Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Soudní spor s Nejvyšším soudem o minulost jeho soudců, o němž jsem informoval v lednu, se začíná měnit ve složitou zákopovou bitvu, ve které válčící strany nevydají ani metr území bez boje. Zajímavé je, že tento boj není veden mezi stranami řízení, ale mezi mnou a správními soudy, které cítí se zákeřnou žádostí o informace napadeným Nejvyšším soudem spřízněnost a snaží se mu všemožně pomáhat.

Podle předpokladů Krajský soud v Brně mé námitky ignoroval a žalobu odmítl. Na to reaguji útočnou kombinací kasační stížnost + ústavní stížnost, v naději, že protivníka vyčerpám a donutím ho k posičním ústupkům.

O dalším průběhu bojů budeme na tomto místě informovat.

Komentáře   

0 # Guy Peters 2012-03-25 17:05
Celý informační process je jedna velká procedurální jungle.
0 # Anonymní 2012-03-25 22:42
Správně p.Pecino, soudruhy čekatele na členství je třeba identifikovat a nenechat vydechnout (o zákopech ať si soudruzi nechají jen zdát)!
Neustupujte ani o píď!
:)
0 # Anonymní 2012-03-25 22:45
Velmi vtipné "žalobce je stoupencem diskursivního práva"...
:)))
0 # MayRau 2012-03-27 11:58
Vzpomínám na hlášku: Válku ne!! Stačí nás bohatě zaměstnat, že je mír...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)