+, STAN 5%+, tedy ty soucty cca funguji.

A posledni-ne nadarmo se rika, ze v jednote je sila-myslite si, ze by bylo USA stejny hegemon, kdyby CA byla samostatna, TX byl samostatny, MidWest byl samostatny s tim, ze USA bude jenom East and West Coast?

Bartos dostal, jako obvykle 0.1-0.16%-vic ani kok.ta, o tom jsem bytostne presvedceny a notabe cisla hovori jasne.

Neocon
0 # Tomáš Pecina 2017-10-24 21:43
Kdyby šly do koalice Konservativní strana a Koruna česká, volil bych je, protože bych mohl volit každou z nich. Když ale letos obě doporučily volit TOP'09 (a samy do voleb nešly), nerespektoval jsem to, a kdyby se s ní v předvolební koalicí spojili, nevolil bych je taky.

Uzavírací pětiprocentní klausule může pravidlo p(A + B) < p(A) + p(B) někdy deformovat, ale jsou to spíš výjimečné situace.

Jaká čísla? Máte jen souhrnný výsledek pro Rozumné a preferenční hlasy pro Bartoše a Hanniga.
0 # Anonymní 2017-10-24 21:56
Vazne nesouhlasim-mozna par lidi vc. Vas to odradi, ale obecne lide fandi silnejsimu-volil bych ja TOPKu? Volil bych STAN?

Ne, protoze by muj hlas vyletel oknem, velmi pravdepodobne. Ale kdyby byla koalice Starostu/TOPky, tak bych veril, ze tahle sila preleze 10% s prstem v prd.li a kdybych byl o vikendu v Praze, tak bych je volil.

Tak a k Vasi otazce-jaka mam cisla? No vysledna cisla (7 srovnatelne bagatelnich stran s vysledkem 0.7%, tedy 0.1%/each)+historii zpet, kdy Bartosova ABB pravidelne ziskavala neco okolo 0.09-0.16%.

Pokud mam totiz jeho historii, kdy dostaval mnou vyse uvedena cisla, nemam sebemensi duvod ( a Vy take ne) verit,
ze z tech 0.7% v 7mi stranach, zrovna Bartos ukrojil 0,5% a zbytek, tedy 6 Stran dostalo dohromady to, co Dr. Sladek.

Pokud vite neco vice nez ja, prosim, rad si to od Vas jako obvykle, prectu.

Neocon
0 # Anonymní 2017-10-24 22:04
Jinak na otazku, jestli verite, ze by US na mezinarodnim poli silnejsi bez TX, CA, Midwest, nez je nyni jste neodpovedel, tak se zeptam na Vas soukromy nazor:

Kdyby slo DSSS a SPR-RSC v koalici (samostane ziskali 0.2 a 0.19 %), myslite, ze by dostali 0.39%, nebo ze by dostali vice?

Neocon
0 # Anonymní 2017-10-25 00:34
Neocone, jak můžete vůbec srovnávat volební a geopolitické celky?! Copak US byly za hegemona zvoleny? Copak politické strany jsou volebně úspěšné díky své hospodářské či vojenské převaze?

Ptejte se správně - byly by Texas nebo Kalifornie oblíbenější, měly by v jakýchsi "volbách" šanci uspět spíše než US? Samozřejmě! USA je pro svět koalicí fašounů a teploušů, dobré rysy konzervativního Texasu, státu oblíbeného pro své stejky, drsnou spravedlnost a starou dobrou svobodu (nosit kolt i na mši), a progresivní Kalifornie, státu serfařů, moderních technologií a sociální progrese, překrývají pro potenciálního voliče rysy států, které mu blízké nejsou. Tak potenciální fanoušek Texasu by US nevolil, protože je tu zhulená, nemakající a teploušská Kalifornie, fanoušek Kalifornie by zase US nevolil, protože je v nich ten zpátečnický, masožravý vřed - Texas.

Nikdy nelze přesně odhadnout, jestli by koalice byla úspěšnější, pravděpodobně však ne. Koalice SPR-RSČ a DSSS by měla menší problémy s volební podporou než americký kočkopes. Voličům SPR-RSČ by na ní však nejspíš vadil otevřený (byť třeba už dávný) neonacismus členů DSSS a spolupráce některých jejích členů s německými kamarády (Němci ani ruku nepodáš, i kdyby tě chtěl zachránit z rozbouřené řeky, znělo první přikázání republikánů). Voliči DSSS by zřejmě Sládka podezřívali z tajného židofilství a vyčítali mu plané vlastenčení, namísto zájmu o zachování evropské rasy.

Volby jsou poněkud více o psychologii než o statistice. Pozitivní synergický efekt koalice bývá výjimečný(a ano, v té české daleko více než v té americké).

Glosátor
0 # Anonymní 2017-10-25 01:02
Bylo to jenom prirovnani k tomu, ze "v jednote je sila", nikoliv naopak. Jinak samozrejme nemate pravdu, (mozna pred 30ti lety), protoze TX neni tak, jak si ho malujete, ci jste si ho vysnil.

Neni to vubec boj mezi konservativci v tom Vasem "starem dobrem Texasu" a CA, ale jak jste si mohl vsimnout, Trump vyhral sice TX,
ale a) nijak vehementne,
a za b)
nevyhral ani jedno velke mesto. Clintonova vyhrala Dallas, Houston, San Antonio a Austin.
V TX je to boj mezi modernima Mestama a buranskym venkovem. Vzhledem k populaci, Vas TX nejdele v roce 2024 bude vypadat jak CA. Ale to je jedno.

Ja verim, a dal jsem i priklady proc tomu verim, ze kdyby DSSS+SPR-RSC sly spolecne v koalici, makaly na spolecne kampani, ze se dnes bavime o 1.5%-2.5%, takze kdyz nic, Sladek a Vandas by dostali st.prispevek.

Misto toho, spousta stran, a nikdo nemel nic (vyjma Okamury, aby me zase p. Ponkrac neobvinil, ze mu nevrerim).

Neocon
0 # Tomáš Pecina 2017-10-25 03:24
Neocone, co píšete, moji thesi podporuje a nikoliv vyvrací. Kdybychom si odmysleli existenci uzavíracích klausulí, je malý počet těch, kteří volí raději koalici, více než vyvážen počtem těch, co jsou jí z různých důvodů odrazeni.
0 # Anonymní 2017-10-25 12:46
No, tak tomu moc nerozumim. Tedy-kolik je Vas soukromy odhad, ze ABB z toho "kolacku"( 0.7% v 7 mi stranach) skutecne dostal?
Neocon
0 # Tomáš Pecina 2017-10-25 12:58
To se nedá určit, pouze se můžeme zabývat otázkou, kolik by dostal bez Rozumných. Vzhledem k tomu, že na volebním billboardu měl jako heslo (mj.) boj proti chemtrails, kloním se k názoru, že by to nebylo méně než 0,3 %. Ale taková tvrzení jsou absolutně neverifikovatelná.
0 # Anonymní 2017-10-25 13:06
Ano, uz se to nikdy nedozvime. "Nebylo by to mene nez 0.3%". Co Vas vede k tomu, ze by dostal dvojnasobek oproti lonskemu roku?

(Imigracni vlna uz neni tema ani ve 4ce bez ubrusu, moji znami/pratele, tradicni volici Delniku, nebo Dr. Sladka mi rekli, ze by to byl vyhozeny hlas a poprve volili nekoho jineho-Okamuru), tak kde jen berete jistotu, ze by ABB dostal 2x tolik, nez v loni?

Neocon
0 # Tomáš Pecina 2017-10-25 13:27
Co Vas vede k tomu, ze by dostal dvojnasobek oproti lonskemu roku?

Vysoký výsledek Okamury, odliv voličů od Vandase a to, že se ABB v rhetorice za poslední dva roky zmírnil.
0 # Anonymní 2017-10-25 13:35
Ja to vidim presne obracene-Okamura dokazal presvedcit volice Dr. Sladka, Vandase, ABB a dalsich, pomerne nevyznamnych stran, ze jde o vsechno a ze jejich hlasy propadnou, viz. muj popis vyse mych znamych/kamaradu.
(ac Okamuru nemusim, mel v tom pravdu a je lo predevsim logicke).

Tim, ze se "umirnil", coz jsem zaznamenal, prestal byt pro tech 0. neco % jeho volicu zajimavy/vyjimecny a zaradil se po bok tech X protiislamskych/beznych/nudnych stran.
(Neco, jako kdyz se SPR-RSC v roce 2007/08 tezce sklidnila a dostala 3.9% a navzdy vypadla z PSP CR)

Tedy z toho usuzuji ja, ze ABB naopak o nejake hlasy prisel, tedy opet odhaduji, ze dostal 0.1%.+.

Neocon
0 # Tomáš Pecina 2017-10-25 13:40
Ale mnoho voličů má k Okamurovi odpor, z různých důvodů, a hledá alternativu.

Spor, kolik by Bartoš dostal, nelze rozhodnout, musíme si počkat na příští volby.
0 # Anonymní 2017-10-25 13:57
Ale to jiste ma, ale je to pro ne mensi zlo, nez vyhodit hlas do kanalu. Nicmene souhlasim, ze uz se to nikdy nedozvime, me spise zajimal jen Vas privatni nazor-diky.
A jen oprava-nemelo byt SPR-RSC 2007/08, ale sdamozrejme 1997/98.
Neocon
0 # Tomáš Pecina 2017-10-25 18:30
V politologii je hrubou chybou presumovat, že všichni uvažují stejně jako já. Kupř. v mém případě to neplatí, protože volbu monarchistů nebo Konservativní strany jsem nikdy nepokládal za "hlas vyhozený do kanálu". Navíc se uplatňují i jiná než programová kriteria: mně byla programem nejbližší TOPka, ale nemohl jsem ji volit, jednak kvůli hnusnému způsobu, jak vznikla, jednak proto, že strana, která místo osobností presentuje maskoty, nemá právo na (parlamentní) existenci.
0 # Anonymní 2017-10-25 19:37
Presne tak, proto ja tak nikdy neuvazuji, ani v business, ani v nicem jinem. Proto jsem Vam tady dal priklady me rodiny, jak to vidi oni.

Dalsi priklad je muj clovek, co me spravuje v CR kary-55 let, celozivotni volic SPR-RSC, pote DS a DSSS, a ten letos volil opet poprve nekoho jineho-SPD, protoze nechtel vyhodit listek do kanalu, prestoze to je pro neho "ten zasranej cinan".

Neocon
0 # gogo 2017-10-26 08:31
Jen postřeh k těm koalicím.
Koalice mají smysl v případě, kdy se strany buď specializují tématicky, nebo cíleně representují určitý segment populace. V některých obdobích pak mohou velmi dobře fungovat dohromady a jejich potenciál může být vyšší než prostý součet.
U nás to ale moc nenastává, protože všechny strany se vyjadřují ke všem a zastupují zájmy všech. Často proti sobě útočí, takže pak je koalice málo důvěryhodná. Hlavní problém je ale administrativní, a to ten, že se zvyšuje limit z 5 na rovnou 10 procent. Za takových okolností je oficiální předvolební koalice prakticky vyloučena. Leda taková ta nepřímá, kdy se domíchají lidi na kandidátce dominantní strany těmi z jiných stran.
0 # Anonymní 2017-10-26 12:26
"Koalice mají smysl v případě, kdy se strany buď specializují tématicky, nebo cíleně representují určitý segment populace. V některých obdobích pak mohou velmi dobře fungovat dohromady a jejich potenciál může být vyšší než prostý součet."

Ano, to souhlasim, nemyslim si, ze je velky rozdil, ve skutecnosti mezi TOP 09/STANem/KDU. (at jiz programove, nebo v mysleni/videni sveta jejich volicu). Taktez DSSS/SPR-RSC (pominu li jen takovou drobnost, jako historicky osobni nenavist mezi Dr. Sladkem a Vandasem).

Neocon
0 # Anonymní 2017-10-28 00:12
Já bych tu diskusi, kde Neocone vyjmenováváte, jak Tomio Okamura dostane pár promile hlasů i dohledal. Bohužel Google se poslední roky tak zhoršil, že kromě reklam a klíčových slov (Tomio Okamura je na paragraphosu na každé stránce jako tag) už neumí nic jiného najít.

Miloslav Ponkrác
0 # Anonymní 2017-10-28 00:42
Jak píše Glosátor, volby jsou psychologie. Je úplně jedno, kdo co říká, klidně "ten zasranej Číňan", ale nakonec je důležité co udělá a komu to hodí.

Odhadnout, kolik která strana dostane v českých volbách procent je poměrně jednoduché. Zavedené a bohatší strany si najímají americké poradce, kteří myslí podobně jako Neocon, a stejně podobně neznají české reálie a myšlení českého člověka. Stačí jen vysledovat, nakolik jsou tyto americké strategie mimo mísu proti českému prostředí a úspěch se dá odhadnout velice dobře. --- V tomto se Česká republika rozděluje na Prahu, která americkému stylu kampaní rozumí a působé na ně. A na zbytek státu, které jsou americké kampaně cizí, a spíše je odrazují.

Jiné strany si to odmakají, což je velice podceňováno. Tomio Okamura si svůj volební výsledek tvrdě odpracoval na volebních mítincích. Okamura ani nikoho nepřesvědčoval, on to prostě objel - a lidi ho viděli in natura. Jednak tím Tomio Okamura eliminoval vliv očerňování a pomluv z televize, novin a zejména Respektu - protože lidi viděli jaký skutečně je. A druhak spíše zvolíte někoho, koho znáte, než nějakého virtuálního z internetu či obrazovky.

Čeští občané v poslední době nesnášejí z hloubi duše intelektuály a rozumbrady. Strategie typu Rozumných, nebo Svobodných - stejně jako strategie dalších intelektuálsky vedených kampaní půjdou do žumpy a krachu. Je to proto, že v médiích na každém rohu pomalu 24 hodin denně nějaký univerzitní profesor, či otitulovaný člověk vysvětluje, že Češi jsou špatní, Češi by se měli nechat zničit, že čeští občané jsou plebs a hloupí idioti, a horují za zájmy zničení České republiky. Lidé už toho mají plné zuby. Většina českých občanů už je alergická na intelektuální řeči, protože to je typický projev hlavistické a sluníčkové kavárny, kterou téměř nikdo nemůže ani cítit.

Andreje Babiše volily především ženy. On vypadá tak bezelstně, že v ženách vyvolává mateřské pudy, zejména us tarších žen nad 40-45 let. V tom Andrejovi Babišovi nahrály útoky na něj před volbami, kdy se mateřský pud ještě více projevil - oni mu totiž ubližují!

ODS prostrčil zejména Václav Klaus ml. Tím se VK znevěrohodnil, protože svůj potenciál prorazit v politice, stejně jako něco dokázat zničil tím, že jeho ego mu nedovolovalo podpořit jinou stranu, než ODS. Svůj politický potenciál promrhal, a v podstatě zaštítil vše špatné, proč lidé ODS nechtěli volit - a on je malý pán na to, aby ODS jakkoli změnil. On je pouze jako maňásek prostrčil do vlády - tím jako mouřenín končí, a může jít.

No a Piráti cílili na dnešní mladou generaci, kterou kromě závislosti na facebooku nic jiného nezajímá. Ačkoli Piráti jsou jen pobočkou německé strany zelených, a jsou to prekabátění zelení i s chlupama, jen místo ekologie je tu internet. Ale styl zrychlíme vám internet a dáme vám hulení je velice populární zejména v Praze. Kdybych měl poradit americkým poradcům, jak vést kampaně v Praze, tak punkový styl lídra strany, dredy, legalize marihuana - vynese každé straně min. 5 % výsledku od Pražáků. Na volebním programu absolutně nezáleží.

Miloslav Ponkrác
0 # Anonymní 2017-10-28 02:01
Nenasel p. Ponkrac. Ale nikoliv kvuli spatnemu Googlu, nybrz kvuli tomu, ze jsem to nikdy nenapsal.

Nikdy bych nenapsal o cloveku, ktery se bez penez dostal do Senatu a to s prstem v prde.i+jeho Usvit do PSP CR a to davno pred imigracni krizi, ze dostane v prubehu/po imigracni krizi, 0.3%, jak zde mylne opakovane tvrdite.

Cili po 10te, doslova po 10te-nikdy jsem to o TO nevtrdil, nepsal a ani si nemyslel, ze by mel dostat nejake drobe 0, neco %.

Mimochodem, neodmakal si nic, jen lidem (jednodussim) slibil, to co chteji slyset, i kdyz vi, stejne jako Trump v US a stejne jako jeste kdyz byl Senator, ze zamete s exekutorama, ( a ani nehnul prstem), ze to nikdy nemuze splnit.

Neocon
0 # Anonymní 2017-10-28 11:56
Vůl se pozná podle toho, že svoje argumenty podpírá berličkama jako "lid chce", "většina si myslí" nebo "normální lidi nesnášej", že jo pane Ponkrác ...
0 # Tomáš Pecina 2017-10-28 12:14
Vůl se pozná podle toho, že přesně ví, jak se pozná vůl.
0 # Anonymní 2017-10-28 18:06
Jaj, to byl ale logický vlastní gól, Tomáši, jaj!
0 # Tomáš Pecina 2017-10-28 18:32
Někteří čtenáři, žel, nejsou ani po 9 letech existence blogu s to postřehnout ironii :-)
0 # Anonymní 2017-11-01 09:22
Někteří lidé nemají ani na to stvořit vlastní myšlenku. A tak se realizují nadávají druhým do volů. Je mi jich moc líto, že na víc nemají. Já jim ze soucitu nad jejich myšlenkovou impotencí můžu max. nechat zahrát v rádiu písničku...

Miloslav Ponkrác
0 # Anonymní 2017-11-01 09:34
Neocon: Nenašel jsem to proto, že slovo "Tomio Okamura" je na každé stránce paragraphosu, jiný důvod není. To je pak vyhledávač na pendrek.

Nechci se vás dotknout, ale české reálie neznáte. A to přesto, že čtete média, či jednou za čas navštívíte Prahu, či s pár lidmi mluvíte.

Stejně jako já nejsem pochopit čínský nebo japonský nebo brazilský, ale ani spojeno-státní (nechci psát americký, protože USA není Amerika) mindset - tak vy nejste schopen pochopit současný český. Ten český se dosti drasticky změnil za posledních 20 let. To k vašemu poslednímu odstavci.

Miloslav Ponkrác
0 # Anonymní 2017-11-01 11:57
"Nechci se vás dotknout, ale české reálie neznáte. A to přesto, že čtete média, či jednou za čas navštívíte Prahu, či s pár lidmi mluvíte."

Tohle ja pane Ponkrac netvrdim. Jen rikam, ze jsem nic takoveho o Okamurovi nenapsal+kdyz se ohlednete za prispevky ode mne za nekolik poslednich let
, at se to tykalo Trumpa v US, jak i p. Pecina tady psal, ze je docela rad, ze vyhral Trump, protoze v podstate zatoci s ilegaly,
na cez jsem upozornoval, ze se nestane a take se nestalo (Trump, prvnich 6 mesicu v Uradu, 2017-39 tisic zatcenych ilegalu. Obama prvnich 6 mesicu v uradu, 2013-62 tisic zatcenych ilegalu), nebo vysledku CZ tech, ci onech Voleb, tak chte nechte musite uznat, ze jsem mel docela slusny odhad.

Ale ze bych snedl Salamounovu stolici-to si nemyslim a nikdy jsem to netvrdil.

Neocon
0 # Leo Tydlitát 2017-10-24 00:16
… ani čárku! Výborný text.

Originelní vývoj české politiky ostatně skončil rokem 1989, vše následující je jen tupé plnění cizích rozkazův, jejichž povaha se s časem nemění (na rozdíl od intensity), a které lze zcela jednoduše naprogramovat, replikovat a simulovat, a tudíž jakýkoli komentář k výstupům této zacyklené demokraturní aplikace je zcela bezpředmětný.
0 # Anonymní 2017-10-24 12:45
Na blikajícího řidiče šli v Plzni se zbraní šéfové zásahovky, tvrdí rozhlas
plzen.idnes.cz/.../...

Kdo jsou muži z videa? Řidiče v Plzni ohrožoval zbraní šéf zásahové jednotky a policista oceněný medailí
irozhlas.cz/.../...
0 # Anonymní 2017-10-24 13:12
Ve volební místnosti na Zbraslavi byla nezapečetěná urna, hlásí mezinárodní pozorovatelé
forum24.cz/.../
0 # Báša 2017-10-24 21:14
Dvě pozitivní věci z těhle voleb vzešly. Ten hnus páter Vyklouz Herman vysmahnul a bude se teď moci na pný úvazek věnovat své hlavní činnosti, tedy lízání prdele toho odpornýho kýblu sraček jménem Posselt. Tedy, jestli to kýbl bude chtít, on si nenechává lízet prdel od politickej mrtvol.
No, a druhá věc: zelený nedostali ani 1,5% a tedy prašulky za hlásky nebudou, o funkcích nemluvě. Za tento výsledek je třeba poděkovat fracínkoví, který usilovnou, mravenčí prací nasíral jeden myšlenkový směr za druhým, až nakonec zelené nenáviděli úplně všichni.
Pravda ovšem je, že to zavšivený dredatý hovado je mnohem nebezpečnější, než všichni zelený dohromady.
0 # Anonymní 2017-10-25 01:44
Já jsem prozřel, až když sundali Vašíčka. To, že se tam dostanou, bylo jasné už od jara, kdy se jich ujal tenhle, ehm,…
0 # Anonymní 2017-10-25 20:55
Panu Bášovi se excelentně zdařilo vzbudit sympatie k Hermanovi, Posseltovi a Bartošovi.
A ze sebe učinit velmi nevábné dávidlo.
0 # Anonymní 2017-10-25 20:56
A k tomu Vašíčkovi - no, podle toho textu na wikipedii to vypadá, že je jen dobře, že ho sundali ...
0 # Báša 2017-10-26 04:53
Pakliže Vás při pohledu na naší (a některé části zahraniční) politickou scénu napadnou nějaká lepší slova, určitě naleznete množství čtenářů, kteří si při Vašem liberálně-korektním vyjadřování neřeknou: "bože, co je to za... ehm, sluníčkáře, že se zabývá formou a ne obsahem", jako jsem si to řekl já.
Ač mám nehynoucí úctu k majiteli zdejšího blogu, za to, že nikdy nevypadne ze svého stylu, já to při pohledu na tak odporné a morálně defektní zjevy, jako jsou jmenovaní, prostě nedokážu, a pokud se Vám to vskutku nelíbí, jděte do prdele, stejně jako pan Petříček níže.
0 # Anonymní 2017-10-26 08:19
Táhni, hovado, a nezasírej slušnou diskusi.
0 # Báša 2017-10-26 10:34
Když už, tak prosím "...táhněte Vy hovado". Šlapky jsme spolu nepásli. Děkuji.
Btw, vidíte jak Vám to jde. A pak že jste lepší. Ale to nic, takových je u Vás na novinkách víc, co se zabývají jinými diskutéry místo merita věci.
0 # Anonymní 2017-10-26 12:55
To máš tedy zajímavou obživu.
/majiteli stránek se omlouvám, nicméně jsem přesvědčený, že ve slušné společnosti bychom výše uvedené přecházet bez povšimnutí neměli, neslouži-li to ovšem jako záležitost studijního rázu/
0 # Anonymní 2017-10-26 19:05
Bášo, kašlete na ty zjevy a raději mi řekněte co víte o Pirátech, co já nevím.
0 # Báša 2017-10-27 11:41
Vám nestačí to, co je vcelku veřejně známo? V podstatě se do parlamentu dostala antifa. Proti těmhle šmejdům jsou zelení nevinná koťátka. Ještě budem na fracka vzpomínat se slzou v oku. No... vlastně dostala. Byla tam protlačena. Je to další z těch leštěných prdů typu Macron pro voliče a někoho stálo slušnej balík, aby vytvořil něco, co zbrzdí kamikadzeho.
0 # Anonymní 2017-10-27 17:05
Nestačí! Souhlasím, ale chtěl bych trochu vidět do hrnce.
Víte něco více o tlačiteli?
0 # Anonymní 2017-10-27 20:34
Ale prd ví, jen se už řadu let profiluje jako uřvanej komunistickej kretén, co umí hovno, tak aspoň na všechny nadává. Jeho inteligenci ilustruje to, že je schopnej někomu vynadat jak do sluníčkářů, tak do novinkářů, což je oxymoron, protože většina novinkářů sou právě takoví bášovský komouši, co nemůžou sluníčkáře nebo disidenty ani vystát.
0 # Báša 2017-10-29 11:13
Jůůů... To je úžasný! Jak Vy fšecko víte! A jak do každého vidíte. To bych taky chtěl umět. A ten smělej myšlenkovej konstrukt, že vlastě komunisti nesnášejí komunisty. Budu hádat: jste bejvalej kádrovák. Nebo současnej fízl? Placenej troll (podle toho usilovného zájmu o diskutující)? Nebo nějaká kombinace řečeného? Bejvalej kádrovák co se stal fízlem a je placenej za trolling? Nebo jste ze stejné líhně jako páter Hermann? Nebo pederast jako Halík a Štampach? Samé otázky...
0 # Anonymní 2017-10-25 17:53
Koalice KDU a STANu byla od počátku nonsens. Čunek měl naprostou pravdu, když říkal, že KDU drží věřící Morava a tu by koalice s bezvěrci ze STANu silně nasrala. Úplně by stačilo, kdyby se někdo zeptal Rakušana nebo Farského na adopce homosexuály nebo eutanazii. Tahle koalice neměla myšlenkově vůbec nic společného, šlo jen o kupčení s hlasy a myslím, že Bělobrádek to zaslouženě odnese.
0 # Anonymní 2017-10-26 07:37
Vynechal bych to "by". Ale nebylo to jen paktování se s bezprogramovou oportunistickou lobby STAN. Bělobrádek si zaslouží do pekla už za vytažení něčeho tak odporného, jako je havloidní bombarďák Gabal. Však voliči už mu to spočítali. Nebýt toho, že "věřící Morava" je silně konzervativní a špatně informovaná, ani by se nedostali. Sranda a tragédie je, že dneska na Seznamu brečí Jurečka, že hlasy ztratili proto, že se se STAN rozešli.
0 # Libor Petříček 2017-10-25 21:53
I když nejsem absolventkou ústavu pro zchudlé šlechtičny, přesto mne slovník pana Báši překvapil, a nemile. Nějak na takovou češtinu nejsem na tomto webu zvyklý. No a proč jsou tu jakési odkazy na cosi policejního v Plzni, to mi taky nedochází. No, nemusím nakonec rozumět všemu, že.
0 # Tomáš Pecina 2017-10-26 07:36
Nejedná se náhodou o odkaz na libý slovník elitních policistů z Plzně, projevený při styku se sprostým občanem-řidičem, zneváživším policejní majestát za použití dálkových světel?
0 # Anonymní 2017-10-26 16:11
Kdybyste se pánové podivali na celé to původní video, viděli byste, že ve skutečnosti toho ten člověk udělal daleko víc než jen blikal. Za normálních okolností bych se fízla nezastával, ale tenhle řidič by v zemi s ostřejší policií skončil s kulkou v těle. A nemusel by ani bejt barevnej.
0 # Anonymní 2017-10-27 12:20
Existuje nějaké slovo označující jev, kdy voliči naschvál (třeba z recese, na protest apod.) hromadně hlasují pro největšího joudu (nejhoršího kandidáta) v seriózním hlasování? Existuje nějaká odborná analýza takového jevu?
0 # Anonymní 2017-10-27 18:44
O jevu se píše třeba zde a zde nebo zde. Ale nic odborného k tomu nemůžu najít. Nikdo mi neporadí?
0 # Anonymní 2017-10-28 10:43
A jak je na tom vlastně teď Babiš s konfliktem zájmů? Nějak si vzpomínám, že se schvaloval jakýsi lex Babiš, který ale měl platit až pro příští období a na který Babiš reagoval vytvořením svěřeneckého fondu. Proti, že tímto úhybným manévrem se Babiš vyhne konfliktu zájmů tehdy pan Pecina brojil, ale už si to nějak nepamatuji...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)