Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Bez dramatičtějších momentů proběhla včerejší členská schůze našeho Sudetoněmeckého krajanského sdružení v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, zapsaného spolku.

Zveřejňujeme zápis z jednání a můj projev, kterým jsem uvedl výroční zprávu.

Komentáře   

0 # Starej Kačaba 2016-04-18 11:16
Dobrý a realistický projev. Sudetští Němci, stejně jako osmibitové počítače, jsou záležitost historie a objektem zájmu fanoušků a historiků. Sudetoněmecké sdružení je asi stejnou hrozbou jako je klub přátel osmibitových počítačů hrozbou pro Microsoft.
0 # Leo Tydlitát 2016-04-18 13:58
Pro odlehčení: co si myslí o paní Kláře Samkové Jaroslav Cerman, individuum z Hate Free. ODKAZ (PDF-presentace; takových obskurních pamfletů různých mediálních institucí jsou na tom serveru stovky).

Jako nahrávka na smeč je to asi slabé, obecně však v osobě Kláry Samkové spatřuji velmi nevyužitý potenciál, pramenící z jejího právního vzdělání, a především bývalých (a jistě i současných) konexí se všemožnými aktivisty, kteří si na ni rádi otevřou ústa.

Žaloba K. S. na Hate Free na ochranu osobnosti, nějaká omáčka pro média („za Hitlera by neziskovky neexistovaly“), a preference vašeho ctěného sdružení poletí nahoru jako Fénix (už vidím ty banální výkřiky v diskusích na iDnes typu „K. Samkovou jsem nikdy nemusel, ale v tomhle má pravdu!“)…
0 # Anonymní 2016-04-18 15:34
L.T. –> Jaroslav Cerman: Svatá prostoto! To je přiblblé, jak manuál od Microsoftu, když už to tady někdo nakousl :-)

Q.
0 # Anonymní 2016-04-18 15:18
No, vzhledem k tomu, že je vás tam pět a půl ideově stmelených soukmenovců, dramatičtější momenty by očekával málokdo. To srovnání s 8biťákama docela sedí. Prostě "Game ower":)

cnemo
0 # gogo 2016-04-18 16:13
Nebyl bych si tak jist.
Mezistátně nejspíš ano, pro německou vládu to není klíčové téma, ale jelikož je pro naše papaláše typické, že slouží cizím zájmům a s řadou německých organizací jsou v úzkém kontaktu, není vyloučeno, že některý budoucí pokrokový potentát vyslyší požadavky nějaké té organizace.
A pak se český Landsmaschaft bude hodit, včetně příběhu o úřední šikaně (s pravdivým jádrem) a může sloužit jako zdroj desinformací pro media u nás i v Německu.
Ono to podobně uzavřeně vypadalo víckrát a vždycky se našla možnost dosadit do vlády "svoje" a pustit nám žilou. Naposledy církvi.

Takže, slovy klasika: Es kommt der Tag!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)