Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Mamutí steak ze surovin, námi formou veřejného příslibu nabídnutou každému, kdo pochopí a vysvětlí nám rozhodnutí ministerstva vnitra o nutnosti utajit zbytek pokynu o zpracování DNA, si neupekou ani u Městského soudu v Praze, an tento soud rovněž argumentaci ministerstva nepochopil a rozhodnutí pro nepřezkoumatelnost zrušil. Ovšem proč tento proces nepochopení zabral bez jednoho měsíce dva roky, není zřejmé ani nám.

Komentáře   

0 # J. Janát 2017-03-13 07:46
Odpověď na otázku v poslední větě možná najdete v § 56 odst. 1 s. ř. s.
0 # Tomáš Pecina 2017-03-13 08:52
Spíše bych ji hledal v normách ústavního práva, příkladmo v čl. 38 odst. 2 Listiny a čl. 6 odst. 1 Úmluvy. Nebo snad dva roky nejsou "zbytečné průtahy", resp. to je "přiměřená lhůta"? Lenost českého soudce je konstatou, na niž lze téměř vždy spoléhat.
0 # Anonymní 2017-03-13 10:52
Odůvodnění rozhodnutí blábolem je přece jedním z nejoblíbenějších nástrojů státní moci, jak zůstat "legálně" relativně dlouhou dobu nečinný.

Richard

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)