Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Nemám v lásce udavače, a udávání obecně nepodporuji; snad jen s jedinou výjimkou: je-li za své udávání udán udavač.

Aktualisováno.
Seznam je v tuto chvíli (9. listopadu v 5.36 hod.) nepřístupný, a zmizel i link na liště. Jak mrzuté!

Komentáře   

0 # Anonymní 2017-11-08 23:07
Hmm, podání k nejzbytečnějšímu a škodlivému úřadu, tomu říkám konzistence.
0 # Anonymní 2017-11-08 23:27
Aspon tedy jednou za dobu sve zbytecne existence ma ten urad moznost byt verejnosti uzitecny. Tak uvidime, jak sve sance vyuzije
DS
0 # Tomáš Pecina 2017-11-09 05:33
Přesně tak. Má novou předsedkyni, tak uvidíme, zda se změnil k lepšímu.
0 # Anonymní 2017-11-09 13:00
Děkuji, pane Pecino! Předevčírem jsem na to koukal, zvedal se mi žaludek, ale protože nejsem v právu zběhlý, tak jsem nevěděl, co s tím neobolševickým práskačem udělat.
Nepochybuji, že jste si pořídil kopii, stáhl to dříve, než to stačil archive.org zazálohovat.

A k té "konzistenci" – ono to není tak jednoduché, ona ta "konzistence" může snadno přejít v rigiditu nebo dokonce v idiocii! Pokud tedy pominu mlácení prázdné slámy, které se zde, v diskusích, čím dál častěji vyskytuje.
0 # Anonymní 2017-11-09 13:02
Místo neoprávněného zpracovávání osobních údajů buserace kvůli neoznámení database. Povinnosti, která se k 25.5.2018 stejně ruší. To je právě příklad, kde je ÚOOÚ zcela zbytečný.
0 # Tomáš Pecina 2017-11-09 14:26
Proti neoprávněnosti zpracování by měl argument veřejným zájmem. Proti absenci registrace nikoli.
0 # Anonymní 2017-11-09 18:56
Takže jde ryze o zabuzerování si, ok.
0 # Tomáš Pecina 2017-11-09 19:04
Ano, o to dát ochutnat práskači jeho medicinu.
0 # Anonymní 2017-11-09 22:56
Pane Pecino zbytecne podani .... nedavno jsem nahlasil udavace ktery me krive obvinil a drze proti me dokonce pouzil nelegalni nahravku (kamerak v rozporu se zakonem naprosto nechutne nahravani primo v satnach barevne fullhd kde se prevlekali i moje deti coz jsem do onoho nechutneho kriveho udani vubec netusil) ktera samozrejme nic neprokazuje jen ze jsem byl nekde kde jsem nezapiral ze jsem byl tak jako asi desitky jinych lidi taktez.... no co myslite ... vysledek byl ze "kontrola" probehla asi po pul roce neustalych urgenci kdy se nakonec vubec nic zavadneho nezjistilo (taklto vite udavac mel dost cas to nejak datdo poradku a co se delo pred "kontrolou" je UOOU podle jejich vyjadreni uplne fuk) a ja sem skoncil kvuli snazivym chranicum a tupym prokuratorum a nechutne linym soudcum pred soudem a ten zmetek udavac tam klidne lhal jako kdyz tiskne a jeste jsem byl osocen ze nesmim davat otazky protoze prece "nestrana" pani soudkyne (co si ani po 2 letech nedokazala precist ten krivej a naprosto dementni spis) v tom nevidi nic podstatneho k veci a mam tedy nejspis tise vyckavat "spravedliveho" rozsudku.... ze by alespon udelali vysetrovaci pokus ktery ten nesmysl smete ze stolu, tak na to se nezmohla dodneska (pocitam ze odvolacka pote co si ho udelam sam jej radeji nepripusti bo by muselo jit sedet tak 30 pomahacu za zneuziti pravomoci a krive obvineni a soudkyne za arciblbost)... zkratka a dobre odpoved UOOU kde mi nakonec sice neradi davaji za pravdu ve vsem co jsem psal ale ani symbolickou pokutu nedali a jeste rekli ze ted uz je vse v poradku takze se vlastne vubec nic nestalo krivoudavac je svatej muz a oni se prece nemusi ridit podle zakona ale ridi se podle nejake eu smernice ktera jeste ani v cr neplati .... hazeni perel svinim a nic jineho ...a to jsem si rikal ze trestnej chranicu a soudcu ktery se tyka osobnich udaju budu mit konecne komu sdelit ... no jak vidno je to tady v cr vsem justicnim a urednim mafianum u zadele ... jako ve skole ... tam taky par zamindrakovanych "ucitelu" znamkovalo podle ksichtu a ne podle faktu...
0 # Anonymní 2017-11-10 00:21
Tak budu zvědav na reakci ÚOOÚ.
0 # gogo 2017-11-09 08:29
Přijde na to, co považujete za udávání. Když někdo zabije souseda, tak toho vraha s chutí udám a budu mít ještě dobrý pocit, že jsem přispěl k očistě společnosti.
0 # Anonymní 2017-11-09 08:42
Ano, v tom je potřeba si udělat pořádek. Aby pak náhodou někoho nenapadlo považovat za stejně pozitivní pomoci dopadnout vraha, jako dělat veřejné seznamy názorových nepřátel. :)
0 # gogo 2017-11-09 09:22
Anebo zneužívat trestané bagatelní činy na vyřizování osobních účtů.
Podle mne zdravý rozum většinou správně vymezí ty případy, kdy je udávání ku prospěchu všech. Jsou to násilné a všeobecně kriminální činy.
Pak je ještě jedna skupina, která je ale úzce vymezená - to je i případ z tohoto článku.. totiž dát ochutnat bonzákovi jeho vlastní medicíny. A obecně, je vždy přínosné koncipovat hodnocení chování na základě reciprocity. Lidem by se mělo vracet to, co sami dělají. Takže udat hate-free aktivistu za projevování nenávisti proti skupině, to je přímo občanská povinnost každého slušného člověka. Jen tak si ta neobolševická sebranka uvědomí, že každá hůl má dva konce. Není lepší medicíny, než aktivista sedící v kriminálu po aplikaci jeho vlastního gumového zákona. Moc bych si přál, aby takto skončil např. bolševik Payne, o mladém Diesnstbierovi ani nemluvě.
0 # Anonymní 2017-11-09 20:50

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)