Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Odhlédneme-li od obohacujících úvah na thema, zda sovětská vojska tuto zemi osvobodila čili nic, případně zda smí skupina ruských motocyklistů projet přes české území do Berlína, zdá se být událostí číslo jedna posledních několika týdnů dopadení železničních teroristů, již plánovali, že pomocí výbušniny poškodí vlak s vojenským materiálem (případně s automobily Hyundai, což je patrně téměř totéž – každopádně inovativní product placement!), přičemž media nás neušetřila ani takových morbidních detailů jejich deviosního plánu, jako že se pachatelé při útoku hodlali domlouvat pomocí vysílaček (a možná i barevných praporků, případně, měl-li být útok noční, svítilen s barevnými sklíčky).

Čta ony bláboly, jeden opravdu neví, zda má očekávat odhalení, že dopadena byla ve skutečnosti recesistická skupina Ztohoven, anebo zjištění, že Šlachtova skupina padla na stopu zvláště nebezpečné odnože renegátské skautské družiny Rozrazil, která zbavena řádného vedení zdivočela a aspirujíc na některý z vyšších stupňů Svojsíkovy ceny, zašla dále než kterákoli z jejích předchůdkyň.

Co je arci jasné, je, že nebyla dopadena nebezpečná teroristická buňka, způsobilá narušit vážným způsobem provoz železniční dopravy a způsobit tak této zemi nedozírné škody (pokud je někdo schopen provoz železnice skutečně ohrozit, jsou to v prvé řadě železničáři sami, a pak, ve velkém odstupu za nimi, disproporčně romské gangy zlodějů kovů, majoritní populací láskyplně přezdívaní magneti).

Ale tak, jak věc traktují media, tak, přátelé, terorismus nevypadá.

Komentáře   

0 # Leon Kreutzfeld 2015-05-07 20:41
Je videt, ze neznate doktrinu 1% od Dicka Cheneyho.

"If there's a 1% chance that Pakistani scientists are helping al-Qaeda build or develop a nuclear weapon, we have to treat it as a certainty in terms of our response. It's not about our analysis ... It's about our response."

Navic neni mozne odtajnit vsechny dukazy, protoze existuje 1 ci vice % chance, ze nadale funguji spici bunky.

A o tom to je.
0 # Anonymní 2015-05-07 21:41
>zdá se být událostí číslo jedna posledních několika týdnů dopadení železničních teroristů, již plánovali, že pomocí výbušniny poškodí vlak s vojenským materiálem

Moc jsem to nesledoval, ale z ČRo1 se ke mě dostala informace, že snad chtěli zaútočit zápalnými láhvemi:) Musí to výt závažné, protože to následovalo ihned po zločinu století, nejmenování dvou STBáků a jednoho sponzorovaného ředitele:)

cnemo
0 # Leo Tydlitát 2015-05-07 22:41
Stejně ty levičácké romantiky nechápu. (Tedy pokud celý aktuální případ "Revolučních buněk" není policejní fikcí). Útok bombou na vlak. Bombou! Tolik práce… a přitom taková blbost. Připomíná to případ důchodce Vladimíra Štěpánka, který se s bombou vlekl někam do lesů k jakémusi pomníku, kde byl dopaden.

Kdyby na koleje z mostu prostě naházeli balvany, vlak vykolejil a zemřelo padesát lidí, a pak by to hráli na schizofrenii, jsou beztrestní.
0 # Anonymní 2015-05-08 04:43
K jakemusi pomniku v hlubokych lesich. Ten pomnik je Pomnik smireni Cechu a Nemcu a je na miste nejakeho masakru (pardon, beztrestneho aktu vlastencu). Ve sve dobe budil velke vasne a docela bych i videl, proc tam sel.
0 # Báša 2015-05-08 11:16
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
0 # Anonymní 2015-05-09 00:06
Tak už i ultralevice má svoji White justice :-))) pan x
0 # Daniela 2015-05-09 01:40
Zaujatost pana Peciny proti poradkovym organum zase prosakla.
Bagatelisuje male ceske teroristy, kteri jsou, nicmene, teroristy levicove anarchisticke kliky.
Kdyby v novinach psali, ze se jedna o zaskodnicke sabotery, tak by zase namital, ze se stale jeste pouziva bolsevicky slovnik.
Samozrejme, ze rudi anarchiste nejsou v lize s islamskymi hrdlorezy, ale podle meho nazoru nebezpecni verejnosti urcite jsou . Oni totiz jen neplanovali, ale skutecne konali a domacky vyrobenymi vybusninami spalili nekolik policejnich aut. Molotovem terorisovali v Praze pred policejni stanici. Tam klidne mohl prijit k urazu nahodny chodec.
.
0 # Anonymní 2015-05-09 14:46
nooo, připusťme, že i takto může vypadat neumětelský pokus o terorismus:) Reálné nebezečí nejspíš nepředstavuje, ale to ještě neznamená, že ten někdo fakt nechtěl nějaký vlak vyhodit do luftu:)
0 # Anonymní 2015-05-10 16:32
Méně umanutosti, víc právní argumentace, abyste si po fiasku s útokem na ombudsmanku neodnesl další černá puntík. :)

yossi
0 # Tomáš Pecina 2015-05-10 18:08
Fiasko v tom vidíte pouze vy, pro ostatní to je úspěch. Ale hádat se nebudu, trolly nekrmím.
0 # Anonymní 2015-05-11 13:13
O terorismus samozřejmě nepůjde, maximálně pár blouznivců někde něco mlelo u piva, ale Šlachta potřebuje posílit v mediích, protože je už dlouho bez nějakého výsledku. A tohle je do Blesku ideální.

Nicméně nechápu, respektive mě na Vás mrzí, že berete jako hrozbu pouze romské gangy sběračů kovů a nikoli tytéž, ovšem bílé gangy, případně ty, co barevné kovy od gangů všech barev vykupují - a kteří jsou bílí 100%.
0 # Tomáš Pecina 2015-05-11 14:23
Ohrozíte tím, že kabel ukradnete, ne že ho dál vykoupíte. Nerozumím, proč by měl být výkup kovů jakkoli zavrženíhodný; k trestné činnosti "magnetů" má zhruba stejně daleko jako nožířství k vraždě.
0 # gogo 2015-05-11 14:33
Přesně tak, to je jako zakazovat sběrny papíru kvůli hrozbě masivní ztráty formulářů z MF.

Ti "teroristé" byli podle mě vyrobeni represivními složkami, aby bylo možné vykázat aspoň nějaký úspěch. Kdysi se podobně vyráběli kulaci a nepřátelé ve vlastních řadách. Schemata jsou stabilní, mění se jen kulisy.
0 # Anonymní 2015-05-11 15:14
Vy si tedy myslíte, že mezi výkupem a krádežemi kovů není žádná souvislost? Pokud by nikdo kovy nevykupoval, kovy by kradly by ve stejné míře jako dosud?
0 # Anonymní 2015-05-11 15:30
Víte, já si myslím, že kdyby se postavil před každou sběrnu jeden člen městapa, který by se místo nasazování botiček věnoval "klientele" sběren, tak bude záhy zcela vyřešeno...
0 # Gogo 2015-05-11 16:24
S touto logikou byste měl postavit mimo zákon jakékoliv obchodní transakce mezi občany. Myslíte, že by někdo kradl desítky jízdních kol nebo autorádií, kdyby nebyla možnost je prodat?
0 # Anonymní 2015-05-11 17:45
Měl byste se začít sám mazat, sklouzáváte do osobních invektiv, nejste snad mentálně na úrovni Krystlíka? Něco konkrétního věcného a právního k tomu, proč to není terorismus ve stadiu přípravy nebude?

Yossi
0 # Anonymní 2015-05-11 18:20
Pane Pecino, neutíkejte mi k něčemu, o čem jsem ani psát nechtěl (problém sběren) - mně zkrátka vadí Váš latentní rasismus - že nebezpečí představují a dráty kradou romské gangy, jako by bílých magnetů nebylo.
0 # Tomáš Pecina 2015-05-11 18:44
Napsal jsem disproporčně, což znamená, že zastoupení Romů v těchto tlupách je vyšší, a předpokládám, že značně vyšší, než jejich zastoupení v populaci. Pokud bych hovořil o "romských ganzích" bez tohoto upřesnění, právem byste mne vinil z rasistické stereotypisace.
0 # Anonymní 2015-05-15 18:04
Kdyby od zlodějů barevné kovy nikdo nevykupoval, přestaly by i krádeže. Vzpomeňme na odloupané bronzové jmenovky z náhrobků v Terezíně a ukažme si, kdo měl z celé akce prospěch!
Zloděj byl cikán, který pak bronz odevzdal ve sběrně, aby utržené peníze vzápětí nacpal do automatů v herně patřící provozovateli sběrny, nebo je "zkapalnil" ve výčepu téhož majitele. Další "gádžo" měl perfektní zakázku - pomníky za pěkné peníze opatřil epoxydovými napodobeninami bronzových jmenovek. Další kámoš-elektrikář vybudoval v celém objektu řádné osvětlení a kamerový bezpečnostní systém. Majitel bezp. agentury tam nechal hlídkovat své muže a na místo původního ředitele památníku byl přijat nový člověk, který šel celému spolku místních gangsterů na ruku.
0 # Tomáš Pecina 2015-05-16 12:27
Kdyby se zakázal prodej nožů, drasticky by se snížil počet vražd ubodáním.
0 # gogo 2015-05-17 13:07
Vůbec nejlepší by ale bylo zakázat samotné peníze, pro ně se děje nejvíc zločinů.
0 # Leo Tydlitát 2015-05-17 15:48
Jednodušší je mít peníze a zakázat lidi.
Už to tak nějakou dobu praktikujou…
0 # Anonymní 2015-05-11 13:56
Tajná spolupracovnice BIS Kataríny Z.: „Policajti zjevně potřebují vykázat nějakou „protiextremistickou“ činnost.“
respekt.ihned.cz/.../...
0 # Leon Kreutzfeld 2015-05-11 16:51
Mimochodem, tato zprava letos zanikla, ale thematicky sem patri.

Zidovska obec v Praze zaznamenala dalsi narust antisemitismu a antisionismu v CR v roce 2014, a to po rekordnim roce 2013, ktery zde byl uz v minulosti probiran. V podminkach zostrujiciho se boje proti extremismu nelze brat jakekoliv jeho projevy na lehkou vahu.
0 # Tomáš Pecina 2015-05-11 17:30
Četl jsem, a velmi mne zklamali: moje e-mailové upozornění na podvod se jako antisemitský incident nekvalifikovalo, a to dokonce ani v kategorii "Obtěžující maily". Problém prostě neexistuje, od samotného počátku.
0 # Leon Kreutzfeld 2015-05-11 22:00
No tak je dobre, ze uz se to vyresilo a neni o tom treba mluvit.

"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win," jak rikal Gandhi.

To ovsem platilo pro Anglicany. Vy mate stesti, ze jste zatim ignorovan.
0 # Leo Tydlitát 2015-05-11 23:35
Tradičně velmi veselé čtení. A všechny ty nonkonformní odkazy na rozličné webové stránky, z nichž mnohé jsou mi povědomé… Inu, máloco zahřeje webmastera u srdce tolik, jako přímé vstupy ze zkopírovaných linků z Výroční zprávy o projevech antisemitismu.

Když pak člověk zjistí, že ti srandisté z Židovské obce Praha monitorují z celého širého Internetu těch sotva 26 webů, které měly to štěstí, člověku nezbývá, než se nad tímto zbytečným úsilím ŽOP hořce pousmát. Ale to mu ostatně nezbývá ani nad dalšími ze západu po lISTOPADU importovanými „vymoženostmi“, mezi něž patří tento povinný boj s antisemitismem lemovaný směšnými zprávami, Lauderovy školy, ..., ..., kabelová televize atd.
0 # Anonymní 2015-05-16 11:01
Nejsou hrdlořezové, ale kultivovaní lidé, tvrdí právník údajného teroristy
lidovky.cz/.../...
0 # gogo 2018-05-14 09:35
Soudruzi z Útvaru pro Organizování Odhalovaného Zločinu už se dostali i na stránky denního tisku
lidovky.cz/.../...

včetně fotky.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)