Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

White Media jsem doposud sledoval než namátkou, maje jejich pošťuchování s levicí za poněkud infantilní kratochvíli (což mezitím arci naznaly i oběti, jež mají účast v galerii imigrantů, xenofilů, hnusáků, úchylů a neomarxistů bezmála za aktivistickou povinnost – věru, kdo z levice tam chybí, je imanentně podezřelý z ideové vlažnosti).

Dosti málo podstatného přinesly i výsledky jejich hackerských aktivit. Že je česká levice (neo)marxistická, idealistická a naivní, je známo, a je dobře, že tomu tak je: posledním nemarxistickým, neidealistickým a nikoli naivním předsedou sociální demokracie byl Stanislav Gross, a jeho éra byla pro tuto stranu učiněnou pohromou, ze které se zcela nezotavila dodnes.

Příležitostně publikované výpisy z mailových schránek levičáků jsou nevinné, stejně jako jsou politicky nevinní (a snadno manipulovatelní) sami tito lidé, druhou generací chartistické šlechty (Uhlovi, Dienstbier ml.…) počínaje a trockistickými spolky přelomu tisíciletí odchovanými intelektuály konče. Vskutku, toto jsou lidé, jejichž politický obzor končí, řečeno s klasikem, u opravdu, ale opravdu masivní letákové kampaně. Skutečnou politiku dělají pragmatici jako Babiš nebo Zeman, jimž jsou tito idealisté jen stafáží a výzdobou.

Nyní se hackeři nabourali do soukromého účtu premiera Bohuslava Sobotky, patrně nejslabšího předsedy vlády celého polistopadového období, a zveřejněné materiály jsou přece jen o něco více šokující. Už fakt, že premier si vyřizuje politickou agendu přes e-mailový účet na notoricky nespolehlivém a nebezpečném freemailu, svědčí o mnohém: ale néšť, podobné případy jsou známy i ze zahraničí.

Za neuvěřitelné ovšem pokládám, jak sociální demokraté reagovali na imigrační krisi (zde). Oni si skutečně myslí, že proti s největší pravděpodobností z Ruska řízené zpravodajské operaci vystačí s promigračním večerníčkem a Zdeňkem Svěrákem, který národu z televisní obrazovky vysvětlí, co si má myslet!? Ztratili ti lidé už docela soudnost?

Ano, jsou tam i komické vstupy, jako stranický šíbr dožadující se s ohledem na svůj věk přiměřeného postu (rozuměj: trafiky), ale hlavním zjištěním je, že vláda této země je řízena člověkem, který je tak naprosto odtržen od reality, že v tomto směru připomíná Antonína Novotného. Po Novotném přišla realita na hlavních ruských tanků, co přijde po Sobotkovi, těžko domýšlet.

Komentáře   

0 # Tomáš Marný 2016-01-06 15:02
Největší komedie byla nabídka advokátních služeb MUDr. "Ráthovi".
0 # Leo Tydlitát 2016-01-06 16:16
Konspirační theorie: 1. Co když Slávka Sobotková zveřejnila své e-maily sama, aby přiznala, že je v koncích, v očekávání nabídky pevného rámě jiného politického subjektu, který by vyřešil imigrační krissi za ni, ba i zajistil jí přiměřený důchod, pokud se vytratí z politiky?
2. Nemůže jít o pouhou virální kampaň amerických šifrovacích společností, nebo české applikace CryptoCult?
0 # Daniela 2016-01-06 20:02
Mate holt svou malou Sobotkogate, dle umeru a schopnosti.
Z meho pohledu naprosti bridilove, co se nezajimaji o zajem statu, ale o jejich upsoukle urednicke postaveni. Ja osobnne jsem si vsimla poznamky, aby cesky politik rekl pani Merkelove neco, co ona by chtela slyset. Coze ? Kde je cesky zajem ? Toto by meli zaregistrovat konspiratori, co se domnivaji, ze ceskou politiku ridi CIA..Anebo Zide. Sobotka a jeho poradce jsou Cesi jako polena, mne dokonce pripada, ze normalni volice, jejich vlastni soukmenovce, podcenuji a maji je za blbce...
0 # Anonymní 2016-01-06 20:03
Pane Pecino, z Ruska řízená zpravodajská operace je podle vás co?
0 # Tomáš Pecina 2016-01-06 20:26
Odpor proti imigrantům. Kteří do východní Evropy přirozeně nechtějí, takže je vytvořena zcela umělá agenda, směřující k posilování odporu obyvatelstva vůči EU a jejím institucím.
0 # Anonymní 2016-01-06 20:41
Pane Pecina, byl jste v posledních několika letech v některém z velkých západoevropských měst? Je nesouhlas s tím, co tam jde vidět, umělá agenda?

Osobně nesouhlasím s imigrací ze světonázorových důvodů, považuji to za legitimní politický názor. Že se nejedná o nic umělého jsem viděl mnohokrát na vlastní oči – nesouhlasím, aby se z evropských zemí vytrácel národní duch, což se s přílivem imigrace prokazatelně děje.

Rusku se to možná hodí, to je pravda, ale celý problém to nečiní o nic méně reálným.
0 # Tomáš Pecina 2016-01-06 21:56
Píšu o východní Evropě, ne o západní. Hysterie strachu před někým, kdo sem vůbec nechce, to je mistrovské dílo Putinových služeb.
0 # Anonymní 2016-01-06 23:17
No ok, nechce, jenže jaksi pomíjíte EU a její snahu i sem k nám tyto "uprchlíky", chtě nechtě, přerozdělit. Nebo všechny ty "kvóty" jsou taktéž dílem ruských tajných služeb? Nemyslím. Nechuť proti EU je v tomto ohledu zcela oprávněná.

Navíc tvrdit, že v dnešní globalizované Evropě nás státní hranice problémů ušetří, je, řekl bych, poněkud naivní. Zvláště pro ČR je dění v Německu či Rakousku stejně podstatné jak to domácí.

A spíš jen dodatek pod čarou, čestně prohlašuji, že nejsem řízen ruskými (ani jinými) tajnými službami a přitom s postojem EU ani s uprchlíky obecně, ať už u nás, nebo kdekoli v Evropě, nesouhlasím. Zároveň to nepovažuji za marginální, ne-li umělý problém, jak tvrdíte, dle mě jde o skutečně podstatnou věc. Že zrovna "k nám" nikdo nechce, nepovažuji za podstatné.
0 # Tomáš Pecina 2016-01-06 23:27
Snaha imigranty přerozdělit je celkem pochopitelná, k tomu žádné tajné služby nepotřebujete. Proč by východoevropské země (které vůbec neměly být do EU přijaty, in the first place) měly užívat všech výhod schengenského systému, aniž by nesly aspoň část jeho nevýhod? Primární průšvih je nezvládnutá integrace, jejíž "multikulturalistický" model patheticky téměř v celé Evropě selhal. Imigrační vlny jsou už jen sůl v otevřené ráně, což mnohým náramně vyhovuje.
0 # Anonymní 2016-01-07 00:08
Dobře, já souhlasím i s tím, že to někdo – Rusko – může využívat ve svůj prospěch. Ale zásadně nesouhlasím s Vašim původním tvrzením, že jde o uměle, zvenčí vytvořenou hysterii, která se nezakládá na ničem reálném. I u nás si za to může EU sama.

K politice evropské integrace se vyjadřovat nechci, otázce schengenského prostoru nerozumím. Obecně si ale myslím, že spíše než že bychom si to sami zvolili, tak nám to bylo vnuceno. Co pak musíme/nemusíme je nejspíš otázkou svědomí.

O integraci cizinců neevropského původu pak to, že nejenže je nezvládnutá, jak tvrdíte, ale spíše obecně nezvládnutelná, nemůže nikdy a za žádných podmínek fungovat a především neexistuje žádný přijatelný důvod, proč něco takového chtít. S naší malou diskusí nemá tento můj čistě osobní názor nic společného, ale když už jste to nakousl…
0 # Tomáš Pecina 2016-01-07 00:38
Samozřejmě, že se protiimigrantská hysterie (v ČR) nezakládá na ničem reálném, je fabrikovaná. Kde máte ty emigranty, kterých je potřeba se bát? Pár stovek v detenčních zařízeních, ze kterých když je pustíte, okamžitě odjedou do Německa.

Integrace dlouho fungovala např. v USA, kde se podařilo úspěšně integrovat z neevropských ethnik Japonce, Číňany, Araby atd. Americký model selhal až na přílivu lidí z Latinské Ameriky, kterých bylo příliš mnoho v příliš krátkém čase. V Evropě takto fungovala integrace pouze v Německu, které dlouhá desetiletí zvládalo příliv Turků, a v Anglii, kde se dobře integrovali Indové a Pákistánci, všude jinde je to průšvih (imigranti z Maghrebu ve Francii, Arabové ve Skandinávii atd.). Proč je to tak, by bylo na delší vyprávění.
0 # Anonymní 2016-01-07 00:54
Na tom se s Vámi zkrátka neshodnu, vše jsem pospal již výše. Jen stručná rekapitulace 1) nenávist proti EU není umělá, může si za ni EU sama jediná, vlnu se nesnaží zastavit a ještě ji přerozděluje 2) imigranti k nám sice nechtějí, ale je to celoevropský problém, postoj "nás se to netýká" považuji za neprozíravý.

Indové a Pakistánci mají ve VB pověst jako u nás cikáni; integrovaní Turci v SRN jsou mýtus pro zahraničí, dodnes, u 3. generace(!), řeší kulturní neslučitelnost a segregaci (místo večerníčků na to mají Kobru 11); v USA jsem nebyl, ale vzhledem k historii resp. absenci původního vývoje to nepovažuji za srovnatelné.
0 # Anonymní 2016-01-07 03:56
Jen technicka, pane Pecina-nemate pravdu a netusim, jak jste prisel k tomu, ze "...Americký model selhal až na přílivu lidí z Latinské Ameriky..."
Hispanci davnou nejsou tim, za koho je lide maji/meli. L.A. County/Orange County ma dle novych cisel 40% obyvatel Hispanskeho puvodu a je tam nyni nejmensi kriminalita v dejinach mesta.
Naopak nejvetsi kriminalita a nejhorsi situace je ve LA , MO a MIchigan, New Orleans, Detroit a St. Louise jsou tradicne zarazovany na seznam 20 nejhorsich/nejnebezpecnejsich mest na svete a tam Hispanska komunita temer neni zadna.
Dle oficialnich cisel, kde je velka Hispanska komunita, tam je kriminalita pod narodnim prumerem.
Stale casteji muzete videt, co pred 10ti lety byla svetla vyjimka-Hispanci vlastni firmy, zamestnavaji lidi, maji drahe kary, drahe domy ( vcelku jedno, zda-li tu jsou legalne, ci nikoliv).
S moji 4letou dcerkou chodi do privatni skolky ($200/den) 5 hispanskych deti, coz mi reditelka rikala, ze to 5, 7 let nazpet neexistovalo ni nahodou.
Tedy myslim-na to, kolik milionu, ci spise desitek milionu Hispancu sem dorazilo pres Nogales, ze se zaclenili na jednicku.
Neocon
0 # Starej Kačaba 2016-01-07 06:11
Věřím tomu že Anděla Merkelová je špičková agentka KGB, naverbovaná a řízená osobně Putinem. To je jediné vysvětlení co dává smysl...
0 # gogo 2016-01-07 08:57
Kdy jste byl pane Pecino naposledy v Německu v oblastech s turecko-kurdskou komunitou? Mluvil jste někdy s Němci otevřeně o těchto věcech? Myslíte si, že masové protesty v Německu řídí taky Putin?
Tušíte, jaké všechny zásady a zákony byly porušeny ze strany Německa a EU v souvislosti s migrací? Kolik migrantů podporujete vy osobně, když jste tolik pro jejich integraci?
Češi mají obavy z ohně u sousedů a chtěli by, aby k nim nepřeskočil. Vy a Dienstbier se naopak domníváte, že je malý ohýnek prospěšný, ale doma jej ani jeden nemáte...

Myslím, že lepší, než se radovat, že u nás zatím nehoří, je připravit se na požár a provést protipožární opatření než se rozhoří ... až je kuna v kurníku, bývá pozdě.
V tomto ohledu mají ti Češi, jimiž tolik pohrdáte, o mnoho víc zdravého rozumu než Vy a opravdu nepotřebují, aby je někdo strašil. Ostatně nejen Češi - i Poláci a Maďaři, kde to dokonce chápou i jejich představitelé.

Udělala podle Vás Merkelová dobře, když veřejně pozvala migranty do Německa? Je správné, že Řecko a Itálie otevřely vnější hranice Schengenu? Jednal Orbán správně, když v souladu s dohodami střežil hranici Schengenu? Je správné, aby Německo, které K SOBĚ (a bez předchozí dohody s ostatními státy a v příkrém rozporu s pravdidly Schengenu) pozvalo migranty nutilo ostatní státy (které nikoho nepozvaly a snaží se dodržovat dohodnutá pravidla) povinně přijaly migranty na své území?
Souhlasíte s projektem EUMED? Konala agentura FRONTEX správně?
Skutečně se domníváte, že migranti ze severní Afriky a blízkého východu je možné v takovém množství funkčně začlenit do ČR aniž by to znamenalo obrovské problémy? Máte dojem, že oni se chtějí stát Čechy v kulturním smyslu? Máte snad dojem, že potomci kurdsko-tureckých gastarbeiterů v Německu se většinově stali Němci?
Proč bychom se měli pokoušet o nesmyslnou integraci, když máme na očích fiasko v Německu, Francii, Holandsku .. nově i Švédsku.
Nebo tam to podle vás taky řídí Putin?
0 # gogo 2016-01-07 09:00
A copak soudíte pane Pecino o Dánsku?
0 # Tomáš Pecina 2016-01-07 14:00
Příliš mnoho otázek, gogo, na všechny vám určitě nebudu schopen odpovědět.

Obecně jsem zděšen nad "vítači" a "sluníčkáři", kteří jsou nadšeni z přílivu imigrantů, aniž by mezi nimi (a jejich motivy) dělali rozdíly a kladli si otázku, jak by se imigranti, i kdyby snad v České republice chtěli zůstat, integrovali, jestliže neumíme zvládnout ani romskou menšinu. Nehovořím o žadatelích o asyl, u těch jde o dočasnou ochranu a nelze diskutovat o tom, jestli ji poskytnout nebo ne, tam je Česká republika vázána mezinárodními závazky. Legitimních asylantů je ovšem absolutní minimum, protože v žádném sousední zemi se (zatím) neválčí, a povinností asylanta je podat žádost v první bezpečné zemi.

Myšlenka kvot, jak jsem napsal, je přirozená, ale co usvědčuje evropskou politiku z mírně řečeno inkonsistence, jsou vyjádření Merkel: nejdřív někoho zvu, protože tvrdím, že jeho integraco zvládnu, a pak se chci dělit? Předpokládám, že to ani v Německu dlouhodobě neustojí.
0 # gogo 2016-01-07 14:15
Aha, tak to jsem rád, že to asi nakonec vidíme dost podobně, já už jsem se zděsil, že jste se stal sluníčkářem.

Mě na tom děsí zejména chování EU a Německa. Intuitivně nechci sdílet vnitřní prostor státu (soustátí) ani v teoretické pozici rovnoprávného, natož pak prakticky nesvrchovaného.
Taková míra diletantismu a neobolševického kreténismu mne upřímně naplňuje obavami o budoucnost.
0 # Anonymní 2016-01-07 21:49
Hm, velmi by mne zajímalo, jak se ruské propagandě podařilo rozpoutat protiimigrační "hysterii"? K většině obyvatel se nic takového nedostane, zvláště ke starším, kde je přesto odpor skoro jednohlasný. Rádio, TV, média, všechna razí jasně protiruský kurz. BTW, jak jste na to vlastně došel, že zrovna Rusové, naopak by měli imigraci podporovat, aby znepřátelenou zemi - člena NATO, destabilizovali. Považoval bych za pravděpodobnější, kdyby tu imigraci organizovali:)

Osobně to považuji za projev kolektivní inteligence, až tu budou, bude pozdě dělat cokoli civilizovaného. Co udělají naši "demokratičtí" sousedé si netroufám odhadnout a s výjimkou postupů daleko za hranice humanity si nedovedu představit funkční řešení.

Myslím, že protiimigrační nálady jsou v Německu velmi podobné, jen se lidé více bojí. Např. po 5 pivu běžně porušují denacifikační zákonodárství:) Odvážnější je Východ, protože zde zažili hrubou totalitu a pak koloniální přístup starých zemí. Nejsou udobroukaní bavorskejma chlupatejma knedlíkama a tupláky:)

Vzpomínám si na podobnou "hysterii" okolo radaru, také tu ještě nestál a ten odpor vznikl ve správnou chvíli.

cnemo
0 # Daniela 2016-01-08 04:06
"Vzpomínám si na podobnou "hysterii" okolo radaru, také tu ještě nestál a ten odpor vznikl ve správnou chvíli."
Vidite a mne zase radarova kausa ukazuje, ze by za velkou cast emigrantske hysterie-poboureni klidne mohla stat ruska propaganda.. La Penova take dostala velkou financni pujcku na jeji kampan od Rusu.. Chaos v Evrope se Rusku jiste hodi, zeslabuje Unii a je to prospesne i doma, protoze od severniho Kavkazu se na Ruskou federaci tlaci radikalni muslimove.. Kazdopadne si Rusko prihriva svou polivcicku.
Tuto krisovou situaci vyuzivaji urcite i jini hraci, takze nelze patrat po zdrojich, to je sekundarni, ale primarne se musi celit realne a specificke hrozbe.
Demokracii v Cesku mate, at to popiraji nekteri jak chteji. Takovy system je na jednu stranu dost zranitelny a nachylny k rozkladu, at uz ten pokus o rozklad prichazi odkudkoliv.
0 # Anonymní 2016-01-08 09:29
Mohla, ale také americká, čínská, dokonce německá (postup jak vyštvat východ z EU:) ). O možnostech nediskutuji. Le Pen je Francie, představovaná, jako proimigrační a navíc většina občanů ČR vůbec netuší kdo to je:) Opravdu nevidím možnost, jak by zrovna toto Rusové zařídili.

>Kazdopadne si Rusko prihriva svou polivcicku.

A kdo by si ji nepřihříval, když velké země EU jednají s malými jako s koloniemi:)

>Demokracii v Cesku mate,

Neumím tento režim správně nazvat, ale co vím naprosto přesně je, že s demokracií má společného pramálo. Jinak by prakticky všechna velká rozhodnutí (od rozdělení státu, vstup do NATO, účast na imperiálních válkách, podpis Lisabonské smlouvy, zvrácenou legislativu Bruselu až po imigrační krizi) nemusela probíhat proti většinové vůli občanů (často 70-85% odpůrců).

cnemo
0 # Anonymní 2016-01-08 10:16
"masové protesty v Německu "

Masové protesty jsou pouze v bývalém DDR. tam žádní turci prakticky nejsou.

"řídí taky Putin? "

Minimálně na těch demonstracích zaznívá podpora Ruska a vlají tam ruské vlajky.

leclerc
0 # Anonymní 2016-01-08 10:17
"Tušíte, jaké všechny zásady a zákony byly porušeny ze strany Německa a EU v souvislosti s migrací?

Jaké konkrétně?

leclerc
0 # Anonymní 2016-01-08 10:20
"K většině obyvatel se nic takového nedostane, zvláště ke starším, "

Máte velmi naivní pohled na počítačovou gramotnost důchodců. Stejně tak vám unikají televizní výstupy bývalých bolševiků a dalších proruských odpůrců údajných imigrantů.
leclerc
0 # Anonymní 2016-01-08 10:22
" a povinností asylanta je podat žádost v první bezpečné zemi."

Můžete to nějak dokázat? Pokud vím, tak ženevské konvence mluví o opaku.

leclerc
0 # gogo 2016-01-08 11:56
Leclerc:
v Německu dokonce Grundsatz. Jinak pravidla Schengenu a Dublin.
Ale nedivím se vám, že se tak ptáte, Eurosojuz tak funguje standardně, např. v případě finančních tanečků byla porušena zásada, že si státy navzájem neručí za dluhy.
0 # gogo 2016-01-08 12:02
Oni v Drážďanech neprotestují proto, aby vyhnali Turky (kterých tam moc není), oni protestují proti tomu, aby jim tam nenasadili nové afghánské inženýry a gynekology.
Jak to dopadlo v případě velmi striktně organizovaného a zprvu úspěšného projektu s Turky/Kurdy, mohou vidět oblastech bývalé BRD. Tak, podobně jako Češi, si dovedou představit tu hrůzu, když to drsně už začíná.

Kdo má aspoň zbytky rozumu, je schopen se poučit z fiaska někoho jiného a neopakovat ho.
0 # gogo 2016-01-08 12:05
Mám pocit déja vu. Za mého mládí podle tehdejších soudruhů za všechno mohl Ronald Reagan. Dnes podle dnešních soudruhů za všechno může Vladimír Vladimirovič. Staré vtipy můžeme oprášit a jen vyměnit jména.
0 # Anonymní 2016-01-08 12:57
Mě se líbí, jak se zde kreativně "rozvíjí" myšlenka Volodi Uljanova: Kde nepůsobí naše propaganda, působí propaganda protivníka.

Když nefungují ty krámy, co cpeme do hlav lidem my, musí to být protivník (Rusko)! A tím je to dokázané:)Protože jak by ti lidé jinak dospěli k názoru, že islám přináší teror a binec, když proti tomu islámskému terorismu "bojujeme" teprve 15 let, noviny jsou plné useknutých hlav, ukamenovaných a znásilněných žen? A imigratská gheta v Západních městech nenavštěvují zase tak často:)

cnemo
0 # Anonymní 2016-01-08 14:16
cnemo: Kde berete těch 70-85% odpůrců?
0 # gogo 2016-01-08 16:15
V ČR.
Vy si myslíte, že by v případě referenda o tom, zda chceme zavést německou imigrační politiku byl pro i někdo z normálních lidí?
Referenda o evropské ústavě neprošla naprosto nikde, po druhém neúspěchu eurobolševici změnili strategii a už o tom hlasovat nenechali, pokud to nebylo nezbytné .. a v takových (dvou?) případech to probíhalo formou euroreferenda - tak dlouho se bude hlasovat, až to vyjde podle zadání.

V Evropě občané hlasují o důležitých věcech jen ve Švýcarsku a to ještě ne vždy se tím potom politici řídí. Teď se tam schyluje k opravdu pikantnímu referendu - o penězokazectví. To se budu hodně smát, jestli z toho vyjde, že banky nesmějí vyrábět nekryté peníze.
0 # Anonymní 2016-01-08 19:50
gogo:
Pokud jste reagoval na moji otázku ohledně cnomových 70-85% odpůrců, tak jste mne moc nepřesvědčil. Jedna věc je naříkat nad nedostatkem demokracie, jiná věc je vymyslet a zařídit to tak abyste byl spokojen.
K volbám jde okolo poloviny voličů, k eurovolbám ještě méně, takže těch 70-85% odpůrců je přání otcem myšlenky. A "německou imigrační politiku" zavést nemůžeme i kdybychom chtěli: nikdo k nám nechce.
0 # Daniela 2016-01-06 21:59
To verim, ze se Rusku naramne hodi zmatek a odpor k Evropske Unii.
Ovsem jestllize Unie selhava, tak se prece nebude udrzovat pri zivote jen proto, aby "odolavala" Rusku. Slaba a neschopna Unie by stejne tak nebyla zadnou prekazkou k imperialistickym choutkam Ruske Federace. Cesi jsou dost xenofobni, ale nekdy je to docela prospesne, zvlaste ted, kdyz se potvrdilo, jak se v Cesku snazi neomarxiste ovlivnovat verejne mineni.
Ja se domnivam, ze vedeni Evropske Unie je nyni v rukou zapadnich socialistu, tech, kteri nepoznali komunismus na vlastni kuzi a tak stale lpeji na jejich utopicke ideologii.
0 # Daniela 2016-01-06 22:10
V Cesku to bez hysterie nejde, Cesi jsou v jadru cholerici.
Hysterie proti neexistujicim immigrantum slouzi k tomu, ze se bude Cesko presentovat pro bezence jako velice nepratelske, nasledne, kazdy ekonomicky utecenec se vyhne Cesku na sto honu.
Americka proti-immigrantska hnuti take angazuji letadla, ze kterych hazi nad Mexikem letacky o hroznych americkych pomerech a ze je pro lidi lepsi zustat doma.
0 # Anonymní 2016-01-07 04:01
Chtel jsem jenom podekovat, uz jsem jsem myslel, ze me nemuzete prekvapit-ale americka letadla, placena right-wing hnutim v Mexickem vzdusnem prostoru, shazujici letaky lidem, co ziji za $12/den, maji-li ve velkem meste dobrou praci, ci za mene nez $3/den na vesnicich a presvedcujici je, v dobe, kdy ma kazdy jeden v USA nejakeho pribuzneho, doma sat.televizi a Skype, aby zustali doma-diky, opet jste nezklamala...
Bez ironie-tesim se na pristi story.
Neocon
0 # Radek 2016-01-07 04:48
Když někdo neumí číst a nerozumí obsahu textu, jako značka Neocon , pak je diskuze nemožná.. Prohlášení p. Peciny je naprosto korektní.
"...Americký model selhal až na přílivu lidí z Latinské Ameriky, kterých bylo příliš mnoho v příliš krátkém čase."
Tento zastaralý model už dnes nefunguje, což dostatečně potvrzuje politický úspěch populisty D.Trumpa.
0 # gogo 2016-01-07 09:02
Záleží, co považujete za americký model. NO-GO černošské zóny v řadě měst do toho modelu patří?
0 # Anonymní 2016-01-07 17:10
Aha, dalsi znalec americkych pomeru-jaky politicky uspech ma Donald Trump?
Neocon
0 # Leo Tydlitát 2016-01-07 21:34
Hmm… jenom jestli za SlávekLeaks nestojí Andrej Babiš:
www.cd89.cz/.../
0 # Daniela 2016-01-07 22:12
Andrej Babiš:
Taky mne to napadlo.
Vytvori se hakerska bunka, jakoby anti- anti a po zavedeni reputace se pak zpunktuje s rasistickym webem, ktery hakerstvi zverejni.
Bylo by to klasicke Cui bono, False flag...
To ovsem neomlouva lehkomyslnost statniho urednika, ktery pouziva nechraneny e-mail pro statni cinnost a jeste v nem konspiruje jak mlzit a ovlivnovat verejne mineni. Pri odhaleni pak politicka oposice ziska body.
0 # Anonymní 2016-01-07 22:51
Ano, Danielo... Odhalení hesla "bohus", případně "nbusr123", to chce fakt buňku těžkých hackerů...
0 # Leo Tydlitát 2016-01-07 23:15
Haker dozajista není totéž co hacker, tím méně těžký.
Někdo SoBOTku zkrátka viděl pít olej…
www.cd89.cz/.../hacker-babis.jpg
0 # David Schmidt 2016-01-08 23:35
Ad povinnost požádat v první bezpečné zemi: žádná taková přeci není. Pouze neexistuje povinnost státu je mít u sebe, pokud vstoupí ilegálně na jeho území odjinud než z místa ohrožení.
0 # Tomáš Pecina 2016-01-09 07:44
Ovšem. Omlouvám se za zkratkovité vyjádření.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)