Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Dorazilo usnesení odvolacího soudu v případu lehčí zločinecké skupiny RWU. Napsáno je lehkým perem, stručně a zcela nekompromisně: ze skutkové věty vůbec není zřejmé, jakým konkrétním jednáním se měly bývalé obviněné dopouštět zločinů, z nichž byly obžalobou viněny – tedy to, co je nám i většině našich čtenářů jasné od samotného, pět a půl roku vzdáleného, počátku.

Všem čtyřem nevinným klientkám blahopřejeme; stejně jako Daniele Š., která sice klientkou není, avšak je to veskrze milá, sympathická a nespolupracující obviněná. Dvěma členkám této lehčí zločinecké skupiny, jež se doznaly a jejichž trestní stíhání bylo po uhrazení částky 10, resp. 20 tisíc korun výpalného podmíněně zastaveno, posíláme dlouhý nos.

Druhá zločinecká skupina dosud hlavní líčení nepodstoupila; to začíná až 29. listopadu, a to s jinou soudkyní a zvlášť pečlivě vybranými nestrannými a nezaujatými přísedícími, přímo z neziskovky.

Komentáře   

0 # Anonymní 2017-11-07 06:19
Takhle stručné usnesení je trochu moc stručné. Navíc od tohoto senátu. Zjevně bylo zadání jasné: zbavit se toho co nejrychleji a za každou cenu. Ke zproštění samozřejmě blahopřeji, ale spravedlnost má vypadat jinak. Ne že někdy někoho nesmyslně zaříznu a jindy stejně nesmyslně urychlím osvobození.
0 # Anonymní 2017-11-07 13:49
Šok v kauze Nagyová: Soudkyně zničehonic označila odposlechy za nezákonné
novinky.cz/.../...

Soudkyně Králová v případu poslaneckých trafik otočila. Odposlechy označila za nezákonné
ceskatelevize.cz/.../...
0 # Anonymní 2017-11-13 21:04
Šok z toho dělají media. Vyloučení důkazu neni přeci šok...

Proč není šok, když se nezákonné důkazy vesele používají?

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)