Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Vědomi si dlouhodobě nízké kvality a pochybné odborné úrovně tohoto bulvárního blogu (zdroj: Pavel Molek), rozhodli jsme se přihlásit ho na seznam stránek se sporným obsahem. Bude-li naší přihlášce vyhověno, octneme se ve společnosti takových Pravdou a Láskou pohrdajících webů jako www.bezpolitickekorektnosti.cz, svobodnenoviny.eu, www.vlasteneckenoviny.cz nebo www.parlamentnelisty.sk.

Držte nám tedy palce, abychom při příštím zasedání hodnoticí komise uspěli, anebo ještě lépe, podpořte naši přihlášku vyplněním formuláře. Přispějete tak aktivně k boji proti nekvalitním, k širší konsumaci nevhodným informacím.

Vopred ďakujeme!

Komentáře   

0 # Anonymní 2016-04-21 12:10
Více či méně pravidelně sleduji Vaše komentáře k aktuálnímu dění v naší společnosti a nemyslím, že Vámi provozovaný blog je takříkajíc bulvárním. Byť mnohé zde prezentované názory mohou být částí nejen laické, ale také odborné veřejnosti vnímány coby kontroverzní. Ostatně ať již kdokoliv vyjadřuje společensky nekonformní názory - pochopitelně veřejně - pak alespoň dle mého názoru právě toto samo o sobě není důvodem k dehonestaci takové osoby nebo naopak její adoraci.

Jan K.
0 # Anonymní 2016-04-21 13:08
Držím palce. Doufám, že od komise dostanete vysoké bodové hodnocení, které vás vynese do čela žebříčku. Lidé by měli být rozhodně varováni před vašemi stránkami šířícími znepokojivě sporné názory. To by nám ještě scházelo, aby podanní začali samostaně myslet a, nedej bože, tvořit si vlastní úsudek!
0 # Anonymní 2016-04-21 14:41
:-) Máte, Tomáši, nápad na dobrý marketingový krok. Gratuluji! :-)
DS
0 # gogo 2016-04-21 15:27
Já myslím, že když už jste kdysi prošel kvalifikačním kolem telefonické kontaktní kampaně (telefonista kapitán Šmíd), že můžete pomýšlet na pěkné umístění.
Jen aby ale ocenění neobdržel pan Kůkl, takto pravý vlastník.
0 # Anonymní 2016-04-21 19:50
Výborně Tomáši, já jsem jsem jen planě dumal, kterak se dostat s Nautilem 2 na nějaký ten seznam škodlivých, proruských, xenofobních, nacistických, bolševických, fašistických, rasistických, homofóbních, antisemických, antiarabských, sexistických, muslimofóbních, ciganofóbních a konspiračních (zapomněl jsem něco, už v tom mám hokej) stránek a ať jsem napsal co jsem napsal cokoli, ono nic. Tedy kromě oslavného textu na nezvědavcovi, což je ale málo prestižní adresa. A díky Vám se teď může splnit sen. Děkuji Vám srdečně, ta přihláška je fakt geniální:)

BTW, myslíte, že je možné je žalovat, když mi nevyhoví? :)

cnemo
0 # Tomáš Pecina 2016-04-21 19:56
Otázku žalovatelnosti poškození špatné pověsti jsme řešili v souvislosti s guidemedii a Hitlerovými projevy, a závěr, obávám se, nebyl příznivý.
0 # Anonymní 2016-04-21 21:36
A myslíte, že by nepomohl argument, že dobro a zlo jsou pojmy relativní a já žiju v prostředí s obráceným hodnotovým žebříčkem, takže je to vlastně mou dobrou pověst v tomto prostředí poškozuje:)

Pikantní na tom i to, že to oficiálně deklarované "dobro" má ve skutečnosti ve společnosti menšinové zastoupení. Jako za bolševika.


cnemo
0 # Tomáš Pecina 2016-04-21 22:06
Ale vy nemáte právo na špatnou pověst, naopak, pokud ji ztratíte, měl byste kompensovat toho, kdo vám ji, třebas proti vaší vůli, vylepšil.

Mýlíte se: Komunistická ideologie nebyla nikdy zastoupena menšinově, v menšině byly jen její excesivní projevy; většina lidí chtěla ve skutečnosti národní socialismus, zhruba v podobě artikulované během Pražského jara. A většina lidí by ho přivítala i dnes, proto mají Zeman a Babiš takovou podporu. Myslím, že opět nastala vhodná doba na emigraci.
0 # Anonymní 2016-04-21 22:59
Možná máte kus pravdy. A národní socialismus? Podle mne je to asi nejpřirozenější forma organizace. Naplňuje totiž pudové tendence člověka:

- ohraničený, zdánlivě bezpečný a známý prostor, taková jeskyň. Výlet ven je fantastické dobrodružství, ale končí návratem do bezpečí
- kolektivistický systém s přehlednou (lokální) hierarchií a vypočitatelnými lidmi (podobně uvažujícími)
- pocit vlastnictví, případně pocit, že někam patří. Tuto emoci vidíme v nejsprostší podobě při sportovních kláních

Neříkám, že je to můj ideál, jen shrnuji důvody.

A že by většina přivítala reálný socialismus? To docela věřím, život ve spodní příjmové třetině je dnes docela peklo, celkem ty lidi chápu. Tolik neštěstí a lidských dramat jsem tehdy neviděl.

Myslím, že Babiš a Zeman nemají podporu, že by lidé něco chtěli, ale proto, že něco nechtějí. Lidé jsou v defenzívě a spíše se snaží zachránit, co jim ze způsobu života, svobod a důstojnosti zbylo, než aby se snažili něco nového vybudovat. Problém naší doby je neexistence jakéhokoli cíle nebo vize.

Dobrá doba na emigraci? Možná, ale podle mne není moc kam. Jak jednoduché to bylo za bolševika, každý věděl, kde je ráj:)


cnemo
0 # Leon Kreutzfeld 2016-04-22 10:26
Vazeni, musite myslet z krabice ven. Patrite-li v Eurosojuzu stale mezi ty nestastniky co se zivi praci, tak navrhuji emigrovat vertikalne bud mezi bohate a mocne, nebo do nejake kategorie potrebnych. Nejhorsi je dneska zustavat na miste stredni tridy, protoze to vas ti prvni hezky ojebou jmenem tech druhych.

Pro ty, co nemaji vuli k moci, pripadne odvahu k chudobe, advokuji emigraci vnitrni, treba do nejake pekne diry u Hanusovic. Ovce na zapad od Vasich hranic se sice casteji sprchuji a nenosi ponozky v sandalech, ale jinak jsou strihany stejne nakratko jako u vas.

Otazkou zustava, jestli je to proto, ze to tak chteji. Myslim, ze spis proto, ze “solidarita”, kdy jedni jsou pod vodou a dychaji skrz snorchel co drzi v ruce stat, a druzi lapaji po vzduchu jen tesne nad hladinou danoveho zatizeni, je proste effektivnejsi a levnejsi methoda kontroly populace nez bice, krize nebo gulagy.
0 # Anonymní 2016-04-21 20:15
Budete-li cist politicky nespolehliva media, jako tento blog, podryvate Risi. Takto nesplnite nikdy kvoty, ktere Vam ulozila prozirava a historickou prozretelnosti vedena Velkonemecka Rise, pod jejiz ochrannou jiz zase zase vzkveta jednotna, pokrokova, a socialne spravedliva Evropa.

Uvedomte si, ze nespnit zadane ukoly je zlocinne! Strezte se nasledku! A predevsim, vzdejte se, nic se vam nestane!
0 # Leo Tydlitát 2016-04-21 21:40
Tedy, to je ale průhledná židovina. Cílem tohoto seznamu samozřejmě není nic jiného, než vytvořit seznam stránek, které by měly přijít o příjmy z webové reklamy.

Neboť je krize a finančně se nedaří ani mainstreamovým politrukům. Tak ať chcípne koza i lidem s neoficiálními názory. Opravdu milé…
0 # Anonymní 2016-04-21 22:09
A to nejde nahlasit anonymne?
0 # Leo Tydlitát 2016-04-21 23:17
I, co by to nešlo nahlásiti anonymně. Máte-li dostatečně silnou fantasii a proxy…
0 # Báša 2016-04-22 15:23
Fantasie je zbytečná, proxy plně postačuje. Naopak, pravé jméno bude bráno jako obzvlášť vyčuraná konspirace.
0 # Tomáš Pecina 2016-04-22 15:30
Kdybyste planě nežvanili, pánové, a radši mě místo toho udali. Komise bude počet žádosti určitě zohledňovat. Děkuji!
0 # Leo Tydlitát 2016-04-22 17:49
0 # Tomáš Pecina 2016-04-22 18:28
Tak to jste přehnal – nevím, jestli se nemám urazit :-)))
0 # Tomáš Pecina 2016-04-22 18:30
A vidím, že jste formulář nepochopil: vyplňuje se jméno udavače, ne udávaného!
0 # Leo Tydlitát 2016-04-22 18:59
Poté co jsem to odeslal, došlo mi, že teoreticky to takhle může vypadat vypadat jako zlotřilé sebemrskačství…

Na druhou stranu nevím, proč bych nemohl být váš jmenovec, kterému kazíte reputaci.

Věční petenti to ve svých peticích také vždycky pomotají páté přes deváté, budiž tedy tato forma vyplnění formuláře znakem nejvyšší důvěryhodnosti. :)
0 # Tomáš Pecina 2016-04-22 19:02
Na sociálních sítích je vaše dílo zahrnováno chválou.
0 # Leo Tydlitát 2016-04-22 19:18
Už to sdílí Věra A. Tydlitátová, šťastna a v euforii, že přece není na všechno zlo světa sama? :)

Máte svolení tuto konverzaci konspirativně smazat. Co kdyby nějaký člen schvalovací komise neodbytně rozklikl zdejší komentáře – a cítil by se chudák zmaten a podveden, ba možná by i přehodnotil své životní priority, zanechal Internetu a vydal se pěšky za Ural.
0 # Tomáš Pecina 2016-04-22 19:22
Paní Věra mě má bezpečně zablokovaného na všech místech, kde to lze; možná i na domovním zvonku.
0 # Leo Tydlitát 2016-04-22 20:11
Shledal jsem rovněž, že profil paní Šmídové a vše, co na Fujbuku napíše, jest prakticky viditelné pouze pro její věrnou kl[i/a/oa]ku. Žel, ani já nejsem tímto benefitem požehnán.
0 # Anonymní 2016-04-23 14:49
Já jsem si tedy myslel, že míříte výše, a máte ambice se dostat na nějaký známější seznam nenávistných webů, a ne na tento štěk. Tomuto štěku nejde ani tak o nenávist a ideologii, ale o prachy z reklam. :-)

Případně doporučuji dostat se na německé seznamy, protože Německo a Rakousko bere boj proti nenávistným webům a řečem tak nějak vážně a agilně.

U nás frčí spíše seznamy proruských webů, a tam se i při nejlepší vůli zařadit nedáte. Měl byste nejspíše napsat nějaký článek, který vás tam dostane. :-)

Miloslav Ponkrác
0 # Leo Tydlitát 2016-04-23 17:44
Autor se Rusku (až na výjimky) provokativně nevěnuje, což ho – lhostejno k jeho názoru na „Putinovo samoděržaví“ –, dnes celkem automaticky řadí do skupiny pro-ruských trollů a kandidátů. Je mi líto, norma je jeden antimoskevský článek za půl hodiny.
0 # Anonymní 2016-04-24 01:36
Já bych být panem Pecinou mířil sem: neovlivni.cz/databaze-proruskeho-obsahu-od-a-z/

Je vůbec ostudné, že v Česku se nevedou seznamy extrémistických a závadných webů, a že namísto toho jsou v tom aktivnější Slováci.

Já bych ale řekl, že největší překážkou zařazení tohoto webu na seznam extrémistických webů je fakt, že je to panu Pecinovi u zadnice nebo z toho má dokonce bžundu. To je pak stejný efekt, jako když žena večet potká exhibicionistu a vysměje se mu, že ho má malého.

Miloslav Ponkrác
0 # Anonymní 2016-04-24 14:07
Jo, Neovlivnitelní, financovaní z nadace Open society pana Sorose. To už tu jednou bylo: Nezávislá stanice financovaná Kongresem SS :)

Ale jinak důstojné místo:)

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)