Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Kterýžto e-mail s laskavým svolením odesilatele ku všeobecné osvětě zveřejňujeme:
From: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
To: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Subject: petrasek vs. coco
Date: Fri, 07 Nov 2014 17:49:50 +0100 (CET)

Vážený pane Pecino,

Jmenuji se Jiří V. a setkali jsme se při projednávání této kauzy na obecním úřadě v Bystrci, kde jsem figuroval coby svědek.


Včera se ke mně doneslo, že se případ pana Petráska stal veřejně známým (viz. http://paragraphos.pecina.cz/2014/10/ja-chci-jenom-videt-strazniky-v-akci.html) a také se mi doneslo, že moje svědectví ve skutečnosti vedlo ke konstatování, že je pan Petrásek nevinen.


Abych pravdu řekl, skoro mě to mrzí, neboť jeho jednání jsem od počátku považoval za značně za hranou toho, co je normální a co je dovoleno.


Domníval jsem se, že k tomu, aby někdo někoho omezoval na svobodě stačí, pokud mu zastoupí cestu a zašlápne dveře s úmyslem ho nepustit domů, což pan Petrásek napřímo přiznává. Zvlášť pokud při tom má takovou fyzickou převahu, jakou bezesporu pan Petrásek v danou chvíli měl. Já jsem žádný fyzický kontakt neviděl a v tom smyslu jsem vypovídal, nicméně jsem viděl jen část celé situace.


Pokud jsem to správně pochopil, celá věc ještě neskončila.


Držím vám palce.


S pozdravem
Jiří V.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)