Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Ceněnou trofej za měsíc únor si odnáší Jiří Machourek, někdejší obhájce disidentů, který v rozhovoru pro Českou justici vysvětlil, že dnes žádné politické procesy neexistují a právo na obhajobu není nikdy porušováno. Možná se ho Dušan Šrámek měl zeptat, jestli je mu znám případ Petra Kočího a co si myslí o kárném stíhání za nevhodnou námitku podjatosti. A také, jestli politickým procesem není úplně náhodou třeba stíhání Adama B. Bartoše.

Zasloužilému blbovi udělujeme cenu Osel měsíce února, spojenou s právem nosit oslí uši ve tvaru paragrafů, a jemu i České advokátní komoře srdečně blahopřejeme.

Komentáře   

0 # Anonymní 2018-02-10 11:56
S nominací a výsledkem volby se plně ztotožňujeme ...

"Pokud k některým excesům dochází, pramení často z neznalosti zákonné úpravy a takové pochybení lze cestou stížnosti napravit." Je výrok hodný české justiční mafie u které víme co dělá se stížnostmi ve 120% případů a nebo v tomto případě prostého .... ehm vítěze této pravidelné soutěže ... není absolutně pochyb že si tento "advokát" cenu plně zasluhuje...nutno dodat, že laťku nasadil opravdu hodně nízko a její překonání se hned tak nedočkáme....
(Jedinou otázkou jest, zdali nemyslel sám sebe a stížnosti na jeho neznalost, přičemž v těchto případech, kdy může justice nějaký ten paragraf stěžovateli připomenout, se jako zázrakem najednou na příslušná zákonná ustanovení rozpomene, přičemž jinak ale trpí vždy permanentní amnézií a nechápáním zákonných norem, které jí jsou stěžovatelem jako důkaz nezákonnosti jejího jednání citovány)
0 # Anonymní 2018-02-10 15:57
myslel jsem, že tu cenu udělujete jen mocenským orgánům. nebo se mýlím? nebo došlo ke změně pravidel? nebo jej považujete za takovou součást systému, že je způsobilý ji dostat? budou ji dostávat i jiní advokáti? nechcete zavész novou cenu pro advokáty? je to specifická kategoie
-dw-
0 # Tomáš Pecina 2018-02-10 16:09
Hned prvního Osla dostal advokát.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)