Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Citát There's no such thing as bad publicty je připisován P. T. Barnumovi, ale ve skutečnosti je jeho původce neznámý; osobně arci preferuji rozšířenou versi, kterou pronesl irský literát Brendan Behan a jež zní There's no bad publicity except an obituary.

A je tomu vskutku tak. I naše Sudetoněmecké krajanské sdružení v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, zapsaný spolek, se o tom právě přesvědčuje. Zprávu o rozsudku NSS převzala pouze ČTK a dva další zdroje a na valnou hromadu se dostavili jen dva novináři. Nejvíc práce na naší popularisaci odvedla proto komunistická poslankyně Marta Semelová, která nás dokonce hodlá zahrnout do jedné ze svých interpelací: velká to čest!

Paní poslankyni jsme za to pěkně poděkovali a nabídli jí další materiály.

Komentáře   

0 # Daniela 2015-04-13 06:26
Tak soudruzka Marta, sama clenka zlocinecke organisace burcuje proti zlocinnym vlastizradcum v oposicni organisaci. . No, sice je bdela a ostrazita, jak se na soudruzku slusi, ale povazuji jeji rozhorceni za predcasne. Zatim totiz Sudetonemecke sdruzeni nic protistatniho nespachalo. Co ale neni, muze byt, pac sdruzeni je jeste baby.. Az doroste, treba pak zacne zlobit,. Mne se nelibi ten jeho kmotr, kaderavy rytir Witiko, to je pekne kvitko, jen aby nemel spatny vliv..
0 # Anonymní 2015-04-13 12:22
Vláda na vás myslí! :-)
m.novinky.cz/.../
0 # Anonymní 2015-04-14 18:46
O tom, že je souška Marta Semelouc samice tura domácího nikdo soudný nepochybuje. Jen je hezké, jak zapomněla historii vlastní partaje - komoušové s nacisty mnohokrát spolupracovali až do zahájení "Operace Barbarosa" - tedy kdy Hitler pravděpodobně Stalina tak o dva měsíce předešel s útokem...
0 # Anonymní 2015-04-15 18:19
Landsmanšaft považuji za bezvýznamný spolek, řekl prezident Česka Miloš Zeman
novinky.cz/.../...
0 # Anonymní 2015-04-16 16:20
Já jsem objevil toto...

dvoranaslavy.blogspot.cz/2012/07/tomas-pecina.html

a ostatní osoby...

to je svoboda slova, pomluva nebo jen takový vtipný nebo hloupý web?

Petr V
0 # Tomáš Pecina 2015-04-16 16:38
Svoboda slova, a vyádření Hedvičkovy frustrace nad tím, že se provalilo, jak celoživotně "bojoval" proti komunistům.
0 # Daniela 2015-04-16 21:33
V urcite situaci je to defamace na integritu osoby. . Pan Pecina, (na fotce jeste s vlasy a nezhubnuty,) je natolik proflaknuty, ze Hedvickuv posudek je jen volani do vetru. Nema co ztratit.
Defamace musi byt prokazana ujmou. . Kdyby o mne nekdo tehda, kdyz jsem mela zodpovednou posici ucetnice ve frankfurtske bance, napsal, ze jsem jinde zproneverila finance, tak bych se soudila za pomluvu. Co kdyby si sefove o tom drbu pomyslili, ze na kazdem sprochu je pravdy trrochu ? To by byl konec me kariery... Psychicka ujma jako hrom.
0 # Tomáš Pecina 2015-04-16 23:26
Danielo, vlasy mám pořád stejné, jen dorostlejší nebo ostříhanější, a se zhubnutím mi vyloženě lichotíte. Děkuji, ale za poslednich 12 let jsem nezhubl ani nepřibral.
0 # Anonymní 2015-04-23 23:44
Vypadá to na ostře sledovaný spolek ovkscmfm.estranky.cz/.../...
Kamínek

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)