Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Politické procesy začínají další velkolepý ročník: v pátek se můžete, jste-li z Brna nebo okolí, vypravit na veřejné zasedání o odvolání státního zástupce proti zprošťujícímu rozsudku. Šance, že by rozsudek obstál, jsou dosti malé, senát Vlastimíra Čecha nebudí důvěru; přesto jsme otevřeni příjemným překvapením.

Nevím, zda se do Brna vypravím, přemítám, že za situace, kdy byl ve Francii obviněn z verbální podpory terorismu člověk, který se nepřipojil k povinnému odsuzování teroristického útoku na redakci Charlie Hebdo, jsou moje názory na cokoli, co se týká lidských práv, zřejmě fundamentálně chybné. Nebo, jak tak pěkně říká Michal Dlouhý Ivaně Chýlkové v Přítelkyních z domu smutku, mám posunuté právní vědomí.

Komentáře   

0 # Anonymní 2015-01-21 12:35
Samozřjemně.Jak jinak.V Pátek na Hitlera jdem!Už to patří k evrgrynu.Byl bych rád kdyby jste pane Pecina přijel.Chtěl bych si nechat od vás podepsat Analýzu17.11., ke které jste také dělal komentář.Lidé pozor aby jste nezaměnily číslo dveří.0015 a 00015.Tyhle tam Rooseveltové opravdu mají!Každé z nich úplně jinde!!!
0 # Anonymní 2015-01-21 21:54
A pro knihkupectví Projevy nabízet a pro čtenáře si je kupovat - je či není trestné?

Petr V
0 # Anonymní 2015-01-23 13:37
HITLER VYHRÁL!!! Soud zamítl odvolání st.zástupce.Stát má poslední možnost podat dovolání k nejvyššímu soudu, Ale pochybuji že by to udělal.Kupodivu stát už 2x prohrál!!! St.zástupkyně by se měla vrátit do 1.třídy Zš nebo raději odejít do"zaslouženého"důchodu.Čtení jí evidentně nešlo.Na tom se zhodli i přítomní novináři a dokonce i pan Odznáček,který řekl že st.zástupkyně to čte jak kdyby zpěchala na svačinu.Ovšem média i p.Navara tyhle"detaily"nezveřejní.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)