Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

A je jasno!

Poněkud jsem rozšířil možnosti svého serveru https://legal.pecina.cz: nově je možné sledovat účastníky řízení. Na rozdíl od funkce Sledování změn v řízení, která periodicky čtyřikrát denně prochází infoSoud a hledá, zda v řízení nedošlo ke změně, tato funkce, jakmile se dostane ke jménu účastníka řízení, buď u nařízeného jednání nebo na úřední desce NSS, toto jméno porovná se všemi vyhledávacími řetězci, a v případě shody na to uživatele v příštím notifikačním e-mailu upozorní.

Může se hodit leckomu, např. bulvárním novinářům. Těm stačí zadat do systému jména všech celebrit a kdykoli se bude chystat soudní jednání, kde je některá celebrita účastníkem, budou včas upozorněni. Např. Helena Vondráčková se soudí téměř neustále a její jméno je vděčným vyhledávacím řetězcem.

Nyní se chystám na insolvenční rejstřík. Ačkoli se SOAPem mám zkušenosti a pracovat s ním mi nečiní potíže, přehlednost dokumentace, ministerstvem spravedlnosti poskytované, mi lehce vyrazila dech: ne, to není komiks z xkcd.com, to je skutečně ústředním správním úřadem aprobovaná dokumentace k počítačovému systému!

Komentáře   

0 # Anonymní 2016-09-26 21:04
Být na to necinknutá veřejná soutěž, tak jste milionářem.
MP
0 # Marek Trepl 2016-09-27 19:37
On to udělal proto, aby je zesměšnil.
0 # Anonymní 2016-09-27 10:38
Být na to necinknutá veřejná soutěž, tak jste milionářem
toz ja by som kludne na to par stovkami prispel. prida sa niekto?

mimochodom, odkaz na strankovanie by mohol byt nielen dolu pod zoznamom ale aj hore nad zoznamom ;-)
0 # Tomáš Pecina 2016-09-27 11:35
Mohl, ale jak to udělat graficky? Pager jsem chtěl umístit tak, aby co nejméně překážel, protože při běžných dotazech se výsledek vejde do 50 řádků.
0 # Anonymní 2016-09-27 12:22
napriklad dolu zrusit ten tmavsi farebny pruh a sipky onechat na povodnom mieste. a hore pridat sipky do riadku nad tmavsi farebny pruh.
0 # Tomáš Pecina 2016-09-27 12:30
Když ten spodní pruh je tam graficky potřeba, bez něj nevypadá tabulka hezky (je to použito zde).
0 # Anonymní 2016-09-27 12:57
no ja som zas naopak nazoru, ze bez toho spodneho pruhu to vypada lepsie. tabulka sa akoby dolu "rozplynie" bez znizenia a hore ten tmavsi pruh startuje tabulku

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)