Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Dosud nedoručeným usnesením zastavil Obvodní soud pro Prahu 2 trestní stíhání šesti zbývajících členek někdejších RWU – Resistance Women Unity. Jsem arci v rozpacích: dlouhé týdny jsem zproštěným kladl na srdce, aby se s dívkami z těžší zločinecké skupiny, viněnými, inter alia, těžkým zločinem půjčení bubínku, rozhodně nestýkaly, aby od nich ještě něco nechytily (míněno přirozeně závadové názory, nikoli příkladmo retrovir nebo blechy), a teď možná budou zproštěny obžaloby všechny; pravda, vyjma čtyř dívek doznalých. Osud posledně zmíněných je již nezvratně zpečetěn a vedle záznamu v trestním rejstříku (u dvou, které přistoupily na plea bargain, dohodu o vině a trestu) si do života odnášejí cennou zkušenost, že – u soudu i jinde – spolehlivě prohraje jen ten, kdo se vzdá. Budiž jim trestní minulost lehká.

Komentáře   

0 # Anonymní 2015-04-07 04:06
Dobra práce! A take dobra karma :)
0 # gogo 2015-04-07 10:05
Blahopřeji.

Ještě mi vrtá v hlavě jedna věc. Celá ta vlna absurdních soudních procesů byla nejspíš vyvolána nějakým impulsem ze strany MV přes policii, SZ a vygenerovala celé prakticky nové obory a pracovní místa- z tělocvikářů se stávali soudní znalci na extremismus a minimálně jedna VŠ generace některých pochybných oborů se specializovala na extremismus.
Tedy se ptám .. co s nimi bude? Přece neskončí na UP (úřadu práce, nikoliv olomoucké universitě .. i když i tam jsou progresivní obory jako např. rekreologie).
Myslíte, že se začnou věnovat něčemu jinému, nebo jen přezbrojí, doplní stavy na všech úrovních procesu a pustí se napřesrok do boje posílení, odpočatí a poučení z minulých chyb?
0 # Anonymní 2015-04-07 10:47
Priteli, jez by ste měl pravdu! Já se obavám, ze nas ta skutečná vlna boje proti "extremismu" teprve cekA... Vše podle evropského vzoru... A bude potreba mnoho novych znalcu, na islam, homoproblematiku, genderismus, Atd Atd,,, takže plzeňské akademické znalecké "kapacity" si jistě ještě nějaké to eur za posudky přivydělaji
0 # Anonymní 2015-04-07 11:15
Ono to celé svůj účel zastrašit konkrétní aktivistky a znepříjemnit jim život již splnilo, stejně jako odstrašit od "závadového jednání" a spolčování se s aktivistkami ty, které jsou celkem víceméně pasivní a maximálně se občas zúčastní nějaké besídky či demonstrace. Výsledek je teď důležitý jen pro individuální osudy. Účet zaplatí daňový poplatník, ztracený čas těm holkám nikdo nevrátí. Obdobný případ je "závadové oblepování" veřejného osvětlení. AHL
0 # Anonymní 2015-04-07 13:20
Jsem zvědavý, zda pan Pecina pomůže Kamasovi v tomhle trestním stíhání:
narodnidemokracie.cz/.../

Nebo se do předem prohraných sporů nepouští. Jo, jo, "aktivisté". :D

Yossi
0 # Anonymní 2015-04-07 13:53
Z toho můžou mít problémy pod tabulku podepsaní Bartoš a Zemánek, ne někdo, kdo se fotí na turiském místě. commons.wikimedia.org/wiki/Category:Hilsner_Affair I když kdo ví, tady je možné všechno... AHL
0 # Anonymní 2015-04-07 18:54
Yossi:

1) V jakém trestním stíhání? Odkazovaný článek se žádného stíhání netýká.
2) Za co přesně že by měl být stíhán? Prosím paragraf a stručný popis, čím byla v daném případě naplněna skutková podstata trestného činu ;-)

-es-
0 # Anonymní 2015-04-07 19:35
Pan Kamas je na fotce buď čirou náhodou anebo nanejvýš z komerčních důvodů. Má rád psy a podsouvat mu kradmo extremismus je arci krajně nevhodné.
0 # Anonymní 2015-04-07 21:16
Boze, za co. Hlavne, at pak ti aktiviste zacnou zase skuhrat o demokracii, az je zacne nekdo stihat. V dnesni dobe, kdy je potreba resit spoustu problemu, ktere se bezprostredne dotykaji zivotu nas vsech, objevi dementni duo kauzu A.Hruzove a zacne se producirovat. Divim se, ze se ty dva exoti ze sebe nepoblejou.
0 # Anonymní 2015-04-10 20:38
Eriku, Vas to stale bavi? Jednou, az Vas ty demoni opusti, tak se Vam podle me strasne ulevi. Takova posedlost a mrhani...
0 # Anonymní 2015-04-07 13:43
Dobrý den, máte zapotřebí kamarádit se s těmito prasopsy?

reflex.cz/.../...

echo24.cz/.../...
0 # Anonymní 2015-04-07 13:44
A hodlá "landsmanšaft v Česku" řešit ‚židovskou otázku‘?
0 # Daniela 2015-04-07 21:27
Ti ctyri zoufalci u hrobu Anezky Hruzove delaji ostudu Cechum.
.Adam Bartos, ktery vysetruje pravdu o chemtrails - jako ze NWO letadla postrikuji z vysky ceskou kotlinu skodlivymi chemikaliemi, broji proti ockovani deti a vidi Zida i pod posteli, je ukazkovy paranoik. Jeho vravorani na silnici pred americkym konvojem byla absolutni fraska. Taktez chcipackovsky vystup, kde se na videu rozkmotruje s DSSS.byl hluboce pod urovni zaka treti obecne. Jen hlupak by se prihlasil do klubu loseru, coz je strana Narodni Demokracie.
Zaoralek je byaly komunista a tak on svou blbosti neprekvapuje, komunismus je chronicka, nevylecitelna nemoc.
Erik Sedlacek ocekava zhrouceni Systemu uz od te doby, co ja na internet pisi. A vono porad nic. Zvoral, mozna zamerne, preklad clanku o Variante ctyr a pul milionu Zidu zahynulych v holokaustu, coz V.Stwora zverejnil a mel s tim popotahovani se soudy. Sedlacek, kdyby byl cestny, by se k prelozeni clanku prihlasil a Stworu by takto obhajoval. Ale to ne, sedel v bezpeci a nechal to Stworu "vyzrat". Ne, ze bych Stworu litovala, ale to je jen priklad, jak se mezi sebou nackove chovaji.
Vydavatel nacistickych braku, Pavel Kamas se domniva, ze svym svejkovanim zustane championem a jeho producirovani mu poskytne slavu mezi neonacisty.. Pritom je to patethicky tatrman... Doufam, ze nestrasi jeho pejska a nenosi na plesce tu alobalovou cepicku, jako sekta kolem bartose, cimz se bartosaci chrani pred zhoubnymi poprasky chemtrailu..
Kazdopadne tato individua otravuji spolecnost, ale vetsina Cechu prece neni na hlavu padla aby ji vrazda stara sto let pohnula k nejake antisemiticke aktivite. .
To by jako chteli nackove nosit tricka s napisem :"Nedopustme dalsi Anezku, nasi bilou soudruzku !", proboha, jak primitivni. S tou nevyresenou zidovskou otazkou, nu, treba se truchlici vlastenci domnivaji, ze Zide by meli mit daleko vetsi kontrolu na zivot ceskych gojimu a proto je potreba zavest i povinnou muzskou obrizku ...
:-)))


0 # Anonymní 2015-04-07 21:03
Sieg Heil, Pane Pecino, Jak byste se svým partei-kolegou Kamasem řešili židovskou otázku?
Nebo mám radši zdravit Heil Hitler!?
0 # Tomáš Pecina 2015-04-07 21:15
To se musíte zeptat pana Kamase, já jsem v Polné nebyl a protože moje názory jsou sionistické a proisraelské, nikterak se mne to netýká, minimálně dokud se na mě někdo z nich neobrátí se žádostí o pomoc po zahájení trestního stíhání (což nepředpokládám).

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)