Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

A máme tu písemnou podobu usnesení Městského soudu v Praze, jímž byl potvrzen prvoinstanční rozsudek nad Lucií Šlégrovou a jejími dvěma spoludržiteli, resp. spolumávateli praporem rozpuštěné Dělnické strany. Podrobné, přesvědčivé, nepojednán a nevyvrácen nezůstal ani jediný z odvolacích bodů, prostě právě takové rozhodnutí, jaké se od soudruhů soudců Stuchlíka, Pytlouna a Junkové očekávalo. Bojující demokracie opět zvítězila na celé čáře, a odsouzeným nezbývá než pokusit se o zvrat v loterii zvané dovolací řízení. Velké věci bych neočekával, i trestněprávní kolegium Nejvyššího soudu připomíná spíš stranickou buňku KSČ po 30 letech, a i tam vědí, že s politickou oposicí se nesmí jednat v glacé rukavičkách.

Komentáře   

0 # Anonymní 2012-11-22 19:44
Hlavně nechytit senát 6 Tdo (bolšány - Engelmann, Veselý, Horák). Je to asi to samé, jako chytit senát III. ÚS - Kůrka, Mucha Musil.
0 # Anonymní 2012-11-23 23:40
A co na to prevor radu Ozubeneho kola? Koukam, ze ozubene kolo to zase pekne schytalo.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)