Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Zatím ne všech patnáct (resp. jedenáct, protože čtyři svůj boj předčasně vzdaly), ale prvních pět obžalovaných: Městský soud v Praze v senátu Václava Kašíka dnes zamítl odvolání státní zástupkyně, takže extremistky jsou, pravomocně a snad už definitivně, zproštěny obžaloby a jejich ukrutné zločiny, jejichž pináklem a klimaktickým bodem bylo, jak rozsáhle a květnatě argumentováno odvolatelkou, zdvihnutí ručičky plastovému panáčkovi, uniknou spravedlivému trestu.

Ostatní delikventky arci na svůj osud dosud čekají; jim posíláme něco pro povzbuzení nálady:

Komentáře   

0 # Anonymní 2017-10-11 12:00
Dobra práce!!!!! Jaké šance dáváte zítra Bartodovi?
0 # Tomáš Pecina 2017-10-11 17:26
Záleží na odvaze soudkyně, na ničem jiném.
0 # Anonymní 2017-10-11 18:02
Ten film je nedokonalý. Ve středověku se při popravách bubnovalo, právě proto, aby si odsouzená nebyla slyšet, i když bude nadávat vrchnosti při popravě. Zase to filmaři odflákli, aby měli senzaci a větší efekty.

To je stejná kravina jako u Jiráska a Psohlavců, kdy spisovatel raději nechal Kozinu mluvit, než aby věrně zobrazit bubnování při popravě, kdy by Kozinu v reálném provedení neslyšel vůbec nikdo.

Miloslav Ponkrác
0 # Anonymní 2017-10-12 16:59
Fungování dnešní policie se vrací k modelům předlistopadové VB
lidovky.cz/.../...
0 # Anonymní 2017-10-12 17:36
Na mě vyběhne civil z civilního auta s bouchačkou v ruce a zařve "ty kundo" a já se začnu pídit po čísle jeho průkazu a začnu to řešit přes linku 158. To je fakt rada nad zlato to by taky mohlo být to poslední, co bych ve svém životě řešil, nemluvě o tom, že mu tihle policisté vyrazili telefon z ruky, aby si nemohl nic ověřovat...

Doporučení jinými slovy:
Pokud Vás zastaví civilní auto a vystoupí z něj chlapík s bouchačkou, osloví Vás ty ku..o, pi..o, zm.de či jiným vulgárním výrazem, k tomu přiloží nějakou tu ránu, tak můžete být v klidu jedná se o policistu ne o gaunera.

Jak se chovat, když vás staví civilní auto? Spolupracujte, vyzývá policie
vary.idnes.cz/.../...
0 # Anonymní 2017-10-13 10:52
Hlídka řidiči zakázala odjet. Do označeného auta naboural motorkář a zemřel
ostrava.idnes.cz/.../...
0 # Anonymní 2017-10-12 19:07
Tak už ani slovenská justice nesnesla tu hanbu, když rozhodla, že Andrej Babiš nebyl agentem STB. Všichni se slovenské justici smáli, všem bylo jasné, že slovenská justice dokázala pouze to, že se nechá podplatit a zkorumpovat - a vyvěsila to do světa aby to všichni věděli.

Slovenský ústavní soud zrušil ve čtvrtek pravomocné rozhodnutí, že je předseda hnutí ANO Andrej Babiš v archivních svazcích StB veden jako její agent neoprávněně.

Ústavní soud vrátil případ nižším instancím mimo jiné kvůli tomu, že žalovanou stranou ve sporech o evidenci osob v archivních dokumentech StB nemá být Ústav paměti národa. Soud také dodal, že bývalé agenty nepovažuje za důvěryhodné svědky.

Miloslav Ponkrác
0 # Anonymní 2017-10-12 19:32
No já nevím, takhle před volbami...
0 # Anonymní 2017-10-12 21:47
hehe, koukam ze spiknuti proti Andrejovi podle vas zasahuje az na nejvyssi mista slovenske justice, jo? :-)
Jestli to neni uz diagnoza :-) :-)

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)