Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Mohlo to dopadnout ještě hůř? Nemluvím o případu zbrojíře Hizballáhu Fajáda a jeho výměně za pět českých hrdinů, pravděpodobně k tomu účelu fiktivně unesených v Libanonu; to hůř dopadnout nemohlo, tam bych podobnou otázku ani nepokládal.

Na mysli mám zamýšlené trestní stíhání Lubomíra Štrougala za obehnání republiky elektřinou nabitými dráty.

Když příslušný orgán pojal před rokem úmysl komunistického výtečníka stíhat, hleděli jsme na záměr se značnou dávkou pesimismu. Skutečnost byla arci ještě o stupeň absurdnější. Stíhání se nekoná, skutek je prý promlčen, a expotentát mediím sdělil, že on za nic nemůže, ježto od začátku svého působení v úřadě naopak činil vše pro to, aby byl elektrický ohradník na lidi vypojen.

Teď už jen zbývá, aby mu za onen šlechetný skutek president Zeman udělil Řád Bílého lva…

Komentáře   

0 # Báša 2016-02-06 09:55
Teda pane Pecino, Vy jste jak malej.
Já nevim, co vidíte Vy, ale já vidim 3 zpravodajce a dva spolupracovníky s krycí legendou, kteří hezky v pohodlí žili někde v hotelu, unesený... z krásy okolí, aby bylo možný vyměnit je za ručníkáře, kterýho by moc chtěli amíci, a bejt přitom z obliga způsobem: "...já nic, já musel, šlo vo tydlencty životy!"
Já vim, že to musej bejt strašlivý věci, co je teď vyprávěj u výslechů. To musí bejt něco mezi večerníčkem, myšn ymposýble a wtf.
0 # Tomáš Pecina 2016-02-06 10:07
Obzvláště fascinující jest mi arci účast Fajádova obhájce v oné dobrodružné skupince: někteří advokáti pro svého klienta prostě udělají vše, třeba za něj i položí život! :-)
0 # Leo Tydlitát 2016-02-06 11:49
Marný, směšný, mrcasivý proces se starcem, kterého by na tomto světě dokázalo odsoudit leda Gestapo nebo KSČ.

Ale jeho iniciátoři z řad podjaté „inteligence“ (potomci kariérních komunistů, nebo naopak kulaků) na sebe patřičně upozornili, a tak jistě dostanou nějaký americký grant.
A takhle my si tu žijeme.
0 # Daniela 2016-02-06 19:26
V tomto "unosu" se dopustila ceska verchuska neodpustitelneho krivactvi, ktere v budoucnosti zapricini skodlive dopady na radoveho obcana..Vidim to tak, ze nabidnuta ruka (vydani vraha z Brna) byla kousnuta zakernou liskou (ceska vlada) . Nu, eto vase dielo.

Tohle tahani dedku a bab k soudu, ktery, kdyby byl uspesny, uz by se konal pred dvaceti lety, pusobi jako fraska. Polovicaty pokus, asi z rad ucastnenych, volat k zodpovednosti komunisticke zlocince.. To se neresilo za celych 25 let ? Mimotoho, ted tam mate, dle meho mineni, kryptokomunisty, kteri maji zajem se oddelovat od tech "drivejsich soudruhu", novi marxiste podprahove indikuji, ze oni by takove chyby nedelali.

Americky grant by tak leda prisel od nasich levicove zamerenych, kteri sice komunismus odsuzuji, ale zaroven volaji po oklesteni bank a klicoveho prumyslu. Takovi ti sorosove a pomatenci z Occupy Wall Street, co zachranuji spravedlnost na celem svete..

0 # Anonymní 2016-08-29 18:01
Stíhání Jakeše v Německu? České občanství není překážkou
denik.cz/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)