Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

K mimořádnému výkonu na poli práva blahopřejeme Martině Horčičkové z ministerstva vnitra, která stvořila rozhodnutí, podle něhož jsme zneužili právo na informace, jestliže jsme chtěli vědět, jaké odměny pobírají z našich daní placení státní úředníci. Cena Osel měsíce, spojená s právem nosit soukromě i v práci oslí uši ve tvaru paragrafů, je laureátce k disposici na adrese tohoto blogu.

Rozumí se samo sebou, že si takovou drzost nenecháváme líbit a podáváme rozklad.

Komentáře   

0 # Anonymní 2018-01-12 21:20
Osel je pomerne inteligetni zvire, co tak titul slepice apod.?
0 # A 2018-01-13 11:03
Protoze osel je inteligentni, dokaze se smirit s tim, ze se stal symbolem hlouposti, a prenest se pres tuto nespravedlnost s nadhledem a gracii praveho lichokopytnika. Slepic by se to mohlo dotknout.
0 # Anonymní 2018-01-14 09:50
Chápu, že se tím nechlubíte, ale dovolil bych si speciálně upozornit na to, že jste obdržel kýžený průkaz hlídacího psa demokracie. Takže jste se zmýlil hned dvakrát. Vedle nevíry v možnost jeho získání i v představě, že by průkaz zjednodušil rozhodování kompetentních orgánů. Totiž - není pes, jako pes, a vždy je třeba posoudit, zda ten který pes v tu kterou dobu "pomáhá, nebo škodí". To by tak hrálo, snímat z beder odpovědných břímě dialektiky.
0 # Tomáš Pecina 2018-01-14 10:41
Myslíte? Já to rozhodnutí naopak interpretuji tak, že jsem zklamal důvěru strany a vlády a na informace proto nemám nárok. Správný hlídací pes by a) nic veět nechtěl, a b) když už, tak by se radostně a dobrovolně zavázal, že nic z toho, co se dozví, neprozradí. Takových "hlídacích psů" jsem znal spoustu před r. 1989, a ta požehnaná doba se nám evidentně vrací, vyhozena dveřmi, znovu oknem.
0 # Anonymní 2018-01-14 11:50
Mlžíte. Napsal Vám úd ministerstva vnitra, že jste hlídacím psem, nebo nenapsala?

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)