Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Na Praze 1 se s tím nepárají: to, v čem státní zástupkyně Zdeňka Galková spatřovala trestný čin, vyřídili bezmála na podatelně. Škoda; těšil jsem se na zajímavý právní spor.

Komentáře   

0 # Tomáš Marný 2015-05-01 23:48
Je to ostudný proces. Zejména bylo zajímavé sledovat, jak mladý prokurátor zdůrazňoval riziko požáru (fakt hrozilo málem zničení Prahy) a velmi pečlivě se vyhýbal sebemenší zmínce o tom, že pálení vlajky má třeba nějaký politický rozměr (to by pak musel vysvětlit, proč to není chráněný politický projev).
0 # Anonymní 2015-05-10 09:15
Dlouho sem zvažoval, jestli na tohle téma přispěji, když jsem čet vyjádření Dělnické Mládéže k vlajce Novoruska.To jeden z dalších důvodů proč ztrácí lidi.Jako Kosovo je Srbsko, tak i Novorusko je Rusko! Ale teď k thématu.Když jsem viděl celé video z volebního mítinku do voleb do ep, tak co se týče hadru eu, tak o nic nešlo.Divím se, že se to vůbec řešilo.Zde šlo o jasně politickou věc.Kupodivu rozumně to bylo, takřka z podatelny smeteno ze stolu.Ale i taková zbytečná kauza, nebude Jakuba Svobody něco stát?? Právní služby nejsou zdarma:-( Proplatí mu to stát??!!! Stát který to spackal.
0 # Tomáš Pecina 2015-05-10 09:45
Samozřejmě nebude, vše mu zaplatíme my.
0 # Anonymní 2015-06-04 14:32
Nacistická svastika zakomponovaná do polské vlajky není v Česku trestná!
polskodnes.cz/.../...
0 # Anonymní 2015-06-04 14:34
0 # Anonymní 2015-06-04 18:26
Asi Ne.Např.znak trojzubce je běžně na Ukrajinských spz.Na Ukrajině být fašisti můžou, jinde Ne. Podle toho jak se to Usa-Eu hodí. Ukrajinský Pravý Sektor je v roli užitečného idiota.Bojuje vlastně za Usa a Eu.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)