Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Přesněji řečeno hledal se v dubnu, a protože ho hledala Policie České republiky, šly zákony stranou. Účet za tři razie v bytech, které přitom policisté provedli, dostalo ministerstvo spravedlnosti a jeho prostřednictvím daňový poplatník, a to v celkové výši 900 tisíc korun: za první razii žádají poškození po sto tisících, za druhou, opakovanou, o polovinu víc.

Osobně se nejvíc těším na dojemné projevy zástupce ministerstva u soudu, až bude vysvětlovat, že taková nezákonná domovní prohlídka, to přece nic není, a že on sám, případně ona sama, by si nechal/nechala byt od policie dobrovolně prohledat i dvakrát týdně. Vždyť slušný občan se přece nemá čeho obávat, no ne?

Komentáře   

0 # Anonymní 2016-12-08 20:15
Já teda nevím, jak ostatní, ale zástupce ministerstva MV nebo MS u soudu jsem nikdy nezažil. Vždy bylo rozhodnuto v jeho nepřítomnosti neboť se omluvil. Jejich replika měla vždy pouhé 3 věty. První dvě kola o ničem.
0 # Tomáš Pecina 2016-12-08 20:45
Naopak, chodí pravidelně a jejich výroky jsou vždy zaznamenáníhodné: "Sedm let nejsou ještě žádné průtahy!", "Seznámení se spisem po skončení vyšetřování není povinností obhájce, proto žalobce nemá právo na jeho náhradu!", "Žalobce si může za své stíhání sám, protože se stýkal s nevhodnými osobami!", "Šest let trvající stíhání je vinou obhájce, který požádal o odročení jednoho hlavního líčení z důvodu nemoci!" atd. atp.
0 # Dan Dvoracek 2016-12-09 12:13
Chodí jak kdy, ale co slovo, to perla. Jsem dlouhodobým zastáncem názoru, že z hlediska intenzity újmy představuje vystoupení zástupce ministerstva u soudu zdaleka ten nejhorší zásah do sféry poškozeného.
0 # Jirka K 213 2016-12-09 17:05
To by z toho ministerstva musel k tomu soudu vůbec někdo přijít...
0 # Anonymní 2016-12-10 12:38
"Žalobce si může za své stíhání sám, protože se stýkal s nevhodnými osobami" To je na zvláštní žalobu pro nactiutrhačství...
0 # Anonymní 2016-12-10 22:22
slíbil jste účast komentář k uzunoglovi
0 # Tomáš Pecina 2016-12-10 22:56
Vážně slíbil? Nechce se mi o tom podvodníkovi ani psát. Musíte se tedy spokojit s tím, jak to komentuje Jan Šinágl.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)