Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Je to svým způsobem monumentální dílo: pětasedmdesátistránkový rozsudek za vydavatelskou činnost Adama B. Bartoše má epickou šíři i lyrické pasáže, a také dramatický oblouk, jenž, klena se kol centrálního motivu bojující demokracie a jejích úkolů v boji s ideodiversí, graduje k závěrečnému doporučení soudkyně Pavly Hájkové, aby byla Národní demokracie, politická strana, v níž delikvent své závadové názory uplatňuje, navržena k rozpuštění. Osobní statečnost, k níž ji obžalovaný vyzval, sice soudkyně neprokázala, zato pozoruhodnou dávku loyality a jemný cit pro to, ke komu je vhodné se lísat, aby jí to karierně prospělo. Po Lence Bradáčové, troufáme si predikovat, v řečené vzchází další velká osobnost české justice.

Komentáře   

-1 # Anonymní 2018-04-11 08:56
Každým postem jste víc a víc zapšklý. Co se to děje, soudy nedávají za pravdu Vašim pokoutnickým fantasmagoriím, takže jsou jistě hloupé ony? Nebo je v tom něco víc, že by náckové nechtěli platit palmáre za prohrané spory?

Yossi
+1 # Anonymní 2018-04-11 13:12
Neměl byste sem přispívat, pane Anonomní Yossi, protože zde jest diskuze určena nikoliv pro hlupáky. Což jste ovšem v tom pádě nemohl rozpoznat, a to Vás činí nevinným.
Cinkl, Teplice
0 # Anonymní 2018-04-11 15:40
Svěží dílko, z jehož každého odstavce čiší velká snaha, až zápal. :-)
Mimochodem, dokumentární cyklus Olivera Stonea "Neznámé dějiny Spojených států" se při hlavním líčení prováděl jako důkaz a ověřovala jeho historická správnost, nebo proč je součástí odůvodnění rozsudku?
(str. 61 dole)
0 # Anonymní 2018-04-11 15:57
Paní soudkyně vypadá cílevědomě, daleko to dotáhne.
+1 # Anonymní 2018-04-13 22:32
Soudružka mu předvídavě zabavila Derringer s rytinou "jude raus" (který si tam odsouzený zatím nestihl vyrýt) a 268 olověných kuliček protože přímo takto zachránila život minimálně 268 anonymních obřezaných v dostřelném ohrožení.
Anton Špelec
+1 # Anonymní 2018-04-12 08:31
Pevně doufám, že se dožiju, až bude ABB prezident. Nejdůležitější kvalifikační předpoklad by měl.
+1 # Anonymní 2018-04-12 11:25
Nutnost nechat propadnout výtisky knihy "Klukova dobrodružství. 7 pohádek na dobrou noc" je popsaná přímo v epické šíři.
To už člověk neví, zda to brát jako komedii či tragédii.
0 # Anonymní 2018-04-12 22:08
Co výtisky, ale odůvodnění propadnutí autorských práv, to je panečku argumentační akrobacie. Soudruzi ve Strassbourghu ji zajisté ocení ;)

BTW, P. T. TP, nezapomeňte v dovolání uvádět správného a pravomocného nositele primární odpovědnosti (tedy Českou republiku), abyste nemusel následně čelit obvinění z porušení jejích autorských práv podle § 270 odst. 1 TZ. Mohl by vám totiž být mimo jiné uložen trest propadnutí autorských práv k textu vašeho dovolání (kterýžto vám posloužil jako nástroj ke spáchání uvedeného trestného činu) a dovolací soud by řízení zastavil, protože vyšlo najevo, že opravný prostředek, který jste podal, jste nepodal vy, nýbrž Česká republika, která k tomu nebyla odsouzeným zmocněna.
+1 # Anonymní 2018-04-13 14:30
Jen pro pořádek připomínám, že ony zákony, podle kterých byl ABB odsouzen tehdy ve sněmovně navrh a prosadil nějaký J. Payne, tehdy ODS a dnes Svobodní...:-(
+1 # Anonymní 2018-04-13 14:32
No poučeni z toho plyne následující: sice jsou si všichni oficiálně rovni, ale židé jsou si rovnější! Sice existuje svoboda slova, ale židé se kritizovat nesmí... Jen pro pořádek připomínám, že ony zákony, podle kterých byl ABB odsouzen tehdy ve sněmovně navrh a prosadil nějaký J. Payne z ODS, dnes Svobodni, Hadanka na zaver: Jake myslite, že je ten Pan Payne narodnosti? To jsme to tedy dopracovali....:-(
0 # Libor Petříček 2018-04-13 18:44
Mně z toho především vychází, že jmenovaný je prvotřídní magor. Což ale není trestné.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)