Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

V rekordní lhůtě devíti dnů po obdržení spisu vydaným usnesením Městského soudu v Praze byla zamítnuta stížnost státního zástupce proti zastavení trestního stíhání v kause Resistance Women Unity, na tomto blogu tradičně nazývaného Velký čarodějnický proces. Obviněným, jež se za několik dnů, po doručení rozhodnutí, stanou neobviněnými, blahopřejeme a posíláme virtuální polibek na čelo, státní pokladně vyjadřujeme soustrast; účet za náklady obhajoby a poškození dobré pověsti obviněných bude následovat.

Míra naší euforie je přesto spíše tlumena, protože už s ohledem na enormní náklady celé monstrakce očekáváme, že bude podáno dovolání, a u Nejvyššího soudu není nikdy nic jisté.

Komentáře   

0 # Anonymní 2015-02-01 03:05
Nejvyšší soud to podle me potvrdí, pokud to tam přijde. Ta obžaloba byla tak slabá, ze by se za to styděla i bývala komunistická prokuratura ...:) Každopádně gratulaci posílíme všem
0 # Tomáš Pecina 2015-02-01 03:12
Slabá sice byla, ale nezapomínejte, že Reifová podle ní šest z nich odsoudila (resp. dvě odsoudila, u dvou schválila dohodu o vině a trestu a dvě podmíněně zastavila, po zaplacení tučného výpalného).
0 # Anonymní 2015-02-01 07:56
Zato by se nemusela stydět ani již zesnulá Brožová-Pohlednová.Inu"Demokracie"v praxi.
0 # Anonymní 2015-02-01 15:45
Tohle stejně nějak vždy nechápu. Brožová - Polednová byla odsouzena v listopadu 2007 k osmiletému nepodmíněnému trestu, přitom jako prokurátorka navrhovala trest, ale snad rozhodoval soud. Dnes v kauze "Projevy" se SZ Petráskovi a spol. nic nestane, i když někomu svoji obžalobou dost zkomplikovali život ... kde je ten rozdíl?
0 # Marie Rausku 2015-02-01 13:43
Tak jak to je? Nabylo zprosteni pravi moci? Jsme osvobozeny na 100 %?
0 # Tomáš Pecina 2015-02-01 13:51
Ano, už jim zbývá jen dovolání.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)