Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Pravicové extremisty je nutno stíhat exemplárně a rychle. Krajský soud v Brně proto nařídil veřejné zasedání o odvolání státního zástupce proti zprošťujícímu rozsudku městského soudu již na 17. 12. 2014, od 8.30 hod., v jednací síni č. 0015 na I. nádvoří Justičního paláce na Rooseveltově. Zda bude veřejně na tomtéž nádvoří vykonána i následná poprava odsouzených včetně jejich obhájce a zmocněnce právnické osoby, soud nesdělil, vyloučit to arci nelze: jak pravím, pravicový extremismus je třeba potírat všemi prostředky, rázně a nelítostně.

Komentáře   

0 # Anonymní 2014-11-25 19:49
Dnes mě zaujal i tento rozsudek ÚS zejména v souvislosti s vytvořením kádrového posudku od ÚOOZ ... . usoud.cz/.../...
0 # Anonymní 2014-11-25 22:13
Jak byl původní odhad Únor,Březen, Tak si Státní moc pospíšila.Inu"hříšníky"je třeba potrestat ještě před Ježíškem."Možná"je další důvod rychlosti opětovně vydaná Analýza 17.listopadu a zároveň strach z toho co gm vydá dalšího.Historická pravda se jaksi nehodí.Na 2.stranu opět dobrá reklama hrazena daňovými poplatníky.Jak sem psal minule.Vánoční sezóna již klepe na dveře.Děkujeme Reklamní agentuře Česká Republika.Opět si Rád nechám podepsat další knihy.
0 # Anonymní 2014-11-26 10:57
Navíc v předvánočním čase nebude veřejnost příliš zajímat, že se v ČR odsuzuje za vydávání historických knih, takže ideálně načasováno. Případně mohli nařídit jednání na silvestrovské odpoledne.

-es-
0 # Anonymní 2014-11-26 11:59
Ono Upřímně,Co taky veřejnost zajímá???!!! Hloupé seriály tv nova a další nesmysly.Takoví občané je to nejlepší co si každá vláda může přát.Nicméně stejně se domnívám že je to v předvánočním čase dobrá relkama.Kdyby to měla gm zaplatit, byl by to pěknej balík.To vše zařídí nepoučitelný stát.Pokud tam opět budou novináři a tv, a zveřejní to.Tak je to přece jasný.
0 # Anonymní 2014-11-26 13:40
Jistě, veřejnost jako celek to nezajímá - přesnější vyjádření by znělo, že i ta menšina, co nemá v hlavách nasráno a zajímat by ji to mohlo, to před Vánocemi ani nepostřehne, nebo tomu bude věnovat menší pozornost než jindy.

Co se týče předvánoční reklamy, tak na tu je 17.12. už poněkud pozdě.

-es-
0 # Anonymní 2014-11-26 16:51
Je a není.Už to že se to teď ví a za další někoho může napadnout koupit dárek:-)I třeba na základě reportáže.Spousta lidí,jak známo kupuje na poslední chvíli.Přít se otom jestli je to peer ar či nikoliv nemá smysl.Každopádně Já tam budu,jako obvykle.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)