Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Tak tohle vypadá na další pořádnou blamáž: lobbista Marek Dalík prý čelí obžalobě z trestného činu podvodu, jehož se měl dopustit tím, že požadoval úplatek, který nedostal, za ovlivnění zakázky, na kterou neměl vliv.

Ještě několik takových trestních stíhání a nezaujatý pozorovatel nebude moci než dojít k nezvratnému přesvědčení, že politika v této zemi vždy byla a je křišťálově čistá.

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-06-30 13:47
A stejná komedie je dnešní zastavení stíhání Pohůnka. Řeči, že plnil jen rozkazy jsou opravdu směšné. Věděl dobře, že se sleduje Nečasova manželka a věděl, že to nebylo povoleno ministrem obrany. VZ je bez kontroly a běžně provádí sledování na objednávku, nasazují na lidi zpravodajskou techniku (mobilní buňky - BTS), kterou nelegálně monitorují veškerou komunikaci prostřednictvím mobilního telefonu.
A celá ta šaškárna nakonec dopadne tak, jak dopadla s Bartákem.
0 # Anonymní 2014-06-30 15:56
Další justiční fraška:

Nečasová podmínka, Pohůnek zastaven a Páleník s Kovandou spáchali přestupek. Komedie až ke zblití. Zákon platí jen na chudé. Chudí můžou být stíháni za cokoliv a pokud je kriminálníkem ministr, jeho prostitutka a nebo generál, jde jen o přestupek a nebo tr. čin, tak bezvýznamný, že za nej padne podmínka.

novinky.cz/.../...
0 # Anonymní 2014-06-30 16:01
DOPORUČUJU:

rozhovor s Ivo Rittigem
video.aktualne.cz/.../...
0 # Anonymní 2014-07-01 22:32
No tak soudruh Dalík byl tady v tomto případě jenom jako pan proxy, že ano.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)