Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Na České justici jsme se dočetli, že vyšel Zákon o advokacii a stavovské předpisy – Komentář. Část věnovanou konfliktu zájmů v advokacii zpracoval Tomáš Sokol. Tak tuhle knihu prostě musím mít, a abych nešel do Linde zbytečně, vezmu i komentář k zákonu o soudech a soudcích, v němž prý thema korupce pojednali rukou společnou a nerozdílnou Josef Knotek, Ondřej Havlín a Jiří Berka!

Komentáře   

0 # Anonymní 2017-12-20 13:22
O tom Knotkovi rád slyším, OS Jičín mu právě místo 5,5 roku v base nadělil podmínku. Nejsem příznivcem drakonických trestů a třeba Slovensko se mi svým gestapo-trestním zákonem totálně zhnusilo ale kdo už jiný by měl jít natvrdo než podmáznutý soudce?
0 # Tomáš Pecina 2017-12-20 16:04
Také jsem toho litoval, protože si umím představit, jakou radost by z něj měli spoluvězni. Málokomu se poštěstí dostat na celu vlastního soudce :-)
0 # Anonymní 2017-12-21 13:20
No nejsem si tak uplne jist zdali by byl v nebezpeci soudce nebo vezni kteri jsou zcela zakona dbali a slusni lide ale krive odsouzeni justicni mafii na rozdil od bezpaterniho zakona nerepektujiciho psychoaptickeho (byvaleho) soudce
0 # Anonymní 2017-12-21 19:14
Stačilo mi "soustředění u vojsk" na VŠ, kdysi. Tohle asi bude o dost horší opruz.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)