Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Vzpomíná si ještě někdo z mých čtenářů na kausu přestupku, jehož se měl dopustit příliš iniciativní občan Martin K. tím, že v Pleteném Újezdu na vlastní náklady instaloval plechové schránky na psí exkrementy?

Já tedy už dávno ne, avšak Krajský úřad Středočeského kraje nelenil a po pouhém půlpátém roce o podaném odvolání rozhodl. Blahopřejeme a udělujeme příslušnému úředníkovi mimořádné ocenění tohoto blogu Slimák měsíce, spojené s právem nosit hlemýždí tykadla ve tvaru paragrafů (ne, pouze žertuji, žádnou cenu jsem mu neudělil – je třeba dbát, aby si ocenění mého blogu uchovala svou výjimečnost).

Komentáře   

0 # Anonymní 2015-12-15 15:10
Odsouzený, ale nepotrestaný. Chtějí mi zničit život, říká šéf growshopu
lidovky.cz/.../...
0 # Anonymní 2016-01-05 09:36
Podle soudce postačily dvouleté tahanice, které si jako zástupce největšího growshopu v Česku prožil. - potrebuje to dalsie vyjadrenie?

mimochodom, martin maly na svojom blogu popisuje k teme zatahu na growshopy svoj pohlad na vec. pre octr to iste nebude prijemne pocitanie, otazka je kedy spravia staru na bauhaus, obi, hornbach...
0 # Anonymní 2015-12-16 00:16
A bude žádána nemajetková újma?:)) Vést přestupkové řízení 4.5 roku a mít onu strašnou nejistotu...:)))
0 # Tomáš Pecina 2015-12-16 00:17
Poslední čtyři roky už to bylo snesitelné, kvůli preklusi, ale újma tam jistě byla :-)
0 # Anonymní 2015-12-17 12:23
Hledal jsem M.K. pres Google, jestli jeste ma svuj web. No a nasel jsem www.pletenyujezd.cz/news/martin-kalenda/ - titulek je uzasny :-). Jinak z me zkusenosti male obce InfZ vylozene nesnasi a neumi podle nej prilis veci vyrizovat ... vetsinou prijde odpoved' nebo zavolaji, at' se stavite na urade a nejak se to vyresi na miste. Alespon me tedy na minimalne desitku zadosti zadna obec nikdy v souladu se zakonem neodpovedela.

Jak to bylo s temi exkrementboxy, co tam bylo duvodem tech problemu? Je nejaka fotka jak to vypadalo?

MH
0 # Tomáš Pecina 2015-12-17 12:26
Samozřejmě, klikněte si na link v postu a tam najdete i fotografii.
0 # Anonymní 2015-12-17 12:34
Jsem to ale slepec :), omlouvam se... MH
0 # Adam Bernau 2015-12-18 20:16
To by tak hrálo, aby nějaký občas se zasloužil o vylepšení obce! Co kdyby pak nahradil dosavadního starostu následkem oblíbenosti u lidí? Plně starostu chápu. Je třeba lidem jasně vyslat signál, že konkurovat starostovi nikdo nebude.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)