Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

O facebookovém zločinci nepředloženě olajkovavším závadové stránky jsme na tomto blogu již psali; nyní jeho stížnost přezkoumala státní zástupkyně OSZ pro Prahu 10 Ita Klabíková a obdařila nás tímto hodnotným usnesením. Pasáž vysvětlující, jak je Facebook nebezpečný a proto vyžaduje obzvláštní ostražitost orgánů ideového dozoru, by, myslím, mohli beze změny převzít čínští a severokorejští soudruzi.

Prostě Alen Jacta est, a nebude-li se zločinec obhajovat dostatečně účinně, zasloužený trest od naší křehké bojující demokracie jej nemine.

Komentáře   

0 # Anonymní 2016-07-01 19:56
Facebook je problem, protoze evidentně prosazuje cenzuru ... Martin konvicka by mohl vyprávět .....
0 # Daniela 2016-07-02 03:38
Nejsem oslnena Facebookem, stale nerozumim, proc bych mela sbirat nejake pratele, cozpak jsem predtim zadne nemela? Facebook je vesmes zvanirna a prostor na ventilovani tech nejhloupejsich napadu, - to prece najdu i na ruznych webech, nebo ne ? :-)
Holt lide maji sdruzovaci nutkani ve spolecenske sfere, to je vyuzito v trznim svete a tez jeden duvod, proc FB obsah reguluje, snad aby vytvarel nejakou uroven. M. Zuckerberg je majitelem FB a puvodem Zid, takze ceska cenzura o hlasani nenavisti proti Zidum se shoduje s Zuckerbergovou idelogii..Pani soudkyne Klabikova je v "norme"... Neda se nic delat, FB je MZ produkt a uzivanim tohoto produktu se 'pratele' zavazuji k urcitym pravidlum. Podle mne dost nechutne, propagovat zniceni Zidu na zidovske FB, at si neonaciste zalozi svoji socialni sit : "Hitler smer" a tam at se vykecaji.
Ja se domnivam, ze v celku byl FB celkem svobodny, coz se asi zmeni, protoze islamska propaganda a jihadska videa mohla byt na FB postovana. Rezani hlav a tak. Ted ale rodinni pozustali z masakru jihadistu, specielne z utoku Charlie Hebdo podali trestni oznameni na socialni site Twitter, Facebook a Google, za podporu a propagandu ideologie, ktera zavinila smrt jejich blizkych. Myslim, ze zaloba zni neco jako 'accessory to a crime'.

0 # Daniela 2016-07-02 03:41
Tento komentář byl odstraněn autorem.
0 # Anonymní 2016-07-02 12:30
Propagace neonacistické symboliky a ikonografie jinak než propagace ideologie těmito znaky symbolizované vysvětlit lze, a sice zjevnou neznalostí věcí, k nimž se TCH vyjadřuje. O čemž napovídá sám způsob, kterým tak činí. Google mi vyhledal 56 300 odkazů na „zbavme se židů,“ 6 400 na „zbavme se cikánů,“ 20 800 na „zbavme se komunistů,“ 396 000 na „nechceme islám.“ Takže se zdá, že v kauze jde ve skutečnosti o něco jiného, než obžaloba tvrdí.
0 # Leo Tydlitát 2016-07-02 15:01
I ty, Ito? TADY je Ita k nalezení v jakémsi rozverném seznámku právníků-pravdoláskařů, kteří se do něj zcela dobrovolně vepsali.
0 # gogo 2018-01-02 08:59
Soudruzi v bývalém Německu, dnešním bolševickém Germánistánu už si na to udělali zákon (Netzwerkdurchsetzungsgesetz) a hned začli mazat profily závadových politiků - např. Beatrix von Storch.
Snad aby se obrátila na soud pro lidská práva nebo k nějakému orgánu Rady Evropy nebo EU, ne?

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)