Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Dlouho jsme na tomto blogu nepsali o dvou významných postavách veřejného života: ratlíkovi Coco a aktivistovi Davidu Navarovi. Napravujeme společně.


Ohledně Cocova zaštěkání bylo vydáno další rozhodnutí, usnesení o delegaci věci Úřadu městské části Brno-Jundrov. V Jundrově jsem byl nejdál – či spíše nejhlouběji – kdysi v Parkhotelu na Veslařské (což, pokud vím, Jundrov technicky ještě ani není), a je to místo, jehož se upřímně děsím. Posuďte sami, Ottův slovník naučný o něm praví: Jundrov, ves na Moravě, hejtm., okr. a pš. Brno, fara Komín; 116 d., 684 ob. č., 23 n. (1890), 2 tř. šk., myslivna.

No uznejte, přátelé, může být něco takového hodno projednat kausu právně tak komplikovanou a vleklou, jako je Cocův spor se státním zástupcem Petráskem!?

Raději jsme se odvolali.

Druhý herec menších rolí, David Navara, se zúčastnil veřejného zasedání v případu Hitlerových projevů; jak víme, je znám produkcí hanopisných přípisů, jimiž oblažuje své širší okolí. Neuspěl u mne (žalobu na zastavení nezákonného rozšiřování své podoby, pokud vím, nepodal), a nyní se proto zaměřil na Roberta Cholenského, stvořiv a na četné e-mailové adresy rozšířiv následující svěží publicistické dílko:

Předmět: Souznění nacismu a lidských práv?
Datum: Sun, 25 Jan 2015 16:15:02 +0100
Od: nuabi – David Navara
Komu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Kopie: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Ano, je to možné!

Stvořili jste nový fenomém : lidskoprávní obhájce neonacistů – gratuluji!

2011 : Robert Cholenský, spolupracující právník Ligy, získal ocenění PRO BONO advokát roku 2011
http://llp.cz/2012/01/robert-cholensky-spolupracujici-pravnik-ligy-ziskal-oceneni-pro-bono-advokat-roku-2011/
http://www.probonoaliance.cz/cz/aktuality/mgr-robert-cholensky-pro-bono-advokatem-roku-2011-29

2013 : Ženy pořádaly krajně pravicové akce. U soudu se hájí, že byly pro děti
http://www.novinky.cz/krimi/310004-zeny-poradaly-krajne-pravicove-akce-u-soudu-se-haji-ze-byly-pro-deti.html

2014 : Obhajoba obžalovaného: Projev byl kritika, ne hanobení
http://brnensky.denik.cz/zlociny-a-soudy/obhajoba-obzalovaneho-projev-byl-kritika-ne-hanobeni-20140603.html

2014 : Soud zprostil obžaloby trojici, která vydala knihu Hitlerových projevů
http://brno.idnes.cz/rozsudek-nakladatelstvi-guidemedia-db7-/brno-zpravy.aspx?c=A140910_160107_brno-zpravy_daj

A perlička na konec
http://youtu.be/_TUYQfXH3Xk?t=10m53s

Hodně úspěchů ve Vašem dalším počínání a neuvěřitelné tvorbě!

David Navara


Škoda, že řečený své myšlenky nerozvedl o něco víc. Třeba bychom se dozvěděli, zda neonacisté nemají právo na obhajobu vůbec, anebo jen takovou naoko, jakou propaguje ústy svých zasloužilců Česká advokátní komora.

Komentáře   

0 # Anonymní 2015-01-27 16:05
V Jundrově jsem žil v Nálepkově ulici asi půl roku svého života a pamatuji si jej jako pěknou čtvrť. Nad rámec své krásy je spjatá s Koudelkovou činností v ČSSD. Jelikož odvolání proti usnesení dle § 131 odst. 4 správního řádu nemá odkladný účinek a tamní úřad jistě nebude nečinný, měl byste se tam také podívat. AHL
0 # Anonymní 2015-01-27 16:12
Navara je členem Ausonanierte Affenbande.
0 # Tomáš Marný 2015-01-27 16:34
Ale samozřejmě. Lidská práva mají jen ti, kteří si je zaslouží.
0 # gogo 2015-01-27 16:48
Náhodou na Jundrov mám následující hezké vzpomínky:
- kdysi fungující cosi jako art-kino
- podél řeky cestička, zahrádkáři a na řece veslaři a kachny
- na stráni pěkné domky, myslím, že se tam musí příjemně bydlet
- inteligentní zastupitelstvo, které pojmenovalo nové ulice na sídlišti podle stromů.
To poslední je ale už nejspíš historie, mezitím proběhlo mnoho voleb.
Otázka také je, zda Jundrov zasahuje do akčního rádia s.z. Petráska při jeho podvečerních toulkách.
0 # Anonymní 2015-01-27 21:46
Tak občas se tam zatoulám. Konečně, bydlí tam pár kolegů. Snad je tím ta otázka zodpovězena :-)
0 # Báša 2015-01-28 00:44
Šmarjájosef! Petrásek, kurva, chcete tim říct, že tam bydlí víc takovejch, jako jste Vy?! No to musí bejt končina! A jak se tam musí žít ratlíkům!
Gogo, asi byste měl Váš kladný přístup přehodnotit. A inteligentní zastupitelstvo si škrtněte. Petráskovití potřebují zásadité prostředí.
0 # Anonymní 2015-01-28 09:31
Bášo, bejvávalo tam hezky. Jenže to víte, baráky po emigrantech v pěkné čtvrti u lesa a vody ... to přece prokurátoři nemohli nechat ležet jen tak ladem a zaopatřili děti. Ale čtvrť to bývala příjemná.
Navíc tam je legendární hospoda na Piavě - takže motivaci má i neabstinující pan Petrásek.
0 # Tomáš Pecina 2015-01-28 10:45
Tam by se mu nelíbilo, je to tam moc nóbl. Petrásek radši něco z unimobuněk, jako U Gogola: to je jeho styl.
0 # gogo 2015-01-28 13:30
Hlavně aby ho nezadávil ratlík.
0 # Anonymní 2015-01-28 21:03
Pokud bych se vyjádřil čistě k Jundrovu.Je to sice asi rok co jsem tam byl naposled, což v podstatě nedlouho.Je to pěkná čtvrť.Zdá se klidná(pokud klid nenaruší petrásek)Hodně zeleně.Místní fotbal.Nekteré názvy ulic jsou pěkné,Jako např.Kopretinova ul.či Šeříková,kde opravdu rostli šeříky a i to tam tak vonělo.Bástr či Bystrc nebo Kohoutky či Kohoutovice jsou také pěkné Brněské časti.Ale všechny 3 mají nevýhodu,že pro cestující mhd jsou,jak se říká z ruky.Ale to je asi důvod, že tyhle čtvrtě vypadají pěkně.Jaké kde mají zastupitelstvo nevím.Ale zdaleka to nebude jen jejich zásluha.
0 # Anonymní 2015-01-28 21:36
Petrásku pochlub se na jakých ulicích bydlí tví kolegové a jak se jmenují.Neprozradíš co? Ale třeba"pár"piveček a nějaký ten rum to spraví,ne? To ty Rád :-)
0 # Anonymní 2015-01-28 22:26
Tak v Brně bydlí cca necelých 200 prokurátorů. Máte na mysli někoho konkrétního? Jinak co se týče mých kolegů z MSZ, tak namátkou jde o ulice Vinohradská, Jana Babáka, Podvéská, Sosnová, Lidická, Jana Uhra, Heleny Malířové, Marie Steyskalové, Mučednická, ..... Jo a jména najdete na justice.cz.

Pokud vám jde o to zjistit, zda třeba kolegyně Mašková bydlí na Jana Babáka nebo na Podvéské, pak nevím, k čemu by vám to bylo. Ale co je mě potom, že? Tak se jí případně zeptejte :-))). Mailová adresa státních zástupců je tvořena vždy tak, že se vezme první písmeno ze jména a celé příjmení. "Za zavináčem" to má pak každé SZ stejné (viz justice.cz). Přeji příjemnou korespondenci :-)))
0 # Anonymní 2015-01-27 21:44
Safra, měli by s tím v tom Jundrově pohnout. Jinak se to za chvíli promlčí. A o to snad nikdo nestojí:-)
0 # Anonymní 2015-01-27 22:26
Že to úřadu není trapný.Štěkání Coca bych už spláchnul.Petrásek je znám jako věcný stěžovatel.Nedávno prý opět volal policii,kvůli zaparkovanýmu autu.Nejspíš je to nemocný člověk.Navara tak u něj není pochyb.K p.Cholenskému.Opravdu je výborný obhájce.To se jen tak nevidí.Krom H.Projevů,jsem ho viděl i v kauze pořadatelů hudebních vystoupení.Opravdu za své klienty bojuje,jak kdyby to byli jeho osobní přátelé či rodinní příslušníci.On Lidský práva bere tak jak se mají brát.Nezaujatě.Rozhodně si to v soudní síňi nejde tzv.odsedět a občas něco málo říct a tzv.lehce vydělat peníze.Levný asi nebude,ale u něj je záruka že pro klienta udělá opravdu maximum!!!Přesně advokát podle mých představ.
0 # Anonymní 2015-01-31 23:46
Netýká se to sice tématu,ale když je zde slovíčko komparz, tak je informace že Nemecká Antifa nabízí 25 € na hodinu za účast na protiakci proti dalšímu hnutí Legida.Tak že žádní protidemonstranti ale placený komparz.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)