Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Neuvěřitelné věci se dějí v Praze: státní zástupkyně Zdeňka Galková zrušila obvinění slovenského extremisty Mariána Magáta, činíc tak s argumentací, kterou bychom očekávali od kohokoli jiného, arci rozhodně nikoli od ní. I na Voltaira došlo – jedním slovem nepředstavitelné!

Komentáře   

0 # Leo Tydlitát 2015-09-21 20:52
Galková => manžel Galko. Možná nějaké slovenské spiklenectví…
0 # Leon Kreutzfeld 2015-09-22 10:15
Tak tedy gratulace zavadovemu cloveku i jeho obhajcum. Kdo nekdy cetl predchozi usneseni statni zastupkyne Galkove, musi byt schockovan. Pesimiste by mozna namitli, ze v kontextu vseobecne uprchlicke hysterie dostal nejaky nabob na ministerstvu strach z nabodeni na spicaty kul, otocil korouhvickou a statnimu zastupitelstvi ted vlaje plast podle cerstveho zapadniho vetru zidokrestanske civilisace.

Optimiste stale doufaji, ze on-the-job training pana Peciny, pri kterem si zamestnanci ceskeho justicniho prumyslu ctou misto Lenina Voltaira, ma za vysledek znatelne zlepseni posice poddanych obcanu ve styku se statni moci.

Z toho musi mit kazdy svobodomyslny clovek radost, snad jen s vyjimkou metaru na Staromestskem namesti, protoze tam bude po pristi demonstraci pekne nablito.
0 # Anonymní 2015-09-22 17:03
v ČR stíhanie nepokračuje, ale na Slovensku začalo... trestné oznámenie na Magáta podal jeden z najmenej produktívnych poslancov NR SR - Peter Osuský, ktorý je známy akurát tým, že sa pričinil o uzákonenie tzv. "osvienčimskej lži"... a OČTK poslušne plnia politickú objednávku.
0 # Anonymní 2015-09-24 15:07
Zajímavé že média o osvobození Mariána Magáta už nepíší.Pouze jen to co se jim hodí.Kým je to řízené otom není pochyb.Udajně Česká Justice dostala srtach,nebot dobře ví že při případném soudu by Marián Magát měl nebývalou podporu. Jan Vrabčák Vrabec
0 # Anonymní 2015-09-26 08:30
Souhlasím, raději to zametli pod koberec. Soudní estráda by byla v jistém smyslu lepší, jak toto zastavení.

Zajímavé bude ovšem stíhání na Slovensku. Máte o tom někdo informace? Bude se v tom angažovat i pan Pecina?

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)