Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Vzhledem k rozsahu delikventovy trestné činnosti arci soudíme, že vhodnější by bylo uvádět, kterých trestných činů z příslušné části trestního zákoníku se kterými skutky nedopustil. Nové obvinění (omluvte velikost downloadu, avšak nechtěli jsme obviněnému do originálního souboru PDF zasahovat) se týká Bartošových aktivit na Facebooku a dvou jeho projevů: jednoho proneseného v Bratislavě a druhého letošního polenského; ono místo a projevy na něm zazněvší se zjevně stávají mezi OČTŘ bezednou studnicí inspirace. Znalci jistě měli žně.

V usnesení se mi zvlášť líbí tato pasáž: K osobě Adama B. Bartoše lze konstatovat, že v rámci své přirozené inteligence, rozumové vyspělosti a absolvovanému vzdělání, (studijní zaměření v náboženské oblasti) lze tvrdit, že má znalosti a vědomosti o jednotlivých světových i národních náboženstvích, což vylučuje možnost podřadit jeho protiprávní jednání pod pouhou neznalost či nepochopení daných témat. Aneb: Obviněný absolvoval dva roky VUMLu, proto lze vyloučit, že by nebyl dostatečně obeznámen s vědeckým světovým názorem a nebyl si vědom všech předností socialistického společenského zřízení a života v socialistické společnosti.

Komentáře   

0 # Anonymní 2016-09-01 18:05
Me to připomina výslech vojáka Švejka v Putimi :( obžalovaný přiznal, ze umí fotografovat, nicmene neučinil tak, nemaje fotografický přístroj :(
0 # Anonymní 2016-09-01 18:32
Vzhledem ke kultivovanému chování a vzdělání hrozí Adam B. Bartoš, že by významně uspěl v nadcházejících volbách, a dokonce se nenechal shodit tak, jak to média dokázala s Okamurou a Konvičkou.

Proto by byl ohrožením současných vládních stran a koryt. Proto probíhá tradiční předvolební šaráda zvaná demokratické zatýkání, obviňování, případně finanční vykrvácování všech konkurentů, kteří by měli reálnou šanci uspět ve volbách.

Neumíte se bát, po volbách budou puštěni a po obvinění ani pes neštěkne. Nejde ve skutečnosti vůbec o nic jiného, než jenom aby nemohli být zvoleni.

Tomu se říká západní demokracie.

Miloslav Ponkrác
0 # Anonymní 2016-09-02 00:38
Ne, to, ze by AB vyznamne uspel v nadchazejicich volbach, to skutecne nehrozi. Jak jste na to proboha prisel? Kultivovane chovani a vzdelani =uspech ve volbach? Proboha...
0 # Anonymní 2016-09-02 01:13
Vyznamne uspel? Myslite mene nez 1%? Pro bezne pol.strany jsou lide jako ABB pozehnanim-vzdyt ten ignorat behal po Praze pred par lety s US a Izrael vlajkou a dnes veri v chemtrails, Zidovske spiknuti a je to verny fanousek Vladimira Vladimirovice.
Notabene-kandidatky davaly dohromady na inzerat-pane Ponkrac, uz jste tu mel svetlejsi prispevky...
Neocon
0 # Anonymní 2016-09-02 01:57
Ad anonymní: Polovina vašeho příspěvku vidí v mém příspěvku něco co tam není. Proto na to nebudu reagovat.

Ad Neocon: Časy se mění, a z USA nemáte objektivní pohled. Ale už mi bylo Američany signalizováno, že USA už také není to co před několika lety. Povýšenost zkresluje pohled na realitu.
0 # Anonymní 2016-09-02 02:37
Ja myslim, ze jsme to tu uz parkrat resili-zadny dalsi charismaticky Dr. Sladek v CR neni na obzoru a kdyby se to nahodou zmenilo, tak se kluci klasicky, jako obvykle, pohadaji o penize.
Problem je, ze "zidovske spiknuti", chemtrails apod. bludy zajimaji tak cca 2% lidi-coz ale neznamena, ze vubec prijdou k volbam-vetsinou tito lide maji na sobotu jiny program a to bez ohledu na to, kde bydlim. Zkratka, meni se pocasi, nikoliv lidi...
Notabene-i kdybych pripustil, ze ABB ma v tom, co rika, pravdu, jen pripustil, tak to, ze kandidatku skladali na inzerat a jeho tezce PRO-americko/zidovsko/izraelska minulost, ho pro me dela zcela nevolitelnym.

Zkratka- bych mu to neveril, jako neverim Trumpovi, ze je konservativec, republikan, kdyz poslednich 45 let volil Demokraty, podporuje Demokraty a platil lidem jako Chuck Schumer. Tak jak mu neverim, ze vyzene ilegaly, kdyz jich sam zamestnava, dnes nekolik/par tisic, tak proste bych ABB neveril, ze to, co tvrdi, mysli vazne. Tedy, nevidim nikde ty lidi, co by mohli blazna Bartose volit.
Neocon
0 # Soudruh Stvořitel 2016-09-02 14:31
Také jsem byl zaražen "kandidátkou skládanou na inzerát" tím orgánům prozradil, že je stranou křoví a vůdce. Vůdce který předstírá podezřele hrané "kultivované" chování s kterým se volič neztotožní. Člověk prostě rozpozná podvodníka, klauna a levného Bartoše. Škoda, právě myšlenky "židovské spiknuti", chemtrails apod. považuji za dobré, přímo rozšiřují demokracii. Mohou zaujmout zarputilé nevoliče. Je trapné když demokracie odsekává sama sebe. Bartoše který něco přináší by nechal být a popravil bych ty kdo ji lidem mrzačí.
0 # Leo Tydlitát 2016-09-02 18:00
Zato Vy jste stranou rozumu, madam Tydlitátová.
(Pouze pokračuji v konspiraci; já si nezačal. :))
0 # Anonymní 2016-09-02 18:48
Jak už jsem psal, až budu chtít slyšel drby a klepy, odsuzování, a "viděla jste to paní, co udělal ...", nebudu číst toto vlákno, ale najdu si na zápraží nějakou klepnu Blažkovou.

Mě zajímá co nejpřesnější objektivní děj a události. Nic jiného.

A protože po Blažkových a klepech netoužím, nebudu dále reagovat ani toto vlákno. To si rovnou můžu pustit seriál Ulice, nebo si sednout někam k ženské společnosti - a budu toho mít habaděj.

Miloslav Ponkrác
0 # Anonymní 2016-09-02 19:13
Máme tu 8-9 extrémistických demokratických stran počkejme tedy na podzim 2016 7. a 8. října Pokud tedy ND nepřejde pod ApČ po vzoru DS
0 # Anonymní 2016-09-02 23:58
Prominte pane Ponkrac, ale tam nebyly zadne drby, pouze fakta, tedy v pripade, ze nepovazujete za drby to, ze Bartos behal pred par lety po Praze s US a Izrealskou vlajkou, ci to, ze skladali kandidatku na inzerat, dale ze od dob Dr. Sladka kazdy dalsi podobny subjekt balancoval na hrane 1-2%.
Pokud vyse napsane povazujete za drby, nikoliv fakta, pak nerozumim, proc sem chodite.
Neocon
0 # Anonymní 2016-09-03 04:02
Přitom se stačí zeptat nebo podívat. Kraje nemají harmonogram předvolebních mítinků dodnes vypracován. MO založené z Prahy na FB ani fyzicky neexistují. Zájem o stranu není a je faktem, že členstvo neroste. Přitom "strana na inzerát" věří úspěchu. Jeden tvrdil 6 % a generálové sní o křeslech. Rád si vsadím ranec peněz na ABB 0,5% až 0,9 % Petr
0 # Leo Tydlitát 2016-09-03 12:46
Jako malá děcka. Před pár lety = 9 let nazpět. Pro mne za mne, ať si kdo chce běhá třeba s cikánskou vlajkou, pokud se domnívá, že mu to neuškodí či přímo pomůže k dosažení budoucích cílů (např. k obnovení prac. tábora v Letech).

To, že 98 % občanů netuší, že zde na poli „zákazaných“ stran existuje i něco jiného než DS(SS), je obecně předpokládaný fakt, který není třeba vůbec zmiňovat a jakkoli se nad ním rozčilovat.

Stejně jako to, že všechny politické strany neuvěřitelně fragmentovaného spektra, z něhož 90 % je mediálně (a tím i pro občana) neviditelných, musí na voliče dělat ramena, že překonají absurdní 5 % hranici, kterou v ČR pomáhali vybudovat takoví Petři jako vy.
0 # Anonymní 2016-09-03 14:19
Mate pravdu, ze je jiste vec ABB, a pouze jeho vec, s cim beha, nebo nebeha po Praze a jestli byl aktivnim ucastnike PRO-Israelskych demonstraci.
Akorat se pak nelze divit, ze ho nebude nikdo volit, resp.dostane to sve zaslouzene 1%.
Neocon
0 # Anonymní 2016-09-06 23:43
Jestli ho bude či nebude někdo volit,nechme to na voličích.Kritiku že před lety běhal z vlajkou Izraele chápu.Ale možná to nyní muže být výhoda,nebot on se mezi nimi pohyboval a ví o nich víc než nejen běžný smrtelník ale i vyznavač tzv.teorie spiknutí.A to přislušníkum tzv.vyvoleného národa velmi,velmi vadí.
0 # Soudruh Stvořitel 2016-09-01 21:47
Policejní muži zákona zalití sluncem se umí blýsknout lidskými právy v předvolebním boji. To je sen každého režimu. Dozvíme se někdy jména těch rádců co ukazují prstem kdo je na řadě?
0 # Daniela 2016-09-01 23:06
Nejake predvolebni pletichy asi v Cesku budou, ovsem uz drive bartosovci kandidovali s mizivym vysledkem.. Myslim, ze zde neni moc tak co ztratit.
S tim hroznym videem s cernym hadem a koserackym nozem Hilsnera se pred volbami (2014 ?) take neprosadili. A co ten priserny kandidat za Prahu 1, znamy zidobijec Vladimir Stwora, opet uboha fraska..
Kdyby se rasista Adam drzel Blanickych rytiru a nadale pozoroval chemtrails, nikdo by na nej nemohl. Ale on opruzuje krecovitou snahou se zviditelnit. Vypada to, ze chce byt mucednikem za kazdou cenu, pro cistotu a zachranu naroda ceskeho. Nu coz, ma sve souputniky. Nic jeho strane nebrani dat na kandidatku pripadne jine cleny ND. I ja znam holohlaveho Belsona a pana B.S'ourka, cimz minim, ze tito sourkove budou znami i v CR.
Zapadni demokracii neresim. At klidne dostane pripad Bartose nejaka komunisticka dryacnice, bacharka s verbalnim karabacem.
Neco mi to pripomnelo. Zda-li pak uz se vazena soudkyne Romana Vostrejsova opet pohybuje v ceske justici. Jednu dobu to totiz vypadalo, ze se soudnictvim polevuje..:-)
0 # Anonymní 2018-04-09 10:33
Stran notoricky neschopné soudkyně Vostřejšové - ta už na Vrchním soudě není. Jedna z mála jistot v české justici je sedmdesátka, na tu se ještě 'odlišný pravní názor' neaplikuje, zatím. Mimochodem, její choť, původně politický prokurátor, dělá advokáta dál, nyní třeba tomu psychiatrovi Weissovi.
0 # Leo Tydlitát 2016-09-02 10:37
Už by tyhle nejapné procesy měli snad raději zakázat. Vždyť kdo má potom pořád číst: „blázen Bartoš“, „pomatený antisemita“, „necharismatický“, „mizivý volební výsledek“, „chemtrails“, blablabla (doplňte další sáhodlouhé bláboly o ničem dle vlastní libosti). Pořád dokola!
0 # Libor Petříček 2016-09-02 16:20
Tento komentář byl odstraněn autorem.
0 # Libor Petříček 2016-09-02 16:25
Oprava překlepů.
0 # Libor Petříček 2016-09-02 16:22
Osobně bych se klonil k názoru, že panu Bartošovi straší na věži. Což ovšem nepovažuji za trestné. Mimochodem, ten stupidní "vtip" o Macoše, v níž je dosti místa pro imigranty (či jak ta hloupost zněla), jsem obdržel "prostřednictvím celosvětové sítě Internet" několikrát, a to nikoli od sprostého podezřelého, resp. obviněného. Jelikož nepovažuji za pravděpodobné, že by OČTŘ obvinily každého, kdo tu hloupost (nevtipnou mimochodem) někomu přeposlal, napadá mne neodbytně, že obvinění bylo formulováno podle zásady "kdo chce psa bít, hůl si najde", pardon, "kdo chce ABB obvinit, paragraf si najde".
Což nic nemění na to, že dotčený pan ABB je magor, ale za to ho není třeba kriminalizovat, dle mého skromného názoru.
Já osobně se tu cítím svobodně, a rád bych, aby to tak i zůstalo, i za cenu že ABB si bude blábolit, co mu chemická nerovnováha mozku na jazyk přinese. Jakákoli obvinění za verbální provinění proto vidím velmi nerad.
LP
0 # Leo Tydlitát 2016-09-03 21:15
Ano, tato informace, co dělal Adam (židovské jméno) Benjamin (megažidovské jméno) Bartoš před 9 lety, která je cca 80 % voličů ND zcela neznáma, bude jistě tím hlavním důvodem, proč celá kandidátka Národní demokracie, čítající 354 osob, dosáhne tristního volebního výsledku.

Děkuji naší kriminální ústředně za rozbor a navrhuji, abychom se v případě A. B. Bartoše i nadále drželi tradičních označení, nijak nevybočujících z polistopadového filosemitského diskursu („mentálně zaostalý antisemita“, „nahnědlý nácek“), jakož i jiných, médii a totalitou prověřených nálepek.
0 # Anonymní 2016-09-04 01:48
Ne, to neni hlavni duvod jeho tradicniho fiaska-co vim, tak tvrde jadro pro neho nehne prstem, spise naopak,(pomerne nedavno shaneli i jehp prazskou adresu) a to byli ti lide, co stali za kratkodobym vzestupem Vandase, Raketove mu vyletely preference, ucast na mitnikach se 50- 100 nasobnela, byla ho plna Tv, Pak ale pochopili, ze je to "neschopne jelito", ztahli se a Vandas je na nule.

Problem je, ze za Bartosovu pro zidovskou historii ho tihle lide nenavidi-takze je tam, kde je a kde bude, protoze normalniho cloveka jeho kecy nezajimaji a ti, ktere by to mohlo zajimat, ci dokonce zajima, mu nikdy neodpusti jeho minulost-vcelku pochopitelne.
Proto dopadne tenhle pritel Putinova ruska, tak, jak ma dopadnout, se stesim 1.5%.
Neocon
0 # Leo Tydlitát 2016-09-04 14:03
Tolik pohled pražské pseudokonservativní kavárny na volební potenciál DSSS a ND.
0 # Soudruh Stvořitel 2016-09-04 14:11
Rozpory jsou příčina. Věřící si založí stranu a klaní se Bohu. Jenže Hospodář Jahovu nebo ten záložní Baal(co neuspěl) je výmysl žida (člověka židovského původu) J*h*v*h (vložte a,e,i,o,u dle libosti ani židé neví co tam patří) je produkt made in Izrael. Boží jméno se nesmí vyslovit nahlas, proto se říká nicneříkající hospodin, pán bůh, nejvyšší apod. Krycí jména nic na tom, že se jedná o boha židů nemění. Komunisté udělaly ve své doktríně chybu, když tyto Golemy určené ke strašení nevyvolených nezplynovali s jejich propagátory. Bartoš Pravoslavný se modlí směrem k židovské poušti a přitom sní bojuje. Taková otevřená ambivalence svědčí o tom, že jeho strana je past pro mešuge.
0 # Anonymní 2016-09-04 14:13
Jo, jo, Leo, presne jak pisete, hlavne ta "kavarna" na me sedi. Vsak v rijnu uvidime, kdo mel pravdu.
Neocon
0 # Leo Tydlitát 2016-09-04 14:47
Pošušňáníčko pro všechny Jochující neo-Kohn-servativce: předvolební průzkum TNS Aisa pro tzv. Českou televizi. Dobrou chuť, pokud právě čtete Reflex.
0 # Anonymní 2016-09-04 15:10
Neveste hlavu, priteli, vzdyt vite, ze Predvolebni pruzkumy ridi Zidovska lobby a je to spiknuti.
Za 5 tydnu bude vse jinak, protoze jak pisete, DSSS a ND maji obrovsky, ale obrovsky potencial, narvane mitinky, kandidatky plne vzdelanych, loajalnich, proverenych lidi-na Vasem miste-byl bych v klidu, Leo.
Neocon
0 # Leo Tydlitát 2016-09-04 15:38
>Neveste hlavu, priteli, vzdyt vite, ze Predvolebni pruzkumy ridi Zidovska lobby a je to spiknuti.

Spíše byste mohl říci, že předvolební průzkumy řídí česká vládní lobby, a ano, česká vláda je největším přítelem Izraele na světě, na čemž ovšem není nic tajného ani spikleneckého.
Ale v podstatě vám vaši odpověď mohu uznat.
0 # Anonymní 2016-09-04 18:48
Tak to jo-no uvidime, jak moc se stavajici pruzkumy budou lisit se skutecnymi vysledky voleb.
Neocon
0 # Leo Tydlitát 2016-09-04 21:39
No vzhledem k tomu, že tyto tzv. průzkumy jsou nezbytnou součástí manipulace výsledku voleb, která pomáhá tomu, aby volby dopadly, jak bylo zadáno, tak lze očekávat, že se přílit lišit nebudou.
Pouze Babiš11 obdrží logicky o pár procent méně, než jeho volební reklama alias „průzkum“ cpe vol(ič)ovi.
0 # Anonymní 2016-09-05 15:09
Verte, nebo nikoliv, ale k memu prispevku jsem chtel pripsat, ze je stejne jedno, jak volby dopadnou, protoze kdyz to skonci fiaskem, tak den pote, z vaseho pohledu, apokalypse, zde napisete, ze byly Volby zmanipulovane.
No, a vy jste to jiz radeji ucinil pekne s prestihem, aby jste mohl rici; "ja to vole rikal".
Byl jsem ve volebni komisi za SPR-RSC sveho casu, a nijak me nenapada, jak chcete manipulovat s hlasy, kdyz v kazde komisi, na kazdem okrsku bude mit ABB, Sladek, Konvicka atd.atd svoje lidi, ale budiz, vase vysvetleni je jiste jednodusi, nez priznat: "nikoho s tema kecama zkratka nezajimame"...
Neocon
0 # Anonymní 2016-09-06 23:17
Pokud prý něco řekl tzv.závadového na Slovensku,proč to řeší Česká justice a nikoliv Slovenská.
Když provedu trestný čin,např.v Rakousku,tak mě přeci budou řešit tam a nikoliv v Čr. Řešili by mě zde jen tehdy že by případ předala Rakouská justice, justici Čr. V Případě Adama B.Bartoše o ničem takovém nevím že by tohle Slovenská strana udělala a už vubec že by ho jakkoli obvinila.
0 # Tomáš Pecina 2016-09-07 00:25
Ale kdež, viz § 6 TrZ (zásada personality). Vy si snad myslíte, že odjedete někam, kde mají svobodu projevu, a tam si budete povídat, co vás napadne? Tůdle.
0 # Anonymní 2016-09-06 23:29
Pro Anonymni 5.9. 15.09. Ano ve volebních komisích jsou zástupci stran,ale ne každé straně se podaří naplnit uplně všechny.Za další,víte co se pak děje z hlasy po odevzdání. Viz volba Rakouského prezidenta mluví za vše. Podobná manipulace lze u jakýchkoliv voleb.
Dlší kapitola sama o sobě jsou volební pruzkumy,není žádným tajemstvím že si je strany kupují na objednávku.Těm snad už nevěří ani děti.
0 # Anonymní 2016-09-07 13:15
Já bych potřeboval ten algoritmus jakým se získává takový document.

Exampl:

Vstup -> novinový nadpis "XYZ byl obviněn..."

Tools : Datová schránka

Procedura

Mám datovou schránku, tam je seznam institucí, které stat obchospodařuje...
A) chybí mi data - jak zjistím úřad, který oslovit s requestem o vinný document o uživateli XYZ?
B) mohu oslovit všechny se žádostí o document s tím, že se trefím nebo mi některá poradí kam request přesměrovat?

Je document tohoto typu - vinný document o XYZ - vůbec možné získat na základě Zk 106?

Kolik si tak rámcově instituce účtuje za document / per data page? / neb před odesláním do me dative schránky musí document na výstupu patřičně zformátovat (anonymisovat).
0 # Tomáš Pecina 2016-09-07 13:29
Algorithmus byl jednoduchý: ABB je mým přítelem na Facebooku, usnesení tam vystavil, já si ho stáhnul a vystavil rovněž.

Usnesení o zahájení trestního stíhání zpravidla můžete podle InfZ dostat, ale policie vám bude klást různé překážky, protože je tam výluka.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)