Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Pro ten účel by už bylo vhodné instalovat na Sudetoněmeckém domě v Mnichově vhodné signalisační zařízení, aby kolemjdoucí okamžitě věděli, zda Sudetoněmecké krajanské sdružení po České republice požaduje nebo nepožaduje vrácení ukradeného majetku. Jak patrno z linků, momentálně tyto požadavky uplatňovány nejsou, ale není vyloučeno, že po dalším soudním řízení opět budou.

K technickému provedení: Vím, že je dnes v modě používat pro podobné účely součásti spodního prádla, ale možná by postačil symbol tradiční: třeba bílá vlajka. Anebo, pokud by posseltovci chtěli být kreativní, mohli by v době, kdy nároky neuplatňují, vystavit na sídle tyč, na jejímž konci by byla maňásková figurka Kašpárka.

Komentáře   

0 # Báša 2016-02-28 15:07
Vono je to jedno. Jedno združení se vzdá, druhý nevzdá, třetí se zase vzdá, čtvrtý to bude kompenzovat většíma nárokama... Jen těm totalně nasazenejm untrmenšům každej nakálel. Teď mi napadá, že děda taky nedostal za ten worshop v koncentráku nic. Že bych se obrátil na "někoho", jestli bych nevysoudil reparace? Český zlato je taky v hajzlu. Hlavně že máme starost vo musulmany.
0 # gogo 2016-02-29 10:00
Na Posseltovi mě zaujala jeho zásadovost - vyslovil se proti vyhánění imigrantů z Německa. I když to není zrovna dobrá paralela s českými Němci, vypovídá to o mnohém. A jsem zvědav, zda si svůj názor podrží i poté, co budou domorodí Němci proti imigrantům bojovat. Pokud tedy nevyhrají imigranti a nevyřeší německou otázku jednou provždy.
0 # gogo 2016-09-08 08:42
Chtěl jsem se jen zeptat, zda je vaše Sudetoněmecké krajanské sdružení pozváno na letošní akci do Plzně, kde se bude konat setkání originálního Sudetoněmeckého krajanského sdružení v čele s Posseltem.
0 # Tomáš Pecina 2016-09-08 10:30
Samozřejmě nikoli, nevíte snad, že jsme pro ně daleko větším nepřítelem než česká vláda i s ČSBS dohromady?
0 # gogo 2016-09-08 10:35
Nevím, nakolik je to folklor a póza a nakolik jde o opravdu zásadní rozpory. Tím nemyslím sdílené jedné obchodní značky.
Předpoládal jsem tak trochu, že se tam sejdou subjekty s podobnou orientací a hodnocením období 1933-1948. Má tam být pozváno víc lidí a organizací než jen Posseltův Landsmanschaft, tak jsem čekal, že se tam budete snažit etablovat.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)