Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Modří už vědí: kausou Godunov se v našem idiolektu (poznámka pod čarou: nemá nic společného s idioty, i když i o těch bude v záhy řeč) nazývá případ, kdy v souladu s právním názorem osob, které nemají s idiolektem nic společného, v rozšířeném senátu Nejvyššího správního soudu, nesmí účastník správního řízení jít k soudu se stížností na nečinného ministra předtím, než si na ministra jemu samému postěžuje a požádá jej, podle § 80 správního řádu, o ochranu před ním samým. Důvodnou žádost o ochranu může ministr vyřídit buď tak, že si sám přikáže, aby nečinným být přestal, anebo, pro urychlení, si věc odejme a vyřídí ji místo sebe sám. Ano, přesně tak si to soudci NSS představují; čest třem disentujícím výjimkám.

Do zmíněného stadia dospěl nyní spor s ministerstvem spravedlnosti o data z infoSoudu. Za první fasi průtahů daňový poplatník zaplatí bratru třináct tisíc na nákladech řízení, druhou se nyní bude zabývat sám Boris Robertovič Godunov.

Komentáře   

0 # Anonymní 2016-11-29 19:15
Dostane oceneni debil mesice?
0 # Tomáš Pecina 2016-11-29 19:25
Kdo? Předpokládám, že o rozkladu Pelikán rozhodne dřív, než budu mít možnost podat žalobu na nečinnost. Zatím vždy to tak bylo, ovšem aby bylo o rozkladu rozhodnuto v zákonném lhůtě, to snad nepamatuji.
0 # Anonymní 2016-11-30 05:40
Nesmíte zapomínat, že lhůty platí jen pro poddané. Vrchnost se řídí svými pravidly. Tato demoverze právního státu je zralá na reinstalaci ve verzi optimal nikoliv custom.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)