Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Někteří lidé jsou nepoučitelní: po fiasku, které Miroslav Brož a Ivana Čonková sklidili u Nejvyššího správního soudu, by jeden očekával určitou sebereflexi. Nikoli, když to nevyšlo v Duchcově, zkoušejí to v Praze, kde si reservovali místo před muslimskou modlitebnou po dobu šesti měsíců, den co den od osmi ráno do deseti večer. Komu není rady, tomu není pomoci…

Aktualisováno.
Magistrát, u vědomí judikátu NSS, ovšem Českým lvům akci nezakázal. K dokonalosti už tedy chybí jen pokuta Brožovi za každý den neoprávněného blokování.

Komentáře   

0 # Anonymní 2015-02-17 14:51
Na tom je vidět že ne-ziskovka je velmi štědře dotovaná státem.Bylo by třeba těmhle rádoby demokratům,pravdoláskařům,feťákům,levicovým a zeleným extremistům ukončit dotace.A raději penize pro potřebné a nikoliv pro tyhle pravice.Hlásají Demokracii a jiným jí odpirají.Už teď se těším na 1.máj v brně.Vzhledem co nám vládne na radnici (extemisti zelení a žid brno) Nepochybuji že snahy o Blokádu budou i v Brně.
0 # Anonymní 2015-02-17 14:54
Oprava:Nikoliv pro tyhle Pijavice.
0 # Anonymní 2015-02-17 18:53
Na parlamentních listech psali že další ne-ziskovka okrádala dotace,které byli určeny na začleňování nepříspůpůsobivých.Dali si mzdy ve výši 50 000 Kč.Přitom prý běžný plat v ne-ziskovce činí 15 000 Kč!!! Cikánům stejně nepomohli.I oni si stěžovali.Nabrali i půjčky, nakoupili drahé iPody atd.Užívali pro svou potřebu.Nabrali i půjčky.Údajně v tom figurovali i radní za Čssd.Mají dotace vrátit, ale to se pochopitelně nestane.Stát jim to mile určitě odpustí.Takhle Stát podporuje pochybné Ne-Ziskovky.Místo aby peníze šli tam kde je opravdu třeba.Tyhle Pijavice z řad pravdolaskařských,humanistických,zelených feťáků je pro stát asi prinosnější.Tam se nemalé peníze vyhazovat můžou.
0 # Anonymní 2015-02-18 03:16
0 # Anonymní 2015-02-18 03:18
Výše mate text, kolik lidé v " neziskovek" sektoru berou za mzdy .....

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)