Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Něco právně jadrného slovenského folkloru. Starring: Štefan Harabín & Jaromír Čižnár. Třetí, který se směje nejlépe a naposled: Marián Kotleba. Prostředně jmenovaný je úřadujícím generálním prokurátorem, jak vylíčit neznalému osobu Š. Harabína, může činit určitých obtíží. Pro začátek si zkuste představit něco mezi Pavlem Rychetským a Radovanem Krejčířem – z Rychetského tak dvacet procent, z Krejčíře zbytek.



Země, kde šéf prokuratury vykládá do medií, jaké politické důsledky by mělo určité rozhodnutí, může být buď Somálsko, Slovensko nebo Česká republika; tím Somálskem si arci nejsem jist.

A kdybyste folkloru neměli dost, můžete si pustit ještě videokomentář Mariána Magáta. Thema je slibné: prašiví demokrati, a hned z první věty by v České republice 90 % sluníčkářů dostalo akutní žlučníkovou koliku.

Komentáře   

0 # Anonymní 2016-08-24 17:00
Je tragikomické, že takéto pomerne rozumné veci musí hlásať práve taká extrasviňa ako je Harabín. Harabín ("štetináč") je istým spôsobom génius, prežil ako jediný z Mečiarovej garnitúry, napriek veľkej snahe sa ho stále nepodarilo z Najvyššieho súdu dostať preč, a ešte každú chvíľu vysúdi sto tisíc eur od štátu ako nemajetkovú ujmu. Ako to ten chlap dočerta robí a čo na koho vie?
hefo
0 # Anonymní 2016-08-24 17:27
Pane Pecino, co Vy rikate na ten jednoznacny Magatuv antisemitismus?
0 # Tomáš Pecina 2016-08-24 19:19
Nic. Nesouhlasím s ním, a právně mě nevzrušuje.
0 # Anonymní 2016-08-25 13:37
Diky za odpoved. Neumim takto rozlisovat, zavidim pravnikum, ze umeji.
0 # Soudruh Stvořitel 2016-08-25 11:48
V nějaké článku bylo pojednání že obři nekličkují jen při zemětřesení pak nepřežili protože neumí prchat do všech směrů jak myši.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)