Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Coco ví, že obvinění
z přestupku není maličkost.
Přišlo nám psaní, z jihomoravského krajského úřadu, stran Cocova zaštěkání. Což není pro pravidelné čtenáře tohoto blogu zpráva nikterak překvapující, dobře vědí, že jde o závažný delikt a o opravdový právní oříšek, hard case, jakých na našem, ani nejsložitější materie se nevystříhajícím blogu, neřešíme mnoho.

Zábavným shledávám arci pasus, kde se píše, jak úředníci bystrckého úřadu způsobilí zastoupit v posici předsedy přestupkové komise vyloučenou Šárku Sedláčkovou jeden po druhém deklarovali, že nemohou, cítíce se vůči mně podjatými. Příslušný seznam s důvody vyloučení zatím nemám, leč hodlám si ho časem opatřit; prozatím se mohu než dohadovat, co tak strašného jsem, během svého několikahodinového pobytu na území Brna-Bystrce, byl učinil, a vzhledem k existenci přestupkové sankce zákazu pobytu počínám se hrozit, kam všude postupně nebudu smět.

Komentáře   

0 # Anonymní 2015-03-27 13:15
Podle všeho půjde o něco ve stylu, že paní Sedláčkovou považují za osobu sobě blízkou a její podjatost považí za sobě vlastní. Tipoval bych formu podpisového archu s podpisy všech v úvahu přiházejících úředníků pod jeden předepsaný důvod. Takové podatele je třeba od úřadu odstřihnout hned v počátku. AHL
0 # Tomáš Pecina 2015-03-27 13:56
Myslíte petiční akci "Pecinu v Bystrci nechceme"? Možná :-)
0 # Báša 2015-03-27 16:30
Věc je myslím, přesně opačná. Co se pana Peciny týká, všichni soudci by měli být implicitně považování za podjaté, a ten soudce, který se nakonec případu ujme, by se měl písemně prohlásit za nepodjatého a toto tvrzení argumentačně podložit.
0 # Anonymní 2015-03-28 14:04
Implicitní dokazování nepodjatosti soudců bych chápal u pana Fialy, který má doma plnou knihovnu nezákonných rozhodnutí naších soudů a strávil více než rok nezákonně ve vazbě a vězení. Pan Pecina je na tom podobně?
0 # Tomas Marny 2015-03-27 14:18
Jiri Fiala hlasil podobnou zkusenost na soude. I ti soudci, co ho v zivote nevideli, rdeji prohlasovali za podjate. Chudacci.
0 # Anonymní 2015-03-29 13:56
Ožrala Petrásek byl vídeň jak leze do místního pajzlu v Brně-Husovicích.Toť známá čtvrt obývaná velkým počtem nepřizpůsobivých.Onen zaplivaný podnik se nachází na Tomkovo nám.poblíž autobazaru.Má Červenou fasádu.Návštěvníci tohohle podniku se většině rekrutují z "opravdové smetánky"Opilí stavební dělníci ukrajinské narodnosti, naši"milí"nepřizpůsobiví spoluobčané a vypadá to že i státní zastupci.Vskutku"elita" ps:rozhodně nic proti našim legálním dělníkům!
0 # Anonymní 2015-03-30 10:08
konkrétně prý vcházel do tohoto objektu

google.cz/.../...

jen ten pajzl tam nějak chybí

spíš bych viděl souvislosti mezi logem tiskárny Helbich (pan Kamas si určitě rád vzpomene na svého věřitele :-) na objektu, logem téže tiskárny na tomto plakátu

obec-skrchov.eu/.../Rusalka-Stvolov%C3%A1-2014.jpg

a touto fotografií s Petráskem

blanensky.denik.cz/.../...
0 # Anonymní 2015-04-02 17:39
Petrásek si asi dal na kuráž a pak šel navštívit lehké děvy.Ono některé podniky tohohle typu mívají také červené fasády.Chápu tedy že se jedná o věc osobního charakteru ;-)
0 # Tomáš Pecina 2015-03-30 18:19
K nebezpečnosti Cocova počínání si dovolím citovat z authentické policejní zprávy o podobné událost v Chotěboři: "U Břevnické přehrady kousl pes mladou ženu do nohy, která zde probíhala po veřejném prostranství." Takhle by to nenastylisoval ani Felix Holzmann ve zprávě o požáru.
0 # Anonymní 2015-04-03 23:53
0 # Leo Tydlitát 2015-04-04 23:29
Anežka Hrůzová rozhodně má svých pár přátel…

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)