Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Původ rčení o lezení jak z chlupaté deky jsme už druhy probrali, tedy ho můžeme opět směle použít. Tentokráte ve vztahu ku policejnímu presidiu, kteréžto jsem v rámci nového kola sporu o odběry DNA požádal o interní pokyn, který se této problematiky týká a který nepokryla má první, do úspěšné soudní koncovky dovedená žádost.

Ač tu samou směrnici poskytla policie jinému žadateli, spolku Iuridicum Remedium (IuRe), v silně očesané versi, vůči mně byla vstřícnější a začernila jen pár procent textu. Zábavným, byť minuciosním detailem je poznámka na konci pokynu, že se nesmí poskytovat žadatelům podle InfZ. IuRe poznámku začernili, mně ji, patrně u vědomí mého obsedantního pedantismu, raději poskytli. Pro úplnost rozhodnutí o částečném odmítnutí žádosti.

Samozřejmě se – malounko jízlivě (§ 10) – odvoláváme.

Komentáře   

0 # Anonymní 2015-01-14 22:51
Je to k věci : zpravy.idnes.cz/.../...
MP
0 # Anonymní 2015-01-16 20:51
Hezké, použiji-li policejní argumentaci, tak by vzorky měli odevzdat neprodleně, protože se přece nemají čeho bát, když nic neprovedli :) Dobře jim tak, mají se živit poctivě ;)
0 # Anonymní 2015-01-15 09:33
Božínku, proč jen mě vždycky zajímá nejvíc to, co je začerněno? :)

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)