Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Píše nám soudruh bývalý vojenský prokurátor Igor Stříž z NSZ ve smyslu, že na zprávu OLAFu nemáme nárok. Samozřejmě se odvoláváme.

Komentáře   

0 # Anonymní 2018-01-11 21:05
Povinný subjekt resignoval SVOU NA rozhodovací autonomii
0 # Tomáš Pecina 2018-01-11 21:08
Děkuji, ale už jsem to podal. Některé chyby člověk nevidí, když po sobě text čte.
0 # Tomáš Pecina 2018-01-11 21:18
Mne tam nejvíc pobavila ta pasáž, kde je proponováno risiko, že obvinění budou na výslech připraveni. Správná bolševická justice podle soudruha prokurátora je založena na momentu překvapení, obviněný nesmí do poslední chvíle vědět, co spáchal.
0 # gogo 2018-01-12 08:55
Však až zvítězí militantní feministky a feministi, nebude to pak vědět ani odsouzený. A když se soudkyně zeptají proč a za co, dostane se jim okřídleného "Jestli nevíš za co, tak já ti to teda vysvětlovat nebudu!"
Ale zase bude mít dost času o tom v cele přemýšlet.
0 # Mormegil 2018-01-12 16:50
Nechám se poučit: letmým čtením jen vámi citovaného úryvku se mi zdá, že výjimka z InfZ postihuje jen „informaci o činnosti orgánů činných v trestním řízení […], které vznikly činností těchto orgánů […]“, ale tipl bych si, že OLAF mezi OČTŘ nepatří? Jaktože se tato výjimka tedy na tento případ vůbec vztahuje?

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)