Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Ti z mých milých čtenářů, již se v dubnu těšili na osobní setkání s Davidem Navarou u soudu v Praze, mohou své toužení konsumovat již tento čtvrtek u Městského soudu v Brně, kterýžto koná jednání o žalobě téhož na společnost guidemedia etc, s. r. o. Ta se podle žalobního tvrzení měla dopustit zásahu do Navarovy osobnostní sfery tím, že na videu zachycujícím jedno z hlavních líčení v trestní věci týkající se vydání Hitlerových projevů zachytila a následně rozšiřovala Navarovu podobu.

Navara, alias muž s odznáčkem, ji proto zažaloval a soudní řízení dospívá nyní k zasloužené fruktifikaci; zda se fruktifikuje ve prospěch žalobce, který se domáhá za popsaný strašlivý civilní delikt nemalé částky v penězích, anebo ve prospěch žalované, se dozvíme již tento čtvrtek. Všichni jsou vítáni, a kdo si přinese Navarovu fotografii, nepochybně nezůstane oslyšen ani v prosbě o žalobcův autogram.

Komentáře   

0 # Anonymní 2016-06-19 21:25
Kdo vlastně ten David Navara je? A proč byl zajištěn policií: /files/images/blogger/s1600_navara1.jpg ?
0 # Mámprůvěm 2016-06-20 01:31
Navara chce jak každý kluk být hrdina. Jenže pro svůj boj potřebujete chytnout nějakého temného nepřítele. No a ten nepolapitelný gang kořalečníků z guidemedia by pro hrst dolarů klidně vařil mýdla a šil lampičky z kůže. Nic jim není svaté! Se podívejte jak se hurónsky vysmívají soudům a veřejnoprávním mediím! Ten Limonádový Joe se penězi uplatit nenechá.
0 # Anonym 2016-06-20 17:24
Chytrej kluk, šachista, a takto mu hráblo v bedně. Čím větší genius, tím větší šílenec (jako Hitler, ten klučina Navarů).
0 # Daniela 2016-06-20 20:10
Nemyslim si, ze tento David je ten znamy sachista, nicmene, taky mi pripada, ze tomuto panovi v bilych kalhotach hrablo..Dobry umysl a presvedceni jsou projektovany zoufalymi ciny. Zrejme opet jeden ze sexualne frustrovanych jedincu, co nemaji jinou moznost vybiti.
Druha strana jak by smet- patheticti championi z Guidemedia, sportovni borci konfliktu, takze je to zapas aktivistickych hochu, kde soudce rozhodci piska fauly.
Dle posledniho rozhodnuti Nejvyssiho soudu, paklize mate brat ohled na precedenty, tak musi sodce dat panu Navarovi za pravdu a uznat jeho zalobu ohledne poruseni jeho osobni sfery.. Kdyz ma narok na soukromi kolozlodej, o to vice prav musi mit aktivista, co bojuje telem a dusi proti neonacistickemu extremismu. Soud rozhodl, ze Odvazec kola nemusel prihlizet k tomu, ze se sam dobrovolne vydal svym nezakonnym chovanim k zverejnovani jeho osobnich udaju, ze, a tak ani David neni povinnen si uvedomovat, ze na verejnosti neplati zakony o sdelovani informaci..
0 # Tomáš Pecina 2016-06-21 02:19
Druha strana jak by smet- patheticti championi z Guidemedia, sportovni borci konfliktu, takze je to zapas aktivistickych hochu, kde soudce rozhodci piska fauly.

Chápu, že nemáte Kamase a spol. v oblibě, ale v tomto případě nic špatného neudělali: dokonce ani nevěděli, že mají natočeného Navaru, byl to pro ně pouze jakýsi aktivista s odznáčkem, který se v buffetu pokoušel odposlechnout jejich poradu s obhájcem. Takže symetrické to není, to už spíš se mnou, který se Navarovi a jeho pošukovitému chování na svém blogu sofistikovaně vysmívá.
0 # Daniela 2016-06-21 05:09
To je pravda, v tomto pripade jsou v tom Kamasovci nevinne, u stolu se chovali normalne a bylo mi divne, ze si pan s odznackem prisedl ke skupine, ktera je v jeho ocich odporna..Ted vim, ze se snazil pochytit nejake nezakonne projevy nebo odhalit vlastizradnou konspiraci. Pamatuji si to video - legracni na tom je, ze bych vubec nevedela, jak pan Navara vypada, kdyby na to on sam nepoukazal a sam se neidentifikoval - odznackem. ...Vubec se divim, ze panu Navarovi rovnou organy nesdelily, ze neni treba zadneho jednani, zadneho soudu, anzto zaloba o zasahu do jeho osobni sfery je naprosto frivolni.
Ja si myslim, ze by se David docela uplatnil v aktivistickem boji proti islamskemu extremismu, kdyz uz ma to nekontrolovatelne nutkani bojovat proti zlu.
0 # Anonymní 2016-06-20 23:18
Je-li v této zemi možné, aby až ÚS byl nucen reparovat frapantní procesní selhání obecné stolice - neprojednání odvolání, nelze se pak ani divit, že bude muset řešit i zdánlivé spory uvědomělých frustrátů.
IV. ÚS 3173/15
0 # Anonymní 2016-06-20 23:25
Konecne mohu s Danielou take v necem souhlasit. Ano, toto vskutku neni sachista David Navara. Tento Navara se ocividne hodla realisovat uplne jinym zpusobem. Sachy to bohuzel nejsou.
0 # Leon Kreutzfeld 2016-06-21 10:00
Ja bych videl lahev napul plnou. Je hezke, ze se v Cesku zase smi bojovat proti fascismu. To se pokud se pamatuji za protektoratu nesmelo, takze takovych Navaru bylo dost malo.

Za tech 75 let se prece jen prostor svobody rozsiril. Kdyz to takhle pujde dal, tak v roce 2091 mozna budou moci Navarovi pravnuci lepit po kandelabrech i nalepky. Vyvoj jde spravnym smerem.
0 # Anonymní 2016-06-23 16:42
Výsledek?
0 # Tomáš Pecina 2016-06-23 17:50
Nezajímavé posiční boje. Pokračuje se 13. října.
0 # Philip Sudak 2016-06-24 00:42
To, že i takovou žalobu musí soud projednat (mířím k Daniele, omlouvám se, nešlo mi "odpovědět", nepokračoval java script), je v pořádku, vychází to z zásady legality státní moci (co není dovoleno, je zakázáno), leč co v pořádku není je, že si soudkyně není s to věc nachystat tak, aby takovou zjevně neopodstatněnou žalobu zamítla na prvním jednání.
0 # Daniela 2016-06-24 21:54
Tak dobre, Sudaku.
Mela jsem za to, ze p.Navara nahlasil prestupek-trestny cin nejprve na policii, ktere melo za nasledek zalobu o poruseni jeho osobni sfery..
Potom presne nerozumim tomuto evropskemu pravu:
Jak se bude ve věci postupovat poté, co skončí vyšetřování?
Na konci vyšetřování bude rozhodnuto o tom, zda pro soudní řízení existuje dostatek důkazních prostředků. V závislosti na tom, o jak závažný trestný čin se jedná, existují dvě možnosti:
Jestliže jde o trestný čin méně závažné povahy a vyšetřování vedl příslušník policie, tento rozhodne, zda bude věc předána smírčímu soudu (Court of Magistrates) za účelem soudního řízení.
Pokud jde o trestný čin závažné povahy a vyšetřování vedl vyšetřující soudce, bude se u smírčího soudu konat soudní jednání. Při tomto jednání soud přezkoumá důkazní prostředky, a pokud rozhodne, že by daná věc měla být předána k soudnímu řízení, zašle ji nejvyššímu státnímu zástupci, který věc postoupí trestnímu soudu (Criminal Court) za účelem soudního řízení.
Je-li vaše věc předána soudu za účelem soudního řízení, zašle vám policie oznámení. Pokud soud rozhodne, že vás vyslechne jako svědka, bude v oznámení uveden rovněž čas a místo konání výslechu.


Ceska policie ma prece pravo filtrovat a ignorovat absurdni oznameni typu : " V buffetu jmenem "Harmony" jsem si kvuli psychickemu stresu nemohl vychutnat drahou kavu, pac u stolu sedela holohlava individua a vyznamne na mne mrkala.".. ?"

0 # Tomáš Pecina 2016-06-25 01:17
Tady vůbec o žádné přestupkové oznámení nešlo, Navara podal žalobu na ochranu osobnosti. Tu musí soud projednat v každém případě, i když je pravda, že to mohl stihnout při prvním jednání a nenatahovat řízení o další čtyři měsíce.
0 # Daniela 2016-06-25 03:36
Zalobu na ochranu osobnosti ale podal p.Navara uz pred 2 roky, zrejme je to to nekonecne vypisovani, s vnimanou hrozbou "pif paf!" , spis ma asi 40 stran -
Tak to jsem vedle, ja se domnivala, ze p.Navara znovu podal na policii nove trestni oznameni, protoze soud se mu zdal necinny..Moje chyba. Obecne jsem chtela vyjadrit, ze policista bezpecne pozna, kdyz s absurdnim obvinenim prijde na stanici dusevne narusena osoba a dale pripad nevysetruje, odlozi to, - ale formalni zalobu soud projednat musi, to je pravda. Ja se uz v tech trestnich oznamenich, predzalobnich vyzvach a podavani zalob od p. Navary uplne ztracim.:-(

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)